Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Call-Girls 2457
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Από τις φωτογραφίες ομολογώ ότι προσδοκούσα κάτι καλύτερο. Ξεχάστε αυτό το σούπερ κουκλί που βλέπετε. Πάμε σε πιο συμβατική κατάσταση, η οποία όμως έχει μια θετική αύρα και μια γλυκύτητα ως χαρακτήρας.

Συγκεκριμένα πρόσωπο με έντονα σημάδια, ίσως από παλιά ακμή, κορμί λαμπάδα, στήθος πολύ μικρό και πωπός σε ύφεση. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα άκρα της, τεράστια προσθετικά νύχια τύπου Ματζίκα ντε Σπελ, και πεντικιούρ ανύπαρκτο σε συνδυασμό με ανοιχτό καλοκαιρινό υπόδημα. Καθόλου αρμονικά δάχτυλα ποδιών.

Εδώ να τονίσω ότι αφενός περίμενα κάτι ποιο ουάου, αφετέρου είχα τη γλύκα της επικοινωνίας με τη μελισσούλα που μου έχωσε το κεντρί της και της αφιέρωσα την κριτική της Αλένα. Τα αναφέρω γιατί θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικές τις συνθήκες του ψυχισμού ενός εγκεφαλικού ατόμου στη φάση μιας συνεύρεσης με εκπρόσωπο του μισθωμένου έρωτα.

Αν προσθέσω και τις δύο υπερπετυχημένες μου συναντήσεις με Νίκα και Αλένα τότε ο πήχης ήταν σε ύψιστο σημείο.

Κατά τη διαδικασία του σπασίματος του πάγου, λίγο πριν τα ενδότερα, εκείνη θαύμαζε το διάκοσμο του χώρου μου και της αύρας του και με κολάκευε με Ρωσοεγγλέζικα και με κινήσεις του σώματος.
Ήταν γελαστή και χαρούμενη που κατάλαβε ότι θα περνούσε όμορφα για μια ώρα και με αγκάλιασε με ένα παθιάρικο γλωσσόφιλο, ίσως για να με πείσει ότι θα δώσει τα πάντα για να με ευχαριστήσει.

Εκεί ήταν που ήρθε η σκέψη της μελισσούλας μου, που μου είχε γράψει νωρίτερα, «θέλω σε ότι κάνεις να νιώθεις ότι είμαι εκεί». Αυτόματα το mode πήγε στην επιλογή προσωμοίωσης. Έκλεισα τα μάτια και ήμουν με την αγαπημένη μου ενώ το σώμα μου ασχολούταν με το σώμα της Τίνας.

Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να τα παρατήσω.. Μου είπε ότι είχε κάνει ντους πριν έρθει σε μένα, αλλά μιλάμε για μέρα καύσωνα, και η πρώτη αντίδραση μου βγήκε όταν στη φάση του στοματικού της, είχε τα δάχτυλά της στο στόμα μου και γευόμουν την τσιγαρίλα!

Τίμιο στοματικό με δεκτική καθοδήγηση κι εγώ κλειστά ματάκια και μελισσούλα στη σκέψη.

Ήταν σειρά μου να την γευτώ κι εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να σαλιώσω φουλ για να καλύψω το χαμένο ντους της. Καραφάουλ! Και εδώ νομίζω ότι πρέπει οι μάνατζερς να δίνουν κάποιες συμβουλές προς αποφυγήν δυσμενών καταστάσεων.

Για μένα δεν υπάρχει επόμενη φορά να μην κάνει η κοπέλα πριν ντους!

Δυσκολεύτηκα να μην χάσω τη συγκέντρωσή μου και πάλεψα με το σάλιο να καταφέρω να σβήσω την αίσθηση της χαμένης φρεσκάδας. Τα φιλιά της με κρατούσαν σε μια ισορροπία και τα διάφορα πνιχτά Ρώσικα με γαρνιτούρα αναστεναγμών.

Είναι αρκετά στενή αλλά είχε γίνει μουσκίδι με τη γλώσσα μου και τη διπλή δακτυλοσκόπηση. Με καβάλησε χωρίς όμως τέμπο στο λίκνισμα. Κι εδώ έδωσα εγώ ρυθμό και στη συνέχεια την έφερα από κάτω όπου και ο σωματότυπός της βοηθάει σε αεροπλανικά. Στα 4 ήταν πολύ καλή και λίγο πριν την εκπνοή του διαθέσιμου χρόνου σηκώθηκα και τελείωσα στο πρόσωπό της «τιμωρώντας» την για την αμέλεια φρεσκαρίσματος! Το αναφέρω γιατί είναι η πρώτη φορά που το κάνω μιας και μέχρι πρότινος το θεωρούσα υποτιμητικό για την παρτενέρ. Και δε νομίζω να το ξανακάνω.

Η ικανοποίησή μου ότι έληξε επιτυχώς η συνεδρία σε συνδυασμό με τη δική της χαρά, τα χαμόγελα και τους επαίνους της για τις επιδόσεις μου (!!!), υπερκέρασε τις πρώτες αρνητικές εντυπώσεις. Ίσως αν ήμουν σε άλλο mood τη συνόδευα ως την πόρτα στο πρώτο δεκάλεπτο..

Εν κατακλείδι, αν τη συναντήσει κάποιος μετά τη Νίκα ή την Αλέσα θα έχει θεματάκι. Είναι πάντως ευγενέστατη, χαμογελαστή, κορμάκι μανιτζέβελο, δεκτική σε πλοήγηση και δοτική σε φιλιά και αγκαλιές. Αν βάλει στο ρεπερτόριο το απαραίτητο φρεσκάρισμα πριν τον αγώνα και βελτιώσει μανικιούρ-πεντικιούρ θα είναι μια αξιόλογη πρόταση…

Τελικά τι σου κάνει μια σκέψη, ένα κεντρί…

Το ρομαντικό καθίκι ξαναχτύπησε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, thesaint, chris1955 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2019
Παίχτη μου κακώς ασχολήθηκες με άπλυτη. Δεν σε σεβάστηκε σαν πελάτη και σαν άνθρωπο. Έπρεπε να το τελειώσεις τη στιγμή που το αντιλήφθηκες.Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1