Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 4 10
Call-Girls
7131
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μπαινω στο site του γραφειου και ελεγα να παρω Αθηνα αλλα βλεπω Μονικα και Dasha
Ωπ λεω εδω ειμαστε κοκκινομαλλα εστω και βαμμενη
Παιρνω το γραφειο η Αντζυ παντα εξυπηρετικη και σε λιγο η κοπελα εφτασε
Ανοιγω την πορτα και απλα να παρατηρησω οτι εχει τωρα ισια καστανοξανθα μαλλια μεχρι λιγο κατω απο τον ωμο, ενημερωσα και την ιδια οτι καλο ειναι να βαλει καποια selfie πιο αντιπροσωπευτικη
Petite κοπελα που κοντρολαρεται ευκολα, γαλαζια ματια, σφιχτο δερμα, το στηθος ειναι λεμονακι πεταχτο αρα Α και οχι Β, ευαισθητο και ενα νινακι ροζ, puffy και στενο μμμμμμ(απ'οτι μου ειπε ειναι νεα στον αγωνα )
Στα του αγωνα φιλοτιμες προσπαθειες για DT και αρκετο σαλιο, λιγο χερι, αλλα μαθαινει και το βγαζει, παντως το στοματικο το κατεχει
Δεν την εφτασα στα ακρα, περισσοτερο GFE παρά PSE, αλλα στροφες την ανεβασα στα 4 και εκεινη ανεβασε οταν ηταν απο πανω, γενικα GFE μου εβγαλε περισσοτερο
Δειχνει να το απολαμβανει και αμα την περιποιηθεις με κραυγουλες, δαχτυλοσκοπηση παντως δεν δεχεται, ειπαμε στενή οποτε φιλαρακια σιγα σιγα
Τελειωμα στο προσωπο ενω με κοιταζε με τις ματαρες, αρκετος χρονος δεν υπηρχε οποτε μπανακι, ειπαμε 2-3 κουβεντες και εφυγε, καλο social
Γενικα περασα καλα, θα την ξαναεπαιρνα αν και χασαμε το κοκκινομαλλα αλλα το GFE και η αματουριά που εκπεμπει διορθωσαν την κατασταση, απλα οφειλω και καμια “καταθεση” στη Μονικα ή σε καποια αλλη κοπελα
Να περνατε καλα
Ωπ λεω εδω ειμαστε κοκκινομαλλα εστω και βαμμενη
Παιρνω το γραφειο η Αντζυ παντα εξυπηρετικη και σε λιγο η κοπελα εφτασε
Ανοιγω την πορτα και απλα να παρατηρησω οτι εχει τωρα ισια καστανοξανθα μαλλια μεχρι λιγο κατω απο τον ωμο, ενημερωσα και την ιδια οτι καλο ειναι να βαλει καποια selfie πιο αντιπροσωπευτικη
Petite κοπελα που κοντρολαρεται ευκολα, γαλαζια ματια, σφιχτο δερμα, το στηθος ειναι λεμονακι πεταχτο αρα Α και οχι Β, ευαισθητο και ενα νινακι ροζ, puffy και στενο μμμμμμ(απ'οτι μου ειπε ειναι νεα στον αγωνα )
Στα του αγωνα φιλοτιμες προσπαθειες για DT και αρκετο σαλιο, λιγο χερι, αλλα μαθαινει και το βγαζει, παντως το στοματικο το κατεχει
Δεν την εφτασα στα ακρα, περισσοτερο GFE παρά PSE, αλλα στροφες την ανεβασα στα 4 και εκεινη ανεβασε οταν ηταν απο πανω, γενικα GFE μου εβγαλε περισσοτερο
Δειχνει να το απολαμβανει και αμα την περιποιηθεις με κραυγουλες, δαχτυλοσκοπηση παντως δεν δεχεται, ειπαμε στενή οποτε φιλαρακια σιγα σιγα
Τελειωμα στο προσωπο ενω με κοιταζε με τις ματαρες, αρκετος χρονος δεν υπηρχε οποτε μπανακι, ειπαμε 2-3 κουβεντες και εφυγε, καλο social
Γενικα περασα καλα, θα την ξαναεπαιρνα αν και χασαμε το κοκκινομαλλα αλλα το GFE και η αματουριά που εκπεμπει διορθωσαν την κατασταση, απλα οφειλω και καμια “καταθεση” στη Μονικα ή σε καποια αλλη κοπελα
Να περνατε καλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2019
Φαίνεται ωραία περίπτωση αλλά έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι μία κριτική ίσον καμμία..
Makedonas1971
(Updated: 11 Ιουλίου, 2019)
11 Ιουλίου, 2019
Η μικρή πείρα μου λέει οτι οταν σε μια κριτική υπάρχει η λέξη amature, εαν υπάρχει "χημεία" θα περάσεις πολύ καλά, εάν δεν υπάρχει θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο.
R
rabbit16cm
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2