Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 4 10
Call-Girls
5560
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η Αναστασια ειναι μια κοπελα απο την Ουκρανια με σοκολα χρωμα,εχει πολυ ωραιο προσωπο και ματια(για τα γουστα μου παντα!!!)δοντια λευκα(κατι πρεπει να εχει γινει εδω με τη βοηθεια της επιστημης)βυζακια μικρα καπου στο νουμερο 1 και ωραιο σωμα(φυσικα οχι των φωτογραφιων με τους κοιλιακους αλλα δεν το εχει παρατησει κιολας)
Στα φιλια εχει ενα θεματακι,μεχρι να ξεκινησει να βαζει γλωσσα πρεπει να περασει χρονος
Στην πιπα τα παει αρκετα καλα,προσπαθει να τον παρει βαθια αλλα δεν μπορεσε ουτε κι αυτη
Ωραιο πεντακαθαρο μουνακι που καυλωνει ευκολα,την εκανα και εχυσε(η ετσι προσποιηθηκε τουλαχιστον)
Και στη σταση Αζαζελ την εχυσα και γω,οπου εγλυφε τα αρχιδια μου με περισσοτερη μανια οταν τελειωνα
Στην αναπαυλα ειπαμε 2-3 πραγματα,τα αγγλικα της δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα δεν παμε για να κανουμε αναλυσεις...
Ο δευτερος γυρος ειχε περισσοτερα φιλια,περισσοτερη ωρα πιπα και σεξ σε νεες στασεις,ακομα ενα τελειωμα στο σωμα της στη σταση Αζαζελ
Στα φιλια εχει ενα θεματακι,μεχρι να ξεκινησει να βαζει γλωσσα πρεπει να περασει χρονος
Στην πιπα τα παει αρκετα καλα,προσπαθει να τον παρει βαθια αλλα δεν μπορεσε ουτε κι αυτη
Ωραιο πεντακαθαρο μουνακι που καυλωνει ευκολα,την εκανα και εχυσε(η ετσι προσποιηθηκε τουλαχιστον)
Και στη σταση Αζαζελ την εχυσα και γω,οπου εγλυφε τα αρχιδια μου με περισσοτερη μανια οταν τελειωνα
Στην αναπαυλα ειπαμε 2-3 πραγματα,τα αγγλικα της δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα δεν παμε για να κανουμε αναλυσεις...
Ο δευτερος γυρος ειχε περισσοτερα φιλια,περισσοτερη ωρα πιπα και σεξ σε νεες στασεις,ακομα ενα τελειωμα στο σωμα της στη σταση Αζαζελ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα