Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Call-Girls 84054
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Peggy λοιπόν...στη ζωή λένε ότι δεν πρέπει να έχουμε απωθημένα. Και η Peggy αποτελούσε ένα απωθημένο μου, από την εποχή που εργαζόταν στο Βριλησσού 46. Ουδέποτε είχα καταφέρει να περάσψ στα ενδότερα μαζί της, παρά μόνο η γνωριμία μας παρέμενε στο σαλόνι του οίκου, μιας και πάντα γινόταν λαικό προσκύνημα για χάρη της. Εδώ και κάμποσο καιρό εργάζεται στο συγκεκριμένο γραφείο, και έτσι είπα να κάνω την κίνηση μπας και μου φύγει το απωθημένο. Αν και είχα προετοιμαστεί για πανηγυρικό άκυρο, ω του θαύματος ήταν διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα. Έτσι με την ευγένεστατη τηλεφωνήτρια κανόνισα τις λεπτομέρειες και λίγο μετα της 22:00 ήταν στο διαμέρισμά μου. Πλέον έχει τα μαλλιά της ράστα κοτσιδάκια μακριά, κάτι που της δίνει έναν "tropical" αέρα, ήρθε φορώντας σέξυ κοκάλινο σκελετό γυαλάκια και με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με σκισίματα και ντεκολτέ βαθύ που τόνιζε το υπέροχο ενισχυμένο στήθος της. Στην επικοινωνία άνετη, τα ελληνικά της σε πολύ καλό επίπεδο και βελτιωμένα, έσπασε ο πα΄γος εύκολα πίνοντας κρασάκι χαλαρά και κάθε τόσο κάνοντας "επιθέσεις" προς το μέρος μου ναζιάρικα. Γρήγορο φρεσκάρισμα κ για τους δύο, και μεταφορά στο κρεβάτι.

Την άφησα να αναλάβει εκείνη πρωτοβουλία λόγω αρκετής κούρασης δικής μου και ήθελα λίγο να απολαύσω.Μου πέταξε την ατάκα του τίτλου, γέλασε πονηρά και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Ξεκίνημα με αργούς ρυθμούς, αισθησιακούς, με μπόλικα φιλάκια στόμα,στην αρχή διστακτικά, μετά πιο παθιάρικα και έντονα. Κατέβηκε χαμηλά στον ορθωμένο μου κεντρικό επιθετικό και επιδόθηκε σε μια μαεστρική πίπα. Βαθιά, με σάλια, αργόσυρτη και αισθησιακή ενώ κάθε τόσο με κοίταζε και χαμογελούσε πονηρά που με έβλεπε παραδωμένο στις ορέξεις της. Περιποιήθηκε και τα @@ για ώρα και τα μούλιασε πραγματικά. Η χρήση της γλώσσας της από τις καλύτερες που έχω νιώσει. Σαν γνήσιος τζεντλμαν ανταπέδωσα και εγώ την περιποίηση σε όλο της το κορμί, με ιδιαίτερη μνεία στο καλοσχηματισμένο και πεντακάθαρο μουνάκι της. Για ώρα πολύ παιχνίδι, οι αντιδράσεις της αληθοφανείς(ίσως και αληθινές??), ωραίες κραυγούλες, μπόλικα υγρά , έπαιζε και έπαιζα και εγώ με το στήθος της, ενώ τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν. Έδειξε να ανταποκρίνεται και στα ποδολαγνεικά μου παιχνίδια, άψογα πατουσάκια και δαχτυλάκια, περιποιημένα, βαμμένα κόκκινα, μου τα προσέφερε αβέρτα, αλλά και εκείνη ήξερε άριστα να τα χρησιμοποιήσει. Αφού μου πέρασε αριστοτεχνικά και απίστευτα απαλά την καπότα, ξεκινήσαμε το κυρίως πιάτο...

Πρώτα με εκείνη cowgirl,αργά όπως ζήτησε, με εμένα να ασχολούμαι με το ωραίο στήθος της και εκείνη να κουνιέται πάνω μου. Ωραία αίσθηση, σιγά σιγά ανέβηκαν οι ρυθμοί, επιδίωξε και πιο έντονο κάρφωμα, καλές αντιδράσεις,χωρίς το τίποτα το υπερβολικό. Αλλαγή σε ιεραποστολικό, με τα πόδια της φερμένα πίσω για πλήρη διείσδυση εκ μέρους μου, αντέχει το σφυροκόπημα και είναι πιο "σκληρή" στη χρήση, σε σχέση με την Αντζελίνα από Dream για παράδειγμα. Πολλά φιλιά και αγκαλιές κατά τη διάρκεια της στάσης, μέχρι να αλλάξουμε στάση στα 4 στην άκρη του κρεβατιού. Έφαγε και τις σφαλιάρες της στα κωλομάγουλά της, κάτι που της άρεσε και ανέβασε το θερμόμετρο ακόμα παραπάνω. Δυνατοί ρυθμοί πλέον, εγώ να απολαμβάνω τη θέα, ενώ όταν σταμάταγα για 1-2 δευτερόλεπτα εκείνη έκανε την κίνηση και καρφωνόταν πάνω μου. Ελαφρύ τράβηγμα από τα κοτσίδια της και φιλιά ξανά και δυνατά καρφώματα. Μικρό διάλειμμα για νερό και κρασί και τι κάνει η θεά. Παίρνει το παγωμένο νερό με το στόμα της και το χύνει αργά πάνω στο καυλί μου και αρχίζει να με τσιμπουκώνει αργά και με τρομερά παιχνίδια με τη γλώσσα της πάνω στο κεφαλάκι του πέους μου. Απίστευτη η αίσθηση. Αλλαγή καπότας και συνέχεια στον καναπέ με cowgirl και reverse με τον ιδρώτα και από τους δύο μας να τρέχει ποτάμι(παρόλο το αιρκοντίσιον στους 22 βαθμούς). Κάτι η κούραση, κάτι το απίστευτο θέαμα, το τέλος δεν άργησε να έρθει αφού της το ζήτησα πάνω στα βυζάκια της.

Η Peggy δικαίωσε τη φήμη της, είχα δίκιο που επέμενα να τη συναντήσω, όπως δίκιο είχαν και οι προλαλήσαντες συναγωνιστές. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα, ευπαρουσίαστη, ειδικά τώρα με τα ράστα είναι και οπτικά το κάτι ιδιαίτερο, οι υπηρεσίες της άψογες, εμένα μου έβγαλε και επιδιώξαμε gfe, αλλά και το pse το κατέχει εξίσου. Είναι πεντακάθαρη, περιποιημένη και μπορείς να χαλαρώσεις και να μιλήσεις και άνετα μαζί της. Συστήνεται και ψηφίζεται και με τα δύο χέρια(μέρες που είναι).

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...και καλή ψήφο!!Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 05, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες