Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια μέρα με περίεργες υποθέσεις που "έσκαγαν" μπροστά μου, οι καύλες δεν έλεγαν να καταλαγιάσουν, οπότε μπήκα στη διαδικασία να βρώ μια λύση για να απαλλαγώ από αυτές. Επικοινωνία με dreamgirls μέσω viber, άμεση ανταπόκριση και αφού κάποιες κοπέλες που είχα στόχο έλειπαν, μετά από και πρόταση του τηλεφωνητή στην άλλη άκρη του viber, κατέληξα στην Αντζελίνα.

Αντζελίνα λοιπόν, ήρθε στην ώρα της, όπως είχε συμφωνηθεί, και τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες διακριτικότητας και προστασίας που είχα ζητήσει από το γραφείο μιας και η γειτονιά είναι περίεργη και τα αδιάκριτα βλέμματα πολλά. Μπράβο στο γραφείο που λαμβάνει υπόψη του τα αιτήματα των πελατών του!!Ναι!Ναι! Αντίκρυσα ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με μαύρα μακριά μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, πρόσωπο όμορφο, νεανικό με ωραία μεγάλα μάτια, αδύνατο κορμί και πολύ ωραίο μεθυστικό άρωμα. Ήρθε ντυμένη πολύ όμορφα και κλασσάτα, με ένα φόρεμα καλοκαιρινό και ωραίες μπεζ ψιλοτάκουνες γόβες. Πραγματικά ένα σύνολο που αιχμαλωτίζει...καμία σχέση με ξέκωλα και καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν συναντηθείς τυχαία με κάποιον στη γειτονιά ή στην πολυκατοικία.
Ο πάγος έσπασε εύκολα, καθότι Ελληνίδα, ήπιαμε και από ένα ποτηράκι μπύρα που τη δρόσισε και της άρεσε ιδιαίτερα και παρά το νεαρό της ηλικίας της , μόνο 21 ετών, πολύ άνετη, κοινωνική και ήρεμη. Μπανάκι και για τους δύο και με νάζι πέταξε την πετσέτα της και μου αποκαλύφθηκε το πολύ ωραίο για τα γούστα μου κορμί της. Σφιχτό, γυμνασμένο, αδύνατο, με μικρό στήθος, επίπεδη κοιλιά και πολύ ωραίο στρογγυλό κωλαράκι.

Διάλεξα να αναλάβω πρωτοβουλία και την περιποιήθηκα πρώτα εγώ. Περιποιημένη παντού, απαλή επιδερμίδα και ένα μουνάκι χάρμα. Παχιά χείλη, ωραία κλειτορίδα η οποία ανταποκρίνεται άμεσα. Πνιχτοί αναστεναγμοί, κινήσεις ανάλογα που ήθελε να επικεντρωθώ. Αρκετό παιχνίδι και με τα όμορφα και περιποιημένα ποδαράκια της, παιχνίδι που δείχνει ότι το κατέχει και της αρέσει. Στη συνέχεια τη γύρισα σε 69, όπου ξεκίνησε και εκείνη να ανταποδίδει την περιποίηση. Συμπαθητική πίπα στην αρχή,έψαχνε να βρει τι μου αρέσει, στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, με πολλά παιχνίδια εσωτερικά με τη γλώσσα της, με ωραίο ρυθμό. Την έβαλα να τη βλέπω κανονικά απέναντί μου και εκείνη συνέχιζε το έργο της ενώ πέρασε και από τα @@ για λίγο. Όταν σηκώθηκα όρθιος εκείνη κατάλαβε, πήρε κατάλληλη θέση στο κρεβάτι και επιδοθήκαμε σε ένα έντονο mouthfuck με ένταση, σάλια κλπ που δεν το περίμενα να πω την αλήθεια να ανταπκριθεί με τόση άνεση και χωρίς δισταγμούς.

Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα στην κλασσική στάση, με τρομερά ωραία και σφιχτή αίσθηση, το πήγαμε σε αργούς ρυθμούς, εκπληκτική ανταπόκριση, παίξανε αρκετά φιλιά, λόγω κατασκευής είναι τρομερά ευλύγιστη, οπότε σταδιακά της έφερα τα πόδια πίσω και ανέβασα ρυθμό και εκείνη ταυτόχρονα την αντίδρασή της πάντα στα σωστά πλαίσια. Γύρισμα στα 4, με θέα το κωλαράκι της, καλή αίσθηση και σε αυτή τη στάση, αρκετά υγρή και άρχισε να επιδιώκει λίγο πιο έντονα και άγρια. Στη συνέχεια cowgirl με εκείνη να κάνει βαθιά καθίσματα πάνω μου και πλήρη διείσδυση και αναστεναγμούς πολύ καυλωτικούς. Ξανά την άφησα να γείρει πίσω και συνεχίσαμε στην κλασσική ξανά με εμένα να ασχολούμαι και με τα βυζάκια της και την Αντζελίνα να μορφάζει ερεθιστικά. Νιώθωντας ότι τελειώνω, έβγαλα την καπότα και μετά από ολιγόλεπτο στοματικό, κατέθεσα στο στοματάκι της τα υγρά μου. Διακριτικά, πήγε μπάνιο και τα έφτυσε, παντα με χαμόγελο και σκέρτσο.

Η Αντζελίνα με εξέπληξε ευχάριστα, γιατί είναι μια νεαρή Ελληνίδα 21 ετών, εξαιρετικά εμφανίσιμη,με κορμί που προκαλεί καρδιακά, έχει γούστο, πλασάρει τον εαυτό της με χάρη και στυλ, χωρίς να προκαλεί, είναι δεκτική , δεν το παίζει ντίβα και επιδιώκει να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της στο έπακρο. Με εμένα "έδεσε" η συνταγή και πέρασα πολύ όμορφα χωρίς άγχος και με την αίσθηση ότι είμαι με ένα κορίτσι που γνωριζόμαστε καιρό.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.524
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Gingos, spipis71 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού