Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 21 10
Call-Girls 21237
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Να γραψω λιγα πραγματα για αυτο το κορμι μας απο το Ντονεσκ οπως μου ειπε οτι ειναι..Κυριακη βραδυ και η καβλα ειχε πιασει κοκκινο..Επικοινωνια ευκολη το σηκωνει η αντζη μας και μου λεει θα δεις Ντιαννα μελινα η ευα καθως ξερει τα γουστα μου..Μ λεει αν σαρεσει η ντιανα παρτην ειναι ξεκουραστη πριν λιγο ηρθε..Λεω οκ..πηγαινω στ γνωστο χοτελι πινω τα ποτακια μου χαλαρωνω και αναμενω..Χτυπαει η πορτα και βλεπω ενα μωρακι γαλακτος κοντα στα 25 με ενα κορμακι μαυρο τακουνια το μισο στηθος εξω και κατι πρασινα ματακια να με κοιτανε..Μπαινει μεσα φιλακι στ στομα και λιγο μπλα μπλα..Ημουν ο πρωτος της πελατης χαρηκε που ημουν νεος οπως μου ειπε..Λοιπον ας πω λιγα πραγματα για αυτην η κοπελα γουσταρει αυτο που κανει μου λεει μαρεσει να πηδιεμαι που αρεσει το σεξ και το γκρουπ σεξ κιολας..Της αρεσουν τα παρτυ τα ποτα και ολα τα συναφη..Ειναι πολυ ευδιαθετος ανθρωπος τρελιαρα θα την ελεγα και δε σε αφηνει θα σε ξεζουμησει..Ειναι πιο pse φαση τον εξαφανιζει ολοκληρο ολο μεσα με πολυ σαλιο τον βαραει στα βυζια της στ στοματης στ μετωπο της λες και γυρναει τσοντα..Πρωτη καταθεση σστ πιγουνακι της και λιγα φλοκια πεσανε στα βυζακια της..να πω οτι ειναι φυσικα και πολυ καλα στην αφη αν τον βαλεις μεσα για ισπανικο εξαφανιζεται..Κωλος πολυ καλος δυνατος οπου δεχεται μπατσακια και γουσταρει και δαχτυλοσκοπηση..Γρηγορο μπανακι και απο τους δυο και αμεσως με αρπαζει με πεταει στ κρεβατι και αρχισε να με γλυφει απο πανω μεχρι κατω..Σειρα παιρνω εγω οπου την περιποιηθηκα και αρχισε να φωναζει και να λεει τα δικα της..Περασμα προφυλακτικου αι δωσς του σφυροκοπημα στα 4 απο πανω στα πλαγια στο πατωμα ακουραστη εκει εδεινε πονο και ειχαμε ιδρωσει κια οι δυο οπου μετα απο λιγο ηρθε το τελος.Η γκομενα το γουσταρει παιδια δε ξερω αν ειναι ετσι γενικα η επειδη ητανε τ πρωτο ραντβου της αλλα μου εβγαλε μια καυλα και μια ηδονη σα να θελει να την γαμας συνεχεια..Μου ειπε οτι γουσταρει κια δονητες να της τον βαλεις στον κωλο και να της γαμας το μουνι αλλα δεν ειχε φερει μαζι της και μου πε για την επομενη φορα....Εγω παντως εφυγα με χαμογελο απο το ραντβου και με ενα πονο στ ποδια λεω να δω πως θα παω στ αμαξι τωρα..Αυτα απο μενα ευχαριστο Αντζη για την ευχαριστη εκπληξη θα την ξανασυναντησω και αυτη τη φορα και κωλο μεσα...Να γαματε καλα παιδια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 30, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα