Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 18 10
Call-Girls 26049
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μακριά πλέον από την Αθήνα γιά ένα διάστημα, μην μπορόντας να οσμιστώ το σχετικό κλίμα και εποφελούμενος από το άνοιγμα της καρτέλας του κοριτσιού είπα να γράψω κι εγώ δυό λόγια.
Την Christy την συνάντησα 3-4 φορές στην αρχή και προς το μέσο σχετικά της μικρής παρουσίας της στην χώρα μας. Η ταρίφα ακόμη ήταν στα εκατό και υποδιαμόρφωση το μενού...
Η Κρίστυ λοιπόν είναι νέο κορίτσι, ίσως 2-3 χρόνια μεγαλύτερη απ´ο ότι λέει. Έχω τις βασιμες υποψίες ότι είναι σχετικά κανούργια στο αγώνισμα. Σίγουρα θα είχε ψαχτεί πιό πριν, αν κρίνω από τις φωτό που είχε ανεβασει στο site, ίσως κάποιο strip club, ίσως κάποια φιλία, ίσως...
Ήταν και είναι αματούρι προς το παρόν.

Αυτό που διαφοροποιεί την Κρίστυ από τον κανόνα των κοριτσιών που εξασκούν το σπορ είναι η αντισυμβατικότητα και η ισχυρή προσωπικότητας της. Γιά αυτό και τόλμησε να παρουσιαστεί και να σταθεί σχεδόν μόνη της, ανεξάρτητη σε ένα τόσο δύσκολο χώρο.

Η κόρη λοιπόν, θα πω την αλήθεια, εμφανησιακά δεν είναι του γούστου μου, οι υπηρεσίες της ήταν αυτό που με έκανε την συναντήσω πολλάκις.
Έχει το πρόσωπο μιάς μέσης σλάβας, βέβαια την έχω δει βαμένη κι έπαθα πλακα, όμορφα καστανά μαλλιά και χαρούμενη κοριτσίστικη αύρα.
Ατού της είναι η σωματάρα της, νταρντάνα η πιτσιρίκα με βυζάρες και κωλάρα, όμορφα καλοσχηματισμένα άκρα πάνω και κάτω (φυσικά νύχια παρακαλώ). Σε συνδυασμό με μερικές σέξυ πινελιές γκαρνταρόμπας μεταμορφώνεται σε υπερμούναρο...

Το μεγάλο προσόν της, γιά μένα, είναι ο τρόπος που γαμιέται. Σου δίνεται, γίνεται η μικρή φιλεναδίτσα σου....
Το γαμάς και αν έχεις βρει λίγο χημεία, καυλώνει, ιδρώνει, χύνει, χωρίς τα ψεύτικα ηχητικά εφέ των επαγγελματιών του είδους. Αυτό σου προσφέρει ανείπωτη καύλα... η πεδούλα να σπαρταράει στα χέρια σου...όλα τα γκιένκη!
Τεχνικά τώρα οκ πίπα δεν ήξερε να κάνει, δάγκωνε...έμαθε βέβαια πολύ γρήγορα και μάλιστα πολύ καλά...
Εντάξει οι ρογίτσες, πουν έχουν σχολιάσει κάποιοι, δεν ανταποκρίνονται εύκολα αλλά την βρίσκει κι ας μην το δείχνουν, όπως μου έχει εκμηστηρευτεί. Το ίδιο και στο γλειφομούνι... το κορίτσι υπενθυμίζω δεν έχει πολλά χιλιόμετρα αλλά πολύ όρεξη και ταλέντο... τα παίρνει γρήγορα.

Αυτά γιά την μικρή μας και ελπίζω ο τίτλος να της φέρει περισσότερο γούρι... ξέρει αυτή!

Cheers tavaris!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
83
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, vltepdr, Karelis69 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2019
ανεξαρτητη ισως να ηταν οταν ειχε βγει στο μαμπα. πλεον ανεξαρτητη νοτ 100%. στο σεξ καλα τα λες αν εχεις λιγο τσιπα και δεν εισαι καφρος ειναι οκ. για το αν καυλωνει και χυνει μονο αυτη το ξερει.
02 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτή εσένα σου έχει κάνει ζημιά, γιατί δεν γράφεις μία κριτική να τα βγάλεις όλα, να ανακουφιστείς;
Γαμώ το mamba μου!
06 Ιουλίου, 2019

οταν εγραψα κριτικη για την συγκεκριμενη στο θρεντ του μαπμα ηταν 2 χρονια πριν... κανενας δεν την ηξερε τοτε σαν κριστι και αυτοι που ηξεραν δεν το ελεγαν. με την κοπελα δεν εχω κανενα προβλημα με τους νταβατζοπρομοτορες εχω μεγαλο ομως!!
07 Ιουλίου, 2019

Τα μακαρόνια τα μασάς η τα ρουφάς;
Άντε πάγενε που έχεις και μεγάλο πρόβλημα...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4