Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 26 10
Call-Girls 32108
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Εύα στο προηγούμενο tour της την πήρα δύο φορές και πέρασα υπέροχα και τις δύο φορές (Φλεβάρη και Μάρτη). Σας παραθέτω κριτική για την 2η συνάντηση σε incall ραντεβού αυτή την 2η φορά.

Φίλοι μου είδα την Εύα για 2η φορά και δεν το μετάνοιωσα.

Το ραντεβού έλαβε χώρα στο Hotel που διέμενε το κορίτσι Athenaeum Grand Hotel. Το γραφείο και συγκεκριμένα η Νικόλ ήταν άξογη σε όλα, μάλιστα της τόνισα ότι μ' αρέσουν τα γλωσσόφιλα και δεν ξέρω ρε παιδιά τι είπε στο κορίτσι και στην κυριολεξία η Εύα με τρέλανε (στα γλωσσόφιλα), κόλλησε πάνω μου και δεν ξεκόλλαγε.

Είχα περάσει πολύ καλά και στο 1ο ραντεβού αλλά στο 2ο η μικρή κυριολεκτικά με τρέλανε. Με το που με είδε έπεσε πάνω με σφικτές αγκαλιές, με φιλιά, να μην μ' αφήνει να ξεντυθώ. Το όλο σκηνικό είχε και πολύ νάζι. Ρε το πλάσμα έπαθα την πλάκα μου.

Έκανα έρωτα με την μικρή, δεν άφησα χιλιοστό του κορμιού της που να μην το επισκέφθηκα με χάδια και κυριώς με φιλιά. Γλωσσόφιλα συνεχώς και σφικτές αγκαλιές κυρίως από την μικρή.

Εκεί που ξαφνιάζεσαι θετικά είναι ότι στο στοματικό η μικρή είναι εξπέρ τόσο σε Deep Throat όσο και στο Mouth Fucking είναι απίθανη. Την γλείφεις παντού και σπαρταράει, γουστάρει να παίζεις με τα στήθη της και να τσιμπας τις ρώγες της κι όταν τελειώνει σπαρταράει στην κυριολεξία.

Για 2η φορά ενώ είχα αποφασίσει να τελειώσω στο στόμα της πάλι,ενώ ήμασταν σε ιεραποστολική στάση , δεν βρήκα την δύναμη να βγω από μέσα της και τελείωσα έτσι με τρελά γλωσσόφιλα.

Πέρασα υπέροχα πάλι με την μικρή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.218
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, TurboLover και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού