Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Call-Girls 29547
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η συνάντηση με την Naya έγινε στο ξενοδοχείο (ARISTON)τον περασμένο Δεκέμβρη και πέρασα καλά. Θυμάμαι ότι μόλις διάβασα ότι τα καταπίνει στο CIM αμέσως καύλωσα και την …στοχοποίησα.

Λοιπόν η Naya είναι ένα μικρό (21 χρόνων) πιπινάκι από τη Ρωσία, γλυκό, στις φωτό φαίνεται λίγο πιο άγριο όμως είναι γλυκό κοριτσάκι, ευγενικό, με πολύ καλή διάθεση κι όρεξη για σεξ.

Στο πρόσωπο κουκλάρα δεν την λες και φυσικά ούτε άσχημη, είναι όμως μικρούλα με καλό λεπτό σωματάκι, πολύ ωραίο βυζάκι. Το κορίτσι καυλώνει πολύ όταν της το γλείφεις και οι ρόγες ανταποκρίνονται αμέσως, πω πω ρε παιδιά τέτοια ρόγα είχα πράγματι καιρό να ευχαριστηθώ τόσο πολύ, το στήθος της δεν είναι μεγάλο όμως είναι φυσικό, νεανικό με πολύ καλή ρόγα, εγώ άραξα αρκετά εκεί.

Η συμμετοχή της πολύ καλή, της αρέσουν τα προκαταρκτικά, φιλιά, χάδια κι ανταποκρίνεται. Γλωσσόφιλα δίνει αλλά είναι μικρό το μωρό και δεν ξέρει καλά, όταν όμως της έδειξα τι να κάνει για να ικανοποιεί τον παρτενέρ της, στην προκειμένη περίπτωση εμένα, αμέσως έδειξε προθυμία να μάθει και πραγματικά μετά τα φιλιά της ήταν καλύτερα. Το στοματικό της καλό, μάλιστα περιποιείται και την γύρω περιοχή. Όμως δεν μπορεί Deep Throat και Mouth Fucking ή τουλάχιστον ως ένα σημείο, εγώ δεν ήθελα να την πιέσω πολύ ήταν πολύ γλυκιά. Κι όπως είπαμε έκανε CIM και τα κατάπιε, ρε πούστη μου και που ‘γραψα καύλωσα χαχαχα.

Ένα άλλο πολύ θετικό, ίσως είναι κι ο σημαντικότερος λόγος να την ξανασυναντήσω, είναι ότι έχει πολύ στενό μουνάκι. Από τα πιο στενά μουνάκια που έχω πηδήξει, με το μπήκα μέσα της μετά από λίγο ήθελα να τελειώσω με το ζόρι και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει κρατήθηκα. Μόνο από αυτήν την αίσθηση που ένοιωσα όταν μπήκα μέσα της αξίζει να την ξανασυναντήσω.

Να σημειώσω ότι στα 50’ περίπου χτύπησε στο κινητό της ειδοποίηση, να ετοιμάζομαι χαχαχα πράγμα που στο Glamour αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ σε κανένα ραντεβού μου. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, εξάλλου είχα δουλειά κι έπρεπε να φύγω αλλά άλλος φίλος ίσως το δει αυτό αρνητικά.

Τέλος να ευχαριστήσω το γραφείο αλλά και το κορίτσι που δέχθηκε να γίνει το ραντεβού σε ώρα που με εξυπηρετούσε και πριν την ώρα έναρξης των ραντεβού της.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο ΑΡΙΣΤΟΝ: Είναι σε πολύ καλό σημείο λόγω γειτνίασης με στάση του ΜΕΤΡΟ, το προσωπικό διακριτικό, είναι καθαρό, τα δωμάτια κάπως μεγαλύτερα από το προηγούμενο, το μπάνιο σίγουρα πιο μεγάλο, τώρα κάνεις με την άνεσή σου (μπάνιο) αλλά η πετσέτα τους ήταν αρκετά μικρή, λεπτομέρεια θα μου πείτε εγώ όμως την αναφέρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Μέγας
29
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, TurboLover και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2019
Πολύ ωραία η κριτική σου φίλε μου
01 Ιουλίου, 2019
Καλησπέρα φίλε να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το ξενοδοχείο ΆΡΙΣΤΟΝ
ρώτησα κάτι την κοπέλα πρώτου ανέβει πάνω ή σε πήραν τηλεφωνο για να σου πουν κάτι; η απλά πέρασε και ανέβηκα κατευθείαν πάνω;

02 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όταν έφθασα έξω από το ξενοδοχείο την προβλεπόμενη ώρα πήρα τηλ το γραφείο ενημέρωσα ότι έφθασα και σε δυο με τρια λεπτά με πήραν τηλ και μου έδωσαν αριθμό δωματίου. Όταν πήρα τον αριθμό ανέβηκα με το ασανσέρ στο δωμάτιο, η κοπέλα στη ρεσεψιόν δεν με ρώτησε κάτι ήταν διακριτική.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3