Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 16 10
Call-Girls
56622
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο κανόνισα ωριαία συνάντηση με την Σοφία την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην ώρα της, ντυμένη όμορφα, αλλά ελαφρώς ντεκαβλέ για το είδος του ραντεβού. Εμφανισιακά στο σώμα είναι ότι βλέπετε στις φώτος, το πρόσωπο ανάλογα με τα γούστα του καθένα...
Στο σεξ είναι πρόθυμη να ακολουθήσει τις οδηγίες σου με στόχο να περάσεις καλά. Ζορίστηκε έντονα στο στοματικό για dt, αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες...
Καλό γλυφοκώλι, που ακολουθούσε τις οδηγίες μου για βελτίωση της τεχνικής και πολύ καλό γλύψιμο ποδιών...
Παίξαμε σε διάφορες στάσεις που όμως πατούσε φρένο, όταν ανέβαζα στροφές για δυνατό σφυροκόπημα. Δε με άφησε για πρωκτικό, λόγω μεγέθους παρόλο που η πίσω τρυπούλα της είναι δουλεμένη...
Επικοινωνιακά πολύ καλή, χωρίς να ενοχλεί με χαζομάρες ή υπερβολική πολυλογία.
Λόγω των πολλώ επιλογών, δεν είμαι σίγουρος ότι θα την ξανασυναντήσω.
Όμως συστήνεται ανεπιφύλακτα για μία δοκιμή τουλάχιστον...
Στην ώρα της, ντυμένη όμορφα, αλλά ελαφρώς ντεκαβλέ για το είδος του ραντεβού. Εμφανισιακά στο σώμα είναι ότι βλέπετε στις φώτος, το πρόσωπο ανάλογα με τα γούστα του καθένα...
Στο σεξ είναι πρόθυμη να ακολουθήσει τις οδηγίες σου με στόχο να περάσεις καλά. Ζορίστηκε έντονα στο στοματικό για dt, αλλά έκανε φιλότιμες προσπάθειες...
Καλό γλυφοκώλι, που ακολουθούσε τις οδηγίες μου για βελτίωση της τεχνικής και πολύ καλό γλύψιμο ποδιών...
Παίξαμε σε διάφορες στάσεις που όμως πατούσε φρένο, όταν ανέβαζα στροφές για δυνατό σφυροκόπημα. Δε με άφησε για πρωκτικό, λόγω μεγέθους παρόλο που η πίσω τρυπούλα της είναι δουλεμένη...
Επικοινωνιακά πολύ καλή, χωρίς να ενοχλεί με χαζομάρες ή υπερβολική πολυλογία.
Λόγω των πολλώ επιλογών, δεν είμαι σίγουρος ότι θα την ξανασυναντήσω.
Όμως συστήνεται ανεπιφύλακτα για μία δοκιμή τουλάχιστον...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2019
Σε μια από τις φοτο της που δείχνει την πίσω τρύπα της κυριολεκτικά είναι σα χονη ο κωλος της λες και έχει μπει μέσα αραπικη ψωλη...και δεν σε άφησε πρωκτικό;!μου κάνει εντύπωση εκτός ρε τύπε αν έχεις κανα γεωτρύπανο χαχαχ!!! Ωραία κριτική παντός εύγε !!
ISINAS
01 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
και από κοντά δουλεμένη φαινόταν και της το είπα, αλλά δε με αφήσε γιατί φοβόταν...
M
mimis69
01 Ιουλίου, 2019
John.Greek
25 Νοεμβρίου, 2019
Στην φωτο που είναι όρθια φαίνεται σκιννυ και η κοιλιά της τελείως φλατ!!!έτσι είναι πραγματικα????
apolonas1
26 Νοεμβρίου, 2019
Mr Motumbo!
chris moraitis
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5