Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
(Μπέρ βιθ μη για μία μικρή εισαγωγή, εάν βαριέστε τις σάλτσες και θέλετε να πάτε στρέϊτ στα τεχνοκρατικά, προσπεράστε την πρώτη παράγραφο).
Τυχαίνει, ένας πρώην συμφοιτητής και νυν καλός φίλος, να έχει σχέση με το εμπόριο και επεξεργασία πολύτιμων λίθων. Η καταγωγή του είναι από την χώρα του Βασιλιά Σολομώντα και είναι από τους φανατικούς (ντύσιμο, έθιμα, εμφάνιση, συμπεριφορά κλπ). Είναι πολύ καλός και ερωτευμένος με την δουλειά του, την οποία περιγράφει πάντα με πάθος. Αναφέρει συχνά και με ενθουσιασμό το πώς εκστασιάζεται να βρίσκει στις διάφορες γωνιές του κόσμου (δεν είναι και τόσες πολλές), ακατέργαστα διαμάντια, τα οποία με την τεχνική του μεταμορφώνει σε μοναδικά αντικείμενα, συνήθως πάρα πολύ μεγάλης αξίας. Πεζός, ρηχός και γερογκρινιάρης εγώ, ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την λόξα. Όποτε μιλάμε για την δουλειά του, εγώ καταλήγω πάντα στο ίδιο συμπέρασμα, ότι καλή η θεωρία και το πάθος να μεταμορφώνεις μία θολή, πολύτιμη μεν, πέτρα σε ένα τέλεια κομμένο διαμάντι, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι ότι ξεσκίζεσαι στο χρήμα και αυτό είναι αμποβ ολλ. Η απάντησή του είναι σχεδόν πάντα η ίδια, την οποία να μεν δεν καταλαβαίνω, αλλά μου επιβεβαιώνει ότι το φιλαράκι είναι μάλλον αρρωστάκι. Θα καταλάβετε τι εννοώ. Ισχυρίζεται, ότι η διαδικασία είναι όμοια και δίνει την ίδια ικανοποίηση με το να μεταμορφώνεις μία απλή γυναίκα, σε αυτό που λέμε γυναικάρα (όχι μουνάρα, αλλά γυναικάρα). Και επιμένει, ότι το να πετύχεις και να ανακαλύψεις τέτοιες περιπτώσεις, είναι δύσκολο και θέλει αν μη τι άλλο μεράκι για να ασχοληθείς και να δεις αυτό το ποτένσιαλ στην εκάστοτε περίπτωση, με την οποία θα ασχοληθείς. Το αποτέλεσμα όμως είναι εντυπωσιακό, δημιουργείς κάτι το οποίο τρελαίνει εσένα τον ίδιο καταρχήν, αλλά και άλλους. Είπαμε αρρωστάκι. Εγώ πάλι, ποτέ δεν έδωσα σημασία σε αυτές τις μπούρδες, ειδικότερα όταν τις λέει κάποιος που μετράει ήδη τρία διαζύγια, ομολογουμένως με γυναικάρες. Όχι επειδή είμαι ρηχός, αλλά επειδή ένιωθα πως η σύγκριση έχει και μία δόση φαλλοκρατισμού, κυρίως λόγω της εμπλεκόμενης χειραγώγησης κατά την διαδικασία. Μετά την συνάντηση με την Μάγια, για πρώτη φορά κατάλαβα τι εννοεί. Η Μάγια είναι μάλλον ακριβώς αυτό. Ένα ακατέργαστο διαμάντι και κατά την ταπεινή μου άποψη, εάν κάποιος βαρεμένος σαν τον φίλο που προαναφέρω ασχοληθεί μαζί της, το πιο πιθανό είναι ότι θα εξελιχθεί σε μία απίστευτη γυναίκα που θα τρελάνει κόσμο.

Πάμε λοιπόν στα τεχνοκρατικά. Οι φωτογραφίες είναι ειλικρινείς. Πειραγμένες αλλά ειλικρινείς. Σε ότι αφορά το σώμα που βλέπετε στις φωτό, αυτό θα δείτε και στην πραγματικότητα, θα αναφερθώ περισσότερο παρακάτω. Σε ότι αφορά το πρόσωπο/κεφάλι, η πραγματικότητα είναι μάλλον καλύτερη, με 1-2 λεπτομέρειες όμως που κρύβονται έξυπνα στις φωτό. Ήρθε στην συνάντηση με ένα περίεργο ντύσιμο, μάλλον αδιάφορο για την περίσταση, το οποίο δεν την κολάκευε, μάλλον το αντίθετο. Πείτε με υπερόπτη, αλλά όταν την πρωτοείδα, ένιωσα ότι ήρθε το κορίτσι από το χωριό, όχι επειδή ήταν κακοντυμένη, αλλά λόγω της αποτυχημένης προσπάθειας να είναι καλοντυμένη.

Πρόσωπο: -9- και δεν είναι 10, επειδή κάτι παίζει με ψιλοακμή η οποία εμφανίζεται μετά τον αγώνα, καθώς το make up υποχωρεί λόγω ιδρώτα, το οποίο είναι μάλλον και το μόνο έντονο στοιχείο make up στο πρόσωπό της. Τα χείλη της, είναι φυσικά και πανέμορφα. Επίσης καταπληκτικά τα πράσινα μάτια της, πράσινα σαν τα μάτια του διαβόλου. Το πρόσωπό της, εξαιρώντας ότι προαναφέρθηκε, στα όρια της τελειότητας. Δεύτερη παραφωνία, το μαλλί, κάτι λείπει, δεν το έχει με το μαλλί. Δεν αναφέρομαι σε κουφές τεχνικές που βλέπουμε από άλλες, όπως εξτένσιονς, περίεργες βαφές και αντίστοιχες μπούρδες, αλλά έχει μείνει στο δήθεν κουλ υφάκι με τα κοτσιδάκια της πίπι. Άλλωστε, δεν είναι πιτσιρίκα με την καμία και χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα ότι πλησιάζει (με γρήγορους ρυθμούς) τα τριάντα.
Σώμα: -9- και δεν είναι 10 επειδή έχει ένα ηλίθιο (άντε πάλι) τατουάζ στην πλάτη, το οποίο δεν φαίνεται στις φωτό. Κάτι μαλακίες με ινδιάνικα όνειρα κλπ, ότι μπούρδα δουν πάνε και την χτυπάνε στο κορμί τους και το βιάζουν. Κατά τα λοιπά όμως, έχει το κορμί που προσωπικά με τρελαίνει. Το περιγράφω ως το κορμί της αθλήτριας beach volley, ή της χορεύτριας (δεν εννοώ σωληνάδικο) δλδ γυμνασμένη, χωρίς να είναι γραμμωμένη, αλλά πόδια πέτρα, κώλος πέτρα στο απόλυτα σωστό μέγεθος και πεταχτός, ωραία δυνατή πλάτη, λακάκια τσέλου στην μέση, πανέμορφα άκρα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι πάνω σε τίποτα γόβες/πέδιλα και φορώντας μίνι, εκτιμώ θα προκαλεί τσουνάμι. Δυστυχώς στην συνάντησή μας, ήρθε με flat παπούτσι, της είπανε μάλλον ότι οι Έλληνες είμαστε κοντοί, σαν και εμένα. Μην αναφερθώ πάλι ότι την έβαζα να κάνει βόλτες πέρα δώθε περπατώντας στις μύτες για να αποθηκεύω στιγμές στο μυαλό μου. Το βυζί μικρό, φυσικό, αλλά δροσερό! Γενικά, πρόσωπο και σώμα, με τις όποιες σημειώσεις, παραπέμπουν σε δυνατά και πιθανότατα μπασταρδεμένα γονίδια, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν είναι πιτσιρίκα.
Γενική συμπεριφορά: -10- και παρόλο που τα αγγλικά της είναι μάλλον φτωχά. Είναι με βεβαιότητα ταξειδευμένη ή έχει ζήσει και εκτός Ρωσίας, καθώς η συμπεριφορά της (όπως και η εμφάνισή της) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την τυπική Ρωσίδα (μοσχοβίτισα ή μη, επαγγελματίας ή μη). Είναι μάλλον εύθυμη, σίγουρα άνετη και με μία δόση τρέλας. Είναι αυτό που λέμε καλή παρέα και νιώθεις πολύ άνετα μαζί της, σαν να την ξέρεις χρόνια, χωρίς όμως να παραβιάζει τα οποιαδήποτε όρια πράιβασι. Μοναδική ένσταση εδώ, ότι κάποιες στιγμές, η άνετη συμπεριφορά ίσως να ήταν και προσποιητή, ίσως μία άμυνα απέναντι στον ξένο απέναντί της, αλλά δεν θα μπω σε ψυχολογικές αναλύσεις, καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός που συναντάμε αυτές τις γυναίκες και είναι αδύνατον να βγάλεις συμπεράσματα με 4-5 κουβέντες πριν και μετά τον αγώνα.
Επικοινωνία: -8- και πάλι παρόλο που τα αγγλικά της είναι φτωχά. Επικοινωνεί όμως με όποιον τρόπο μπορεί, μέσω γούγλη, μέσω των κινήσεών της και των εκφράσεών της, κυρίως με αυτές. Δεν ξέρω πως θα είναι σε μεγάλο ραντεβού, αλλά στην μία ώρα που την είδα, δεν ένιωσα ότι έλειψε η επικοινωνία λόγω των ελλιπών αγγλικών.
Σεξ: -9- και δεν είναι 10 γιατί από τεχνικής άποψης, υπάρχουν ελλείψεις και το αναφέρω μόνο χάριν ενημέρωσης. Εάν την κρίνετε ως PSE (δεν είναι και δεν μπορεί να είναι) τότε και το 9 είναι πολύ. Σε ότι αφορά το GFE, μπορεί να παίρνει και 10. Κρίνοντας το σεξ χωρίς ακρωνύμια και βαθμολογώντας το σεξ ως σεξ με μία γυναίκα σε ουάν νάτι στανντ, είναι 9. Πολύ καλό, το ζει έντονα, πολύ έντονα, της αρέσει πολύ, χωρίς ρεζερβεισιονς, απλά λείπουν λεπτομέρειες για να σε στείλει πραγματικά αδιάβαστο. Προσεχτική και καθαρή, χωρίς να είναι υπερβολική.
Απόδοση: -9- και δεν έβαλα 10 λόγω των παραπάνω. Πέρασα πολύ καλά, πάρα πολύ καλά θα έλεγα. Η μία ώρα πέρασε φτερό, ούτε που το κατάλαβα. Έφυγα γεμάτος (και άδειος και ιδρωμένος). Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ομορφιάς και συμπεριφοράς, ακατέργαστο διαμάντι όπως θα έλεγε το αρρωστάκι ο φίλος που προαναφέρω στην βαρετή ίσως εισαγωγή και όπως συμπωματικά ανέφερε και συμπαίχτης εδώ στο φόρουμ.
Επανάληψη: Σίγουρα και ελπίζω να είναι ακόμη στην Αθήνα όταν επιστρέψω.

Καταλήγοντας να αναφέρω, ότι δεν προτείνεται σε ευπαθείς ομάδες που ερωτεύονται εύκολα. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία προσπεράστε λόγω κινδύνου εθισμού και εάν δεν μπορείτε να την αποφύγετε, τότε περιοριστείτε σε σύντομο ραντεβού. Σε διαφορετική περίπτωση, τα ήθελε ο κώλος σας και καλά να πάθετε. Προσοχή, δεν είναι η μουνάρα, πουτανάρα, ρωσιδάρα που θα σας τρελάνει το μυαλό και θα σας αδειάσει την τσέπη, αλλά μετά τα Χ επικά γαμήσια θα πάτε απλά στην επόμενη και φτου από την αρχή μέχρι να βάλετε μυαλό. Εάν η μία ώρα που την συνάντησα είναι αρκετή για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, θα έλεγα ότι η Μάγια είναι κάτι πάρα πολύ πιο επικίνδυνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Iso13, geroksouras, xlm και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού