Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η Alexa ειναι μια ενδιαφερουσα περιπτωση. Πολυ καλο για τα γουστα μου σωμα, λεπτοκαμωμενο προς μοντελοειδες, χωρις ομως τρελλες ποδαρες, με λεπτα περιποιημενα ακρα και γενικα θυληκη παρουσια σε τονους olive skin. Tο βυζακι της 1μισαρι με ρογες μπουτον. Μαυρο φυσικο ισιο μακρυ μαλλλι της δινει το μοιραιο look της μεσογειακης ντιβας. Γενικα θα βρεις τη κοπελα των φωτο μειον το glamour του φακου. Κλειστη και επαγγελματιας στην αρχη, ηρθε κοντα μου και αρχισαμε τα φιλια, αβιαστα μεν αλλα ενιωθα οτι ειναι μερος της χορογραφιας της. Αφησα να προχωρησει στο επομενο πλανο, οπου αρχισε με μια μετρια πιπα, αρκετα βαθια ομως, με χερι και συμορφωθηκε στο χωρις αργοτερα, οπου εφαρμοζε ενα συστημα πλαγιολισθισης του μοριου στο στομα που σε συνδυασμο με πιεση της γλωσσας εδινε μια ωραια αισθηση. Περιποιηση και απο τη μερια μου, οπου εκει την αρχισα στο μιλιτο, τη ρωταγα που και πως της αρεσει , της εκανα teasing κ αστειακια, και το μωρο λυθηκε ξαφνικα και αρχισε να συμμετεχει τραβωντας μου μαλλια, λεγοντας μου να συνεχισω, και αφησε και δαχτυλο, που στην αρχη ειχε απαγορεψει ρητα.
Οταν μπηκα μεσα της ηταν ετοιμη κ μουσκεμα και το σεξ που εκανε προσομοιαζε αυτο που θα κανε με το γκομενο... συμμετοχη παντου φωνουλες αλλαγες στασης, βασικα το πραγμα πηγε μονο του!
Πολυ καλο σοσιαλ και ο δευτερος γυρος ηρθε αβιαστα (δεν πετυχαινει παντα στην ηλικια μου), πραγμα που δειχνει πολλα για το πως ηταν το interactioon μου με τη κοπελα.
Γενικα καταφερα τη μετρια συνεδρια, που προδιαγραφηκε απο την αρχη , να τη γυρισω σε αξιολογη, τοσο που ανετα θα τη ξαναβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
mamasan
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
2.232
Πόντοι:
8.395
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού