Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 21 10
Call-Girls 25333
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αν και έφυγε το μόνο σίγουρο όπως μου είπε , είναι ότι θα ξανά έρθει.... , μπορεί και βόρεια... να χαρούμε και εμείς λίγο στα ψηλά της χώρας.
Δεν ήταν πολύ αργά το βράδυ και ήθελα κάτι καλό για ένα δίωρο διότι νωρίς τα ξημερώματα έπρεπε να την κάνω για άλλες χώρες.
Διαβάζοντας τις προηγούμενες κρητικές έκανα την κίνηση η οποία τελικά βγήκε πολύ δυνατή.
Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα
1. Κοντούλα με δυνατό λεπτό κορμάκι και στητό στήθος με καλές ανταποκρίσιμες ρώγες.
2. Μακρύ μελαχρινό μαλλί με τον συνδυασμό του του προσώπου της δίνουν αυτήν την άγρια ομορφιά
3. Διάθεση για σεξ, όπου θέλεις, όπως θέλεις, μινιόν το κάνεις σβούρα στο κρεβάτι.
4. Πίπα σε πολύ καλά επίπεδα και γλύψιμο σε ότι είναι καθαρό και χωρίς τρίχα...
5. Γουστάρει περιποίηση και την αναζητάει. άσε που ήταν και κινητό φαρμακείο με όλα τα αξεσουάρ
6. Πολύ καλό πρωκτικό , στενή με λίγο τζελ, δεν είναι για αγριάδες... passion sex
7. επικοινωνία στην Αγγλική γλώσσα εκτός αν ξέρετε ουκρανικά. Καλλιεργημένη και περνάει η ώρα σαν νερό.
8. Το κακό για εμένα μετά από τόσα χρόνια ψάχνω πάντα το δίωρο για να μπορώ αν χρειαστεί να κάνω τρεις γύρους , όπως και έγινε.
9. Η τιμή σαφώς τσιμπημένη, αλλά όπως έχω ξανά πει άμα τα έχεις την δεδομένη στιγμή και περνάς καλά δεν δίνω και πολύ σημασία
Αν την ξανά συναντούσα έβαλα ίσως, λόγο ότι πάντα ψάχνω κάτι άλλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Κύριοι μπορεί να γίνομαι καμιά φορά κουραστικός αλλά η υγιεινή μας και υγιεινή των άλλων είναι για εμένα ο υπέρτατος βαθμός,
ίσως για αυτό και τα κορίτσια ξεδιπλώνονται σε εμάς και εμείς σε αυτές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
330€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dracoumel
Ανώτατος
107
Πόντοι:
17.806
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 old boy, james034, doc_lin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2019
Την έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι. Δυστυχώς δεν την πρόλαβα ούτε σε αυτό το tour της.
Next time.... Σπασίκλας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1