Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να το ρίξω στο κασκαντεριλίκι. Αφορμή ήταν η Anya η πρώτη κοπέλα που πήγα χωρίς πληροφόρηση μόνο και μόνο επειδή την γούσταρα από τις φωτογραφίες.
Και αυτή τη κοπέλα την επέλεξα για τον ίδιο λόγο και δεν μετάνιωσα. Επέλεξα incall γιατί το συγκεκριμένο γραφείο επιλέγει αξιόλογα ξενοδοχεία για τις κοπέλες.
Εμφανισιακά η κοπέλα δεν είναι μακριά από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες. Οι δυο τελευταίες με το πλατινέ μαλλί είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.
Η υποδοχή της δεν με ενθουσίασε. Μου έδωσε την αίσθηση της έμπειρης που θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Πεταχτό φιλί λίγα τυπικά λόγια με τα πολύ καλά αγγλικά της και τα λεφτά μπροστά. Αν και δεν ένιωσα ιδιαίτερα όμορφα προσπάθησα να μην δώσω μεγάλη σημασία για να μην χαλάσω την διάθεση μου με τη πρώτη. Επέλεξα να πάω στο μπάνιο άμεσα για να χαλαρώσει το όλο πράγμα. Δεν είχα άδικο. Όταν βγήκα υποδοχή στα όρθια, φιλιά και όλα τα παρελκόμενα. Άρχισα αμέσως τα τεστ δαχτυλιάσματα και λοιπά για να δω αντιδράσεις. Στο πρώτο δαχτύλιασμα υγρασία. Γαμώτο σκέφτηκα ακόμα δεν την άγγιξα θα έχει βάλει τζελ. Έπεσα έξω η κοπέλα είχε διάθεση. Και για να συντομεύω, τα πράγματα εξελίχτηκαν τόσο καλά που δεν χρειάστηκε να προσθέσω το αγαπημένο μου πρωκτικό ούτε να της ζητήσω τα λιγοστά ρέστα από τα χρήματα που της έδωσα. Η συνεύρεση που ξεπέρασε την μία ώρα τελείωσε με ένα μασάζ (μου έκανε) και με πλύσιμο στο μπάνιο.
Θα ξαναπήγαινα γιατί ξέρω ότι την δεύτερη φορά θα ανεβαίναμε επίπεδο αλλά δυστυχώς φεύγει σε 10 μέρες και δεν προλαβαίνω να γεμίσω τις μπαταρίες μου.
Συμβουλή: αν είστε συναισθηματικοί να έχετε μαζί σας το ακριβές οικονομικό αντίτιμο.
Τελικά κασκαντεριλίκι ναι ή όχι;
Ναι αν έχετε οικονομική άνεση. Αν όχι ανάγνωση περισσοτέρων από δύο κριτικών και κυρίως πίσω από τις γραμμές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
375
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 papakronis, THV, PSAXTIRI και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού