Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Call-Girls 8690
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κριτικη που θα διαβασετε ειναι κουτσουρεμενη διοτι την γραφω για δευτερη φορα . Η πρωτη αν και απεσταλει κανονικα χαθηκε καπου στον κυβερνοχωρο Χμμμ;Χμμμ;
Θα ειμαι επιγραμματικος λοιπον γιατι δεν μποορω να γραφω παλι απο την αρχη τα ιδια . Μπαινω στον κοπο απλα γιατι η κοπελλα αξιζει να εχει δημοσιευμενη κριτικη .
Εχουμε και λεμε λοιπον.....σωμα skinny μοντελοειδες , πρόσωπο πιο αγριο απο οτι στις φωτο , διαθεση στο φουλ . Χαμογελαστη και προθυμη.Φιλαει βαθεια με γλωσσα . Καθαροτατη (αμυδροτατη υποψια τσιγαρου για την οποια μπορει να κανω και λαθος).
Υπηρεσιες και διαθεση περισσευουν . Μου εκανε εντυπωση οτι οταν της εκανα επιθεση χαμηλα με την γλωσσα μου ειχε τελειωσει σε λιγοτερο απο λεπτο. Εγω συνεχιζα , αυτη πανευτυχης μου ειπε iam finished και εγω απαντησα then finish againΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Συνεχισαμε με παιχνιδιαρικη και GFE διαθεση μεχρι να καταφερω να ισοφαρισω στις καθυστερησεις στο στομα της και να πανηγυρίσουμε και οι δυο κάνοντας HI FIVEΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Social time σε πολυ καλα αγγλικα με μια πολυ προσγειωμενη κοπελλα !!
Μαγκες θα τα ξαναπουμε . Ελπιζω να βοηθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
43
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alexopoulo, THV, ark153 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 06 Ιουνίου, 2019) 06 Ιουνίου, 2019
Είναι όντως τόσο καλή σε deepthroat καταστάσεις;
K
kostas21d
06 Ιουνίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου δεν ανέφερα πουθενά για deepthroat . Για να ειμαι ακριβής μάλιστα δεν το επεδίωξα καν γιατί δεν με ενθουσιάζει και ιδιαιτερα οποτε δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου . Λυπαμαι αν εγινε κατι τετοιο αντιληπτοΧμμμ;
08 Ιουνίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το ξέρω ότι δεν το γράφεις απλά σε ρώτησα γιατί η συγκεκριμένη αναφέρει στις υπηρεσίες της ότι το προσφέρει και ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει αυτό. Χαμόγελο. Θα το μάθουμε πάντως σύντομα.ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
K
kostas21d
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3