Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ταξίδι μου για την αμαρτωλή λεωφόρο όπου διέμενε το κορίτσι είχε ξεκινήσει. Με το γυαλί το Ray-Ban στην μάπα, ο σάκος στην πλάτη, τα All Star στα πόδια, τα ακουστικά στα αυτιά να παίζουν Rage Against The Machine και η τέλεια φοιτητική μου εικόνα είχε σχηματιστεί. Δεν το είχα πάρει πρέφα αλλά μου το τόνισε η Jeila, ρωτώντας με αν είμαι φοιτητής, με έκανε για 24 χρονών. -Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τα φοιτητικά μου χρόνια, της απάντησα.
Η Jeila(Χρ.) λοιπόν ένα 21χρόνο μελαχρινό μωρό από το Ντνίπρο της μητρομάνας Ουκρανίας, σε εμφάνιση πάνω κάτω ότι βλέπετε στις φώτο, σώμα και κώλος που ευχαριστιέσαι να χουφτώνεις και χωρίς ίχνος περιττών κιλών, στήθος πλαστικό τριάρι, μαλακό και με τέλεια υφή όπως πρέπει να έχουν τα φτιαχτά στήθη για να μοιάζουν αληθινά. Ποτέ μου δεν χώνεψα τα ψεύτικα σκληρά βυζιά. Το δωμάτιο θα το ήθελα πιο τακτοποιημένο αλλά μπορεί να μην έχει σημασία η γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα μιας και είμαι ψυχάκιας με την τάξη και την καθαριότητα. Καθαρή μεγάλη πετσέτα πάντως μου έδωσε και έτσι δεν χρειάστηκε να καταφύγω σε άλλες λύσεις.


Ο αγώνας ξεκίνησε με χάδια και φιλιά, φιλιά και γλωσσόφιλα που αν και πήρα όσα ήθελα διέκρινα μια ελάχιστη διστακτικότητα, δεν ενόχλησε όμως μιας και προτιμάω να φιλάω και να γλείφω τα άλλα υγρά χειλάκια εκεί κάτω ανάμεσα στα μπούτια Γλώσσα. Τρελαμένος λοιπόν με το μωρό που είχα δίπλα μου, έπεσα με τα μούτρα στο καλοσχηματισμένο της μουνί, το στόμα ρούφαγε την κλειτορίδα και το δάχτυλο δούλευε τον κόλπο. Και κάπου εκεί έγινε το ατύχημα, χωρίς πίπα χωρίς μαλακία χωρίς διείσδυση, μόνο με το γλειφομούνι επήλθε η εκσπερμάτωση. Πάλι καλά που πρόλαβα να της τα πετάξω άλλα στα βυζιά άλλα στο λαιμό και κάτι λίγα στο πρόσωπο, θα φεύγαν στα σεντόνια και θα πήγαινε χαμένο το υγρό πυρ. -Υποτίθεται ότι εσύ έπρεπε να τελειώσεις με το γλειφομούνι ρε μωρό όχι εγώ, και να με πιάνει ένα νευρικό γέλιο με το όλο σκηνικό. -Όλα εντάξει μου λέει, συμβαίνουν συχνά αυτά και φρεσκαριστήκαμε για το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.


Επειδή δεν πρόλαβα να χορτάσω το μουνί της όσο θα ήθελα, τώρα την έβαλα απο πάνω να κάτσει στο πρόσωπο μου, και να την γευτώ όπως πρέπει. Ήθελα κυριολεκτικά να της φάω το μουνί εξου και ο τίτλος στην κριτική. Το στόμα μου βεντούζα ρούφαγε τα μουνόχειλα σαν μύδι μέσα από το κέλυφος, τα δε μικρά χείλη είχαν κοκκινίσει και πρηστεί σαν σύκο που ξεχώριζε απο το υπόλοιπο σύστημα Έρωτας. Σίγουρα πρέπει να την πόνεσα λίγο αλλά η κοπέλα κανένα παράπονο, λέγοντας μου κιόλας ότι της αρέσει και να συνεχίσω. Όσο την πίεζα απο τα κωλομέρια πάνω στο πρόσωπο μου, τόσο έβαζε και αυτή περισσότερη δύναμη με το βάρος του κορμιού της, έδειχνε να το απολαμβάνει, πλέον έδινε το ρυθμό πάνω κάτω σαν να μου γάμαγε την μούρη, ώσπου μετά απο κανα δεκάλεπτο με έσφιξε με τα μπούτια και το μουνί της, και έτρεμαν τα πόδια της απο την ηδονή. Τώρα αν επήλθε ο οργασμός της, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά μιας και η κοπέλα φαίνεται έμπειρη και πειστική στο να διαχειρίζεται καταστάσεις.


Σειρά της για περιποίηση με πίπα που είχε και τα deepthroat της και τα αρχίδια δεν άφησε παραπονεμένα. Ο αγώνας συνεχίστηκε με την κοπέλα απο πάνω όπου ακούραστη έδωσε ρέστα, ξαναείχαμε κι εδώ τις καταστάσεις του οργασμού της, μπράβο μου και δεύτερη φορά Χαμόγελο, ξανά τσιμπούκι με προτροπή της, λίγο πλαγιαστό, πολύ στα τέσσερα με εξαιρετικό στήσιμο της Jeila, και κλείσιμο ιεραποστολικά ήθελα να τελειώσω αγαπουλίστικα, ξαπλωμένος πάνω της με πολλά φιλιά και ψιθυρίσματα βρομόλογων στο αυτί της, τα οποία η δεσποινίς δεν άφηνε αναπάντητα με αυτήν την ήρεμη παραπονιάρικη φωνή της, και το gfe να εκτοξεύεται σε άλλα επίπεδα Ναι!. Λίγο πριν την κορύφωση πέταξα το προφυλακτικό και της γέμισα κοιλιά και ηβική περιοχή με ζεστό σπέρμα, που η πιπίνα το άπλωσε σαν αντιηλιακό σε όλη την περιοχή.
Αρκετό σοσιαλ στο τέλος περί κοινονικοπολιτικοοικονομικών ανέμων και υδάτων μιας και κατέχει καλά τα αγγλικά, έκατσα και κανα 10λεπτό παραπάνω στο δωμάτιο, με ευχαρίστησε για όλα εκφράζοντας και το παράπονο της για κάποιον συναγωνιστή που την είχε κάνει να κλάψει με την συμπεριφορά και τις παράλογες απαιτήσεις του Χμμμ;.


Κλείνοντας, το έφαγα το μωρό και το έφαγα καλά, του ρούφηξα κυριολεκτικά το μουνοδούλι(από το μεδούλι). Μακάρι να το ξανάβλεπα αλλά πολλά τα φράγκα και θέλω να δοκιμάζω διαφορετικό φαΐ κάθε φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
high voltage
Σπουδαίος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.954
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, james034, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού