Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συντομη κριτική για την κοπέλα, είναι ακριβώς όπως βλέπετε στην τριτη απο το τέλος φωτογραφία. Γενικά είναι πολύ όμορφη, ματάρες, βυζί σιλικόνι,κωλάρα. Την τίμησα και στο προηγούμενο τουρ αλλά και τώρα, δυστυχώς δεν είχα χρόνο να γράψω πιο πριν κριτική. Οπότε τις γράφω και τις 2 μαζί.
Η κοπέλα είναι το insta-model που βλέπεις και θέλεις να το ξεσκίσεις. Είναι μικρούλα και μικροκαμωμένη. Ματάρες, μελαχρινή γενικά ξεχωρίζει.
Τώρα στα του αγώνα, εμένα μου παρουσίασε 2 διαφορετικά προφίλ. Στο προηγούμενο τουρ πέρασα τέλεια, τα έδωσε όλα, ήταν μες την τρελή χαρά και γενικά δεν είπε όχι σε τίποτα. Πίπα αρκετά καλή με βλέμματα καυλωτικά, στησίματα ωραία, (αν και διέκρινα μια μικρή αγανάκτηση λόγω μεγέθους), 69 αλλά και στα τέσσερα το απόλαυσα. Χύσιμο δυνατό στο κωλί, και μετά αγκαλίες- χάδια απο μέρους της. Γενικά πολύ καλό σόσιαλ, η κοπέλα το έχει, ειδικά αν σε συμπαθήσει. Αυτά την πρώτη φορά!....
Δυστυχώς τώρα, στην δεύτερη συνάντηση, δίχως να κάνω κάτι από την πλευρά μου με απογοήτευσε. Αρνητική διάθεση και όλο ουφ και ουφ. Γενικά απέφευγε καταστάσεις και ζοριζόταν. Πιεζόταν. Κρίμα γιατί την είχα συμπαθήσει. Δεν ξέρω γιατί φέρθηκε έτσι,ίσως να έτυχα στη μέρα ή ίσως να είχε τα δικά της προβλήματα...ποιός ξέρει....αδιαφορώ. Αλλωστε εμείς πάμε για να περάσουμε μια ευχάριστη ώρα, όχι για να ακούμε γκρίνια.
Τέλος παντων, δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά δεν ευχαριστήθηκα την δεύτερη φορά. Ίσως δοκιμάσω στα κοντά και μια τρίτη για να σιγουρευτώ.
Το γραφείο πάντα άψογο!

Χαιρετώ. Καλά γαμήσια και πάντα καυλωμένοι! Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
adriano69
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
803
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, xlm, THV και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού