Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235446
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Οπως λεει και ο τίτλος η υπομονή ανταμείβεται. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να συναντήσω την Λίζα. Η πτήση μου ακυρώθηκε και θα έπρεπε να διανυκτερεύσω στην Αθήνα. Κλείνω στο Divani, είχε και ένα ιατρικο συνέδριο εκείνη την εποχή, και στελνω μυνημα ελπίζοντας να λάβω θετική απάντηση αυτή την φορά....
Τα ραντεβού κανονίστηκε εύκολα και γρηγορά και είχα αγωνία να διαπιστώσω αν οντως η Λίζα είναι τόσο καλή όσο ολοι περιγράφουν.
Οι προσδοκίες μου όχι μόνο επιβεβαιωθηκαν αλλα και ξεπεράστηκαν κατα πολύ.
Καθώς περιμένω στο σαλόνι πίνοντας το ποτακι μου χτυπαει το τηλεφωνο και με ενημερώνει οτι εχει φτασει. Βλεπω μια πολύ όμορφη κοπέλα, ντυμένη πολύ ωραία να με πλησιαζει. Αγκαλια και φιλια λες και γνωριζόμασταν χρονια.
Ξεκινήσαμε με φαγητό και κρασι στο JuJu με πολύ γέλιο και απίστευτη χημεία..... Πραγματικά μια girlfriend experience.
Η κατάληξη της βραδιάς ήταν το αποκορύφωμα.. Τα περί του σεξ τα έχουν πεί όλοι οι άλλοι, πραγματίκα νομίζεις οτι είσαι με την κοπέλα σου.
Για μένα η καλύτερη εμπειρία μου ως τώρα.
Τα ραντεβού κανονίστηκε εύκολα και γρηγορά και είχα αγωνία να διαπιστώσω αν οντως η Λίζα είναι τόσο καλή όσο ολοι περιγράφουν.
Οι προσδοκίες μου όχι μόνο επιβεβαιωθηκαν αλλα και ξεπεράστηκαν κατα πολύ.
Καθώς περιμένω στο σαλόνι πίνοντας το ποτακι μου χτυπαει το τηλεφωνο και με ενημερώνει οτι εχει φτασει. Βλεπω μια πολύ όμορφη κοπέλα, ντυμένη πολύ ωραία να με πλησιαζει. Αγκαλια και φιλια λες και γνωριζόμασταν χρονια.
Ξεκινήσαμε με φαγητό και κρασι στο JuJu με πολύ γέλιο και απίστευτη χημεία..... Πραγματικά μια girlfriend experience.
Η κατάληξη της βραδιάς ήταν το αποκορύφωμα.. Τα περί του σεξ τα έχουν πεί όλοι οι άλλοι, πραγματίκα νομίζεις οτι είσαι με την κοπέλα σου.
Για μένα η καλύτερη εμπειρία μου ως τώρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2019
Διάρκεια
4 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα