Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 59 10
Call-Girls 85249
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Kαλημερα παιδια.Εχοντας ξεμεινει αθηνα και εχωντας σταμπαρει καιρο το ευακιΈρωτας αποφασισα ραντεβου μαζι της.8 η ωρα priamo λοιπον και η πρωτοπλαστη παρα πεντε μου χτυπαει.Μπαινοντας και αντικριζοντας τη ειναι ο ορισμος της γυναικαςΠροσκύνημα αρκετα ψηλη με καμπυλες χυμωδης γυναικα με μεγαλη κωλαρα μπουταρες για ανελεητο ξεσκισμα στα τεσσερα.γλυκο προσωπακι με ωραια ματακια ξανθο μαλλι.ωραιες βυζαρες και απαλο δερματακι.παιχτηκαν δυο γυροι οπου κατεθεσα και στους δυοΝαι! αν και ομολογουμενως ο δευτερος ειναι δυσκολος.ξεκινησε με βαθια πιπα γλειψιμο αρχιδιων κανει πραγματικα πιπαρααααα τον κανει το πουτσο πραγματικα δικο τηςΝαι!.Μετα ανεβηκε απο πανω μετα τη γαμησα στα 4 χτυπωντας ανελεητα τη κολαρα της και αυτη να γουσταρει.το μουνι της εχει πολλυ ωραια αισθηση και σφιχτο.σταση ιεραποστολικο και ειμαι ετοιμος να χυσω βγαζω τη καποτα προσπαθησα να της τα δωσω στο στομα που τα λαχταρουσε αλλα απο τη καυλα της στιγμης την εχυσα παντου κοιλια βυζια κτλ βγηκε ενας ποταμος τοσο ειχα καυλωσειιιι.της αρεσει και να τραβα βιντεακια με τα γαμησια της και εγω δε της στερησα αυτη την απολαυσηΝαι! εχει και λογαριασμο στο xhamster sexylady νομιζω προφιλ.δευτερος γυρος αφου καναμε μπανακι γαμησι στα πλαγια σταση κουταλι με μενα να κοιταζω καθρεφτη απο πανω και τον καρφωνω τερμα μεσαααααα ποναειιιι η μητραααα μου μου λεεειιι ετσιιιι πρεπειιι πουτανακι μου της ελεγαΝαι! μετα περνω τη σταση σανιδα για οσους πανε γυμναστηριο σφιγγω χερια κοιλιακους ποδια και μπαινει ο πουτσος μου στο στομα της και ανεβοκατεβαινω.απο τις πιο ωραιες εμπνευσεις που ειχα.ισπανικη στις βυζαρες της και τελος σταση ιεραποστολικο οπου της λεω αγκαλιασε με δυνατα καυλιαρα μου και μπιξε τα νυχια σου στη σαρκα μου να καυλωσω να σε ξαναχυσω.δινω δινω πονο και τελικα ξαναχυνωΝαι! λιγη κουβεντουλα περι ανεμων και υδατων για σχεσεις συμεριφορες κτλ της δινω τα 70 και φευγει η κουκλα.να συμπληρωσω οτι φοραγε ενα ωραιο σεξουλιαρικο φορεματακι χρωματος μπλε.συστηνεται ανεπιφυλακτα και για λογω τιμης αλλα και για λογω συμπεριφορας στο σεξ.καλα γαμησια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
panagos7
Πορνοστάρ
52
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 cupracing, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, thesaint και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2019
σε ευχαριστω πολυ ερωτιαρη ... ΈρωταςΈρωτας
28 Μαΐου, 2019
Μουναρα κολάρα και φοβερά γαμησια το ευακιΓλώσσαΚατσικογάμης είναι όλα τα λεφτά...
29 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τέτοιο κωλο γουστάρω. Γαματε γιατί χανόμαστε
07 Ιουνίου, 2019

Μια μικρή βοήθεια και σε εμάς που δεν μπορούμε να σου στείλουμε pm (θα σώσεις μια ψυχή) Μεγάλο χαμόγελοΠροσκύνημα
07 Ιουνίου, 2019

προσπαθησα να σου στειλω μυνημα αλλα κατι γινετε με το προφιλ σου..μου λεει οτι δεν υπαρχεις κτλ !ισως επειδη εισαι νεο μελος??να μην αφηνει το συστημα για πμ? Χμμμ;Χμμμ; ειδομεν..καλη συνεχεια Έρωτας
29 Ιουνίου, 2019
Ευακι αν θες σφειλε πμ το τηλ σου !!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6