Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα και απο μενα ας γραψω δυο λογακια και εγω για την κορασιδα...Παιρνω τηλ το βραδακι το σηκωνει η αγαπητη αντζυ και ξερωντας τα γουστα μου ολα τα καλα τεμαχια που ηθελαητανε κλεισμενα..πφφφφ τι να κανω τι να κανω λεω ας δοκιμασω την νορα...ανεβαινω στ γνωστο χοτελι της παραλιακης πινω τα ουισκακια μου και περιμενω..Χτυπαει η πορτα ανοιγω και βλεπω μια πιτσιρικα ψιλη με τα τακουνια κοντα στ 1,85 και λιγο πιο μπαμπατσικη..Απο προσωπο η κοπελα για μενα ειναι πολυ ωραια εχει πρασινα ματια και γενικα φαινεται οτι ειναι μικρουλα..γδυνεται μπαινει για μπανακι και βγαινει γυμνη μετα απο ενα πεναλεπτο οπου ξεχωριζει το στηθος της και η κωλαρατα της η οποια ομως ειναι σφιχτη..εχει δυο τρια τατουαζακια για οσους ενδιαφερονται...στα του αγωνα τωρα η πιπα της μετρια προς καλη γλυψιμο της γυρω περιοχης οκ οπου μετα απο κανα δεκαλεπτο τα πηρα ανετα στ στηθος της οπως μου πε οτι της αρεσει αν και εγω ηθρλα να της τα ριξω στ μουρη αλλα ειδα που τραβηχτηκε λιγο και ειπα οκ δε γαμιεται..γουσταρει να γαμεται στα 4 της αρεσει και το δειχνει κιολας αλλα γενικα εμενα η ολη φαση καπως με χαλασε..ειμαι πιο πολυ pse φαση η κοπελα ειναι για gfe και γενικα δεν επιδιωξε αυτη να κανει πρωτη κινηση να σε βαλει κατω και να μην σαφηνει..Φιλια δεν επιδιωξε κα ιδεν μου εδωσε καν πριν κανω εγω κινηση..αλλα σαν συμπεριφορα και επικοινωνια ειναι λες και τα λες με μια φιλη σου..απο οτι μου ειπε πιο μικρη επαιζε μπασκετ μετα πηγε εξωτερικο για λιγο και γυρισε ψιλοπροσφατα..Εβαλα ισως οτι θα την ξαναεβλεπα γιατι δεν ειναι του στιλ η κοπελα που μου αρεσει και γιατι μαρεσουν η πιο κοντες και γιατι δεν ειναι pse φαση αλλα σαν εμπειρια μια δοκιμη την αξιζει...αυτα απο μενα καλα γαμησια παιδια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 16, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα