Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 3 10
Call-Girls
2737
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυτή την φορά ήμουν προνοητικός, έκλεισα ραντεβού μία μέρα ποιο πριν για να μην συμβιβάζομαι με ότι μου προτείνουν την τελευταία στιγμή… Ευγενικότατη η τηλεφωνήτρια όπως πάντα μου έκλεισε ραντεβού με την Ξένια τις πρώτες απογευματινές ώρες… Ήρθε στην ώρα της φέρνοντας μαζί και την καλή διάθεσή της … Μιλάει αρκετά καλά αγγλικά, είναι γλυκιά κοπέλα και με το χαμόγελό της σε κάνει να νοιώθεις άνετα… Δεν είπαμε πολλά και μετά από τα απαραίτητα για τα του αγώνα και αφού τις έδωσα τα χρήματα πήγε αμέσως για φρεσκάρισμα… Με το που βγήκε ξεκινήσαμε ένα παιχνίδι με γλωσσόφιλα και μπόλικο χαμούρεμα άκρως ερωτικό… Η πίπα της δεν μπορώ να πω ότι μου ήταν αδιάφορη αλλά είχα επικεντρωθεί στο γλειφομούνι που την έκαμνα και το γουστάριζε μέχρι οργασμού και σπασμών…. με την γλώσσα μου να χώνεται όπου βρει και όσο μπορεί!...
Ο πρώτος οργασμός μου ήρθε μετά από ένα ατελείωτο 69 με ένα σωρό αναστεναγμούς, βαριές ανάσες και βογγητά…. Τελείωσα στο στόμα της την ώρα που με ρουφούσε δυνατά και από την ποσότητα και την ταχύτητα που τέλειωσα τα μισά πρέπει να τα κατάπιε…
Πριν τον δεύτερο γύρο και μετά από λίγο σόσιαλ πήγε στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί για να μου έρθει καθαρή!..
Στο σεξ η Ξένια είναι μια χαρά… ακολουθεί τον ρυθμό και γουστάρει να βγάζει οργασμούς… αν καταφέρεις να κρατήσεις για δυο λεπτά έναν γρήγορο ρυθμό θα εισπράξεις από την Ξένια έναν έντονο οργασμό με σπασμούς!!!... Ο δεύτερος και τελευταίος μου οργασμός ήρθε βεβιασμένα με ιδρώτα λίγα λεπτά πριν την λήξη και μου λέει απορημένα: γιατί βιάστηκες είχες μερικά λεπτά ακόμα!...
Γουστάρισε το γρήγορο γαμήσι και έκανε τέλεια στησίματα για να βρίσκω πάτο… Πέρασα καλά με την Ξένια, δεν μου είπε όχι σε τίποτα και είμαι σίγουρος ότι και αυτή πέρασε καλύτερα … αλλά μόνο εγώ πλήρωσα!... Χα χα … αστειεύομαι!... χαλάλι αυτά που πλήρωσα και πολύ πιθανόν να τα ξανά πληρώσω μιας και την έχω προσθέσει στα στανταράκια μου!!!...
Υ.γ Στο πεδίο εξπερμάτωση θα βάλω ότι τα φτύνει για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα σε περίπτωση που παρανόησα…
Ο πρώτος οργασμός μου ήρθε μετά από ένα ατελείωτο 69 με ένα σωρό αναστεναγμούς, βαριές ανάσες και βογγητά…. Τελείωσα στο στόμα της την ώρα που με ρουφούσε δυνατά και από την ποσότητα και την ταχύτητα που τέλειωσα τα μισά πρέπει να τα κατάπιε…
Πριν τον δεύτερο γύρο και μετά από λίγο σόσιαλ πήγε στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί για να μου έρθει καθαρή!..
Στο σεξ η Ξένια είναι μια χαρά… ακολουθεί τον ρυθμό και γουστάρει να βγάζει οργασμούς… αν καταφέρεις να κρατήσεις για δυο λεπτά έναν γρήγορο ρυθμό θα εισπράξεις από την Ξένια έναν έντονο οργασμό με σπασμούς!!!... Ο δεύτερος και τελευταίος μου οργασμός ήρθε βεβιασμένα με ιδρώτα λίγα λεπτά πριν την λήξη και μου λέει απορημένα: γιατί βιάστηκες είχες μερικά λεπτά ακόμα!...
Γουστάρισε το γρήγορο γαμήσι και έκανε τέλεια στησίματα για να βρίσκω πάτο… Πέρασα καλά με την Ξένια, δεν μου είπε όχι σε τίποτα και είμαι σίγουρος ότι και αυτή πέρασε καλύτερα … αλλά μόνο εγώ πλήρωσα!... Χα χα … αστειεύομαι!... χαλάλι αυτά που πλήρωσα και πολύ πιθανόν να τα ξανά πληρώσω μιας και την έχω προσθέσει στα στανταράκια μου!!!...
Υ.γ Στο πεδίο εξπερμάτωση θα βάλω ότι τα φτύνει για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα σε περίπτωση που παρανόησα…
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί