Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
…που λένε και στο marketing. Όπως υποσχέθηκα στην κριτική της Μαρίνας ορίστε και η αντίστοιχη της Ξένιας από το ίδιο γραφείο. Συνεννόηση χωρίς ευτράπελα αυτή τη φορά με συνάντηση στον Πρίαμο της Ηλιούπολης (που μου είχε συστήσει η Μαρίνα) στο ισόγειο (αλλά αρκετά διακριτικό) δωμάτιο με τους καθρέφτες. Η Ξένια ξετρελάθηκε με το δωμάτιο καθότι το σωστό σκλαβάκι/πουτανάκι απολαμβάνει να βλέπει τους καρπούς των κόπων του.
Για την εμφάνιση τώρα, που τόσα έχουν γραφτεί. Η κοπέλα είναι αδύνατη, πολύ αδύνατη. Λόγω κατασκευής. Και ΟΧΙ γιατί έχει νευρική ανορεξία, κάνει χρήση ουσιών, ακούει Μαντόνα, παίζει βιολοντσέλο και ότι άλλη παπαριά σκεφτεί ο κάθε δημιουργός εντυπώσεων εδώ μέσα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι φώτο είναι λίγο παραπλαντητικές. Επίσης, θα πρέπει να αρχίσει το 24χρονο (έτσι μου είπε) και λίγη γυμναστική γιατί διέκρινα στο μικρό της σωματάκι μια χαλάρωση. Είναι τεμπέλα όμως. Την καταλαβαίνω γιατί και εγώ τεμπέλης είμαι, χαχα. Στο πρόσωπο τώρα. Μια συνηθισμένη κοπέλα. Δε θα εντυπωσιαστείς, δε θα χαλαστείς. Είχαμε και μια (απρόσμενα ταιριαστή) προσθήκη γκριζομπλέ φακών επαφής αλλαγής χρώματος. Ευλογώ.
Τα δοντάκια ίσως θα μπορούσαν να ωφεληθούν από ένα ορθοδοντικό καθώς και από ένα καλό βούρτσισμα και στοματικό διάλυμα. Με σεβασμό στο απαιτητικό επάγγελμα του call girl τα λέω αυτά πάντα, μη με παρεξηγείτε, να βοηθήσω θέλω. Η διάθεση της, επίσης ανεβαστική. Η χαρά της ζωής! Τον φίλο που (δικαίως) διαμαρτυρήθηκε νωρίτερα για την φλυαρία, τον κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Απλά, ήμουν τυχερός και ταίριαξε ωραία η ψυχοσύνθεση μου με της Ξένιας. Τα κορίτσια οφείλουν να προσέχουν. Να χαλαρώνουν και όχι να ζαλίζουν τον πελάτη.
Πάμε και στο σεξάκι, οπού εκεί έχουμε να κάνουμε με ένα υπάκουο σκλαβάκι/πουτανάκι που την καταβρίσκει να παίζει αυτό το ρόλο. Απόλυτα υποτακτική, τα κάνει όλα, χωρίς αντίρρηση. Ότι έχουν πει οι προηγούμενοι ισχύει 100% και δεν υπάρχει λόγος να μακρηγορώ. Μια πιστολιά έριξα καθότι κουρασμένος με κατάθεση στο στοματάκι της. Μετά, αγκαλίτσες και χαδάκια (με την απαραίτητα κουβεντούλα φυσικά χαχα) και αποχώρηση. Ήταν μια καλή εμπειρία αν και δε θα ξαναβρεθώ με την κοπέλα γιατί μου αρέσουν οι πιο θρεμμένες. Απλά ήθελα να την προσθέσω στο παλμαρέ μου. Αν σας αρέσουν οι τόσο αδύνατες, υποτακτικής φύσεως και καυλιάρες κοπελίτσες τότε αξίζει να πάτε μαζί της έστω για μια φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
hard_rocker