Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εκείνο το απόγευμα το τελείωμα μιας επαγγελματικής συνάντησης μου έδωσε λίγο χρόνο μια και δεν είχε νόημα να γυρίσω στο γραφείο διασχίζοντας με κίνηση όλη την Αθήνα.

Πως να γεμίσουμε όμορφα το χρόνο μας ?? Μμμμ μα πως αλλιώς ?? Εριξα μια ματιά στο πλούσιο ρόστερ του Glamour.

Μου έκανε κλικ η Ναόμι !!! Η κοπέλα όμως δεν έχει καμία κριτική !! Να το κάνουμε το κασκαντεριλίκι ??
Πολλές φωτογραφίες μου έκαναν εντύπωση γιατί μου φαίνονταν σαν να δείχνουν διαφορετικό άτομο. Ο μικρός εξερευνητής ξύπνησε μέσα μου.Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Τηλέφωνο και γρήγορο ραντεβού με τις πάντα ευγενικές κοπέλες του Glamour.

Ο τίτλος περιγράφει πλήρως την Ναόμι. Σιβηριανή Τίγρης. Κλασική Ρωσίδα. Φυσική ξανθιά με όμορφα μπλέ μάτια και εκφραστικό πρόσωπο. Την έκανα 24 ετών. Γύρω στο 167 -168 ύψος με όμορφο λεπτό αλλά νευρώδες σώμα. Ωραίος τουρλωτός κώλος και 1,5άρι στήθος με μεγάλες ωραίες και εξαιρετικά ευερέθιστες ρόγες.Κλασικό τουπέ ρωσίδας που αναδιδει αυτοπεποίθηση και περηφάνεια.

Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που έχω συναντήσει στην οποία οι φωτογραφίες αδικούν την κοπέλα. Είναι πιο όμορφη από ότι δείχνει στις φωτογραφίες.Για αυτό και δεν έβαλα τίποτα στην ''ακρίβεια'' των φωτογραφιών μαι και το όχι ακριβείς συνήθως σημαίνει ότι στη πραγματικότητα είναι χειρότερη απο τις φωτογραφίες ενώ εδώ συμβάινει το ακριβώς αντίθετο. Οι φωτογραφίες την αδικούν,ιδίως στο πρόσωπο.

Στα του αγώνα. Ξέρει να φιλάει βαθιά και όμορφα.

Αν βρείς τον ιδιορυθμό της ( κάθε γυναίκα έχει τον δικό της ) φτιάχνεται και ανεβάζει στροφές, βγάζοντας ωραίες πνιχτές αληθινές κραυγούλες απόλαυσης που προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα !!!

Επίσης ο τρόπος που με κοίταζε με τις ματάρες της στο cow girl όταν φτιαχνόταν μου έμεινε ως επίγευση. Την όλη φάση την απόλαυσε και το έδειχνε.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία άξιζε το πισωκολητό της μια και ξέρει να στήνεται σωστά σπάζοντας ωραία τη μέση της και δίνοντάς σου εξαιρετική θέα του πολύ ωραίου ολοστρόγγυλου και τουρλωτού κώλου της

Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και λίγα Γαλλικά οπότε η συνεννόηση μαζί της είναι πολύ εύκολη.

Γενικά από τις πιο καλές περιπτώσεις που συνάντησα αυτό το χρόνο !!

Για όσους ψάχνουν μια αυθεντική ρωσίδα, σπεύσατε !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Mindreader
Τιμημένος
110
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, HEY_YOU!, gagas και 41 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2019
Τιμή και δόξα στον Χριστόφορο Κολόμβο του bou τον μεγα κασκαντέρ..Mind ζείς εσύ μας οδηγείςΠροσκύνημαΚαπέλο
13 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χριστόφορος κολόμβος ??? Να εισαι καλά φίλε, γαμήθηκα στα γέλια Μεγάλο χαμόγελο!!!Μεγάλο χαμόγελο
20 Μαΐου, 2019
"και ξέρει να στήνεται σωστά σπάζοντας ωραία τη μέση της και δίνοντάς σου εξαιρετική θέα του πολύ ωραίου ολοστρόγγυλου και τουρλωτού κώλου της"

Πως αντεξες συνάδελφε να μην τον διακορεύσεις-Θελει αυτοκυριαρχία...? (Νομίζω τον προσφέρει)
Ευχαριστούμε για την κριτική.Σε διαβάζω πάντα.Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3