Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93655
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα συναγωνιστές και Χρόνια Πολλά.Συναντήθηκα με την Ερικα την προηγούμενη εβδομάδα.Το ραντεβού κλείστηκε για ξενοδοχείο του κέντρου και αφού είχα πάει νωρίτερα κάνα μισάωρο για να κάνω το μπανάκι μου και να χαλαρώσω,ακριβώς στην ώρα ρης χτυπάει η πόρτα. Όχι από το πρόσωπο αλλά από το ύψος της και το σώμα της.Ανοίγω την πόρτα και μένω μ@@@@@ς.Εχοντας διαβάσει άλλες κριτικές συναγωνιστών λέω ότι θα περάσω σούπερ.
Η Ερικα μου χαμογέλασε αμέσως και με φιλάει στο στόμα. Εγώ τότε την αγκάλιασα και ανταπέδωσα και αμέσως αρχίσαμε τα γλωσσοφυλα. Φιλάει με έντονα και με πάθος.Περασαμε στο δωμάτιο και αρχίσαμε αμέσως το χαμουρεμα. Άρχισα να τις βγάζω τα ρούχα και έμεινε με ένα σετ σέξυ εσωρούχων. Την κοιτάω και ξαναμενω μ@@@@@ς.Τι μαρμαροκολώνα είναι αυτή η γυναίκα. Την φιλαγα και την χουφτωνα όπου έβρισκα.
Της βγάζω το σουτιέν (εκεί χαλαστικα λιγάκι,εχει μικρό βυζί)και άρχισα το πιπίλισμα.Η Ερικα έβγαζε κάποιες μικρές κραυγές ηδονής και με χαΐδευε έντονα στην πλάτη. Αφού ευχαριστήθηκα τα βυζάκια της, κατέβηκα προς τα κάτω.Της έβγαλα το εσώρουχο της και της χαΐδεψα το μουνάκι της το οποίο είχε γίνει μούσκεμα. Συνέχισα να παίζω με το μουνάκι της και η Ερικα γούσταρε τρελά. Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχισα να φιλάω και να γλυφω αργά και με πάθος (τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωθα)Τα ατελείωτα πόδια της.Μετα ξανανεβηκα προς τα πάνω και έκανα μια στάση στα βυζια της,αλλά δεν έκατσα πολύ γιατί η Ερικα μου τράβηξε το κεφάλι και άρχισε να με φιλάει. Μου πιάνει τον πούτσο που ήταν κάγκελο και με γυρνάει και αρχίζει μια καλή πίπα. Ζητάω τα προφυλακτικά,μου το φοράει και ανεβαίνει από πάνω μου.Αμρσως άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με γρήγορο και έντονο ρυθμό. Της ζητάω να αλλάξουμε στάση και την στήνω στα 4 και ευχαριστήθηκα τον κώλο της (καθώς το είχα ζητήσει από το πρακτορείο).Τα αχ και τα βαχ ήταν έντονα και με καυλωνει πολύ και έτσι πήγε να μας βρει το τέλος,αλλά πριν τελειώσω τον βγάζω και της τα έριξα στην πλάτη.
Μπανάκι και από τους δύο μας και άραγμα στο κρεβάτι. Χωρίς πολύ καλή επικοινωνία γιατί τα Αγγλικά της είναι φτωχά,πολύ φτωχά.Ας είναι καλά το google translate.
Πέρασε λίγη ώρα και δεν κρατήθηκα και άρχισα πάλι τα φιλάκια στο λαιμό της και η Ερικα άρχισε να με αγκαλιάζει. Φιλιομασταν για αρκετά λεπτά λες και ήμουνα με την γυναίκα μου και πάνω στο χαμουρεμα είχε ανέβει από πάνω μου. Σιγά σιγά κατέβαινε προς τα κάτω φιλώντας με σε όλο το σώμα μου.Εφτασε《στο σημείο 0》και άρχισε μια καλή πίπα. Γούσταρα τρεκα και αυτο φαινοτανε απο τον πούτσο που είχε γίνει όρθιο δοκαρι και παίρνει το σκουφάκι μου το φοράει και ανεβαίνει και πάλι από πανω μου. Αυτή τη φορά άρχισε σιγά σιγά το cow girl και εγώ ευχαριστούν όλο το σώμα της.Την χουφτωνα όπου έβρισκα. Την γυρνάω ανάσκελα και άρχισα να δίνω εγώ πόνο και μου τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και τα πόδια της φύγανε αρκετά μακριά από το σώμα μου(φυσιολογικό αυτό Αφού η γυναίκα έχει ποδαρες).Μετα η ίδια μου λέει στοπ και σηκώνεται και πάει μπροστά στον καθρέπτη όρθια και μου λέει come.Παω από πίσω της και μπαίνω και αρχίσω αμέσως το σφυροκόπημα. Πριν τελειώσω την γυρνάω και της τα ριχνω στο πρόσωπο. Μπανάκι και από τους δύο μας την πληρώνω με φιλάει και φεύγει και εγώ έμεινα χαζεύω το κορμί που ευχαριστήθηκα.
Αυτά από εμένα και εις αλλα με υγεία.

Υ.Γ.1.Η Ερικα το ζει το γαμίσι και έτσι περνει τους έξτρα πόντους που χάνει από την επικοινωνία,διότι δεν μιλάει Αγγλικά.

Υ.Γ.2.Εχει μικρό βυζί.Εμενα με χαλάει αυτό,αλλά επειδή το ραντεβού ήταν σούπερ και η Ερικα είχε ένα ατελείωτο κορμί,περνάει στα ψηλά και μην ξεχνάτε ότι είναι μέγας βυζολάγνος.

Υ.Γ.3.Η πίπα της είναι καλή αλλά σε σχέση με όλο το πακέτο πρέπει να το βελτιώσει γιατί το ραντεβού κυμαίνεται σε pse και η πίπα της σε gfe.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.272
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, TOMCRUISE, alpula και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2019
Έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβό το anal της!!!
30 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Πιστεύω πως την σήμερον εποχή θα πρέπει το anal να το χρεώνουν όλα τα γραφεία 150 ευρώ!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2