Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν πριν από λίγες ώρες βρέθηκα με την Tory, ήμουνα κουρασμένος διότι δούλευα όλη μέρα οποτε ήθελα κάτι χαλαρό για να κοιμηθώ σαν πουλάκι, κάτι να με αποτελείωση.

Λοιπόν το κορίτσι είναι όπως την βλέπετε στης φωτογραφίες, είναι 18 χρόνον πρώτη φορα την κάνει αυτήν την δουλειά οποτε καταλαβαίνετε, βεβαια για την ηλικία της έχει πολύ καλή εμπειρία, δεν είχα παράπονο σε τίποτα ούτε στο στοματικό ούτε το πως στηνόταν και φιλάει και πολύ ωραία! Λοιπόν μπαίνω στο δωμάτιο και με υποδέχεται με ένα ωραίο μαύρο νυχτικό, πανέμορφη με πανεμορφο χαμογελο και πεντακάθαρη,με το που μπήκα δηλαδή μύριζε μπανιαρισμενη,με χαιρετάει στα αγγλικά, hello, της απαντώ Привет девчонка, ο μου κάνει μιλάς ρωσικα τι ωραία! Ένα καλο που έχω είναι ότι μιλάω ρωσικα και έχω αριστη επικοινωνία με τα κορίτσια οποτε κάνω καλή αρχή πάντα, μιλάμε λιγάκι και μου λέει έχει πετσέτα στο μπάνιο, εδώ θέλω να πω ένα πράγμα, είναι καλο όταν σου ζητάει η κοπέλα να κανεις μπάνιο διότι σου δείχνει ότι είναι καθαρή και δεν γαμιέται με οποιον νάνε, εγώ έκανα από το σπίτι μπάνιο αλλα πάντα κάνω και ένα δεύτερο όταν παω εκεί εξάλλου η καθαριότητα δεν κάνει κακό.

Αφού τελειωσα και βγήκα ξεκινάμε πρώτα με φιλια μετά πίπα μετά της έκανα στοματικό εγώ, το μουνάκι της είναι πολύ ωραίο πολύ χαριτωμένο εγώ το ευχαριστήθηκα, μου λέει σε πια στάση θες? Της λέω κανε εσύ κουμάντο, ξεκινάμε στα 4 μετά από πάνω αυτή, από πάνω εγώ, στα όρθια και τέλος στα 4. Μας πήρε η όλη φάση κάνα 35 λεπτο, μετά αράξαμε και τα είπαμε ο καθένας την ιστορία του, άμα μπορούσα θα κοιμόμουν εκεί τόσο εξαντλημένος που ήμουνα.

Εμενα μου άρεσε το κορίτσι παρα πολύ πρώτη φορα στη ζωή μου παω με τόσο μικρότερη μου, είμαι 29, δεν είχε κάτι που να με ενόχλησε πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα, δέρμα απαλό, μαλλί μακρυ και ολόισιο ωραία ματάκια και γλυκα,εγώ σίγουρα θα την ξαναπάρω γιατί θέλω να την πάρω και από πίσω αν και μου λέει δεν θα σε αφήσω γιατί θα με πονέσεις, έχω ξαναφάει άκυρο για κωλο χεχε! Αλλα τις είπα θα είμαι προσεκτικός κλπ. Την θέλω για παρτούζα με άλλες 3, έχω κάνει με 3 τώρα πάμε για 4 για να δω μέχρι που αντέχω,θέλω να το κανονίσω του χρόνου στα γενέθλια μου και ελπίζω να πετύχω όλες της αγαπημένες μου μαζί,η Tory έχει μπει στην ομάδα μελαχρινές!
Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Horselord
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
171
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Limperatore XXI, chris1955, CrazySpy και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2019
Ακριβως οπως τα λεει ο αρχοντας!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1