Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 6 10
Call-Girls
9087
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
με το που ειδα τις φωτογραφίες της μου άρεσε πολύ. αλλά είχα τις αμφιβολίες μου για τα κιλά της. και δυστηχώς επιβεβαιώθηκα. συναγωνιστές η κοπέλλα τα έχει τα κιλά της.εξού και ο τίτλος. ειναι μια βαριά κοπέλα που λογω ηλικίας δεν είναι χαλια το σώμα αλλά είναι παραπάνω απο μπαμπάτσικη.οι βυζάρες οταν κάθεται δεν δείχνουν τόσο θεικές και η κοιλίτσα φαίνεται.Κώλος και δερμα όμως άψογα.όπως καταλαβαίνεται όλα στην μπραζιελερο είναι big... στο προσκειμενο τωρα. Προσωπο πολυ όμορφο ότι βλέπετε ακριβως στις φωτογραφίες, για το σώμα δεν περιγράφω άλλο, υψος περίπου 1,6 και αγγλικά τελεια όσον αφορά την συννενόηση.Δακτυλο δεχεται,το δέρμα της πολύ ωραίο για μελαχρινή κοπελα και τα φιλιά της τα τσιγκουνευεται αλλά όταν τα δίνει θα βάλει και λίγη γλωσσα. Πίπα πάρα πολύ καλή με σάλιο μπόλικο και στο σεξ ακολουθει το παιζει ντροπαλή,αν και στο τελειώμα έκανε τα κόλπα της όμως για να με ξεπετάξει.... Ηθελα να πάω με Βραζιλιάνα και οκ αλλά για 2ο δεν μου άρεσε να μείνω λόγω κιλών αλλά και ξενοδοχείου!!!Αν βοήθησα θα έλεγα τουλάχιστον να πάτε προετοιμασμένοι για πάλη (το ημίδιπλο το γεμίζει πάντως)....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα