Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 14 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την κοπέλα την ειχα ξαναδει στο προηγούμενο τουρ της αλλα δεν την ειχα τιμήσει και με το πού την ειδα είπα βουρ.. τηλεφωνο στο πρακτορείο για Anya και ραντεβού με το μωρό στο μετάξι.Χαμογελαστη ,στην ώρα της και κλασάτα ντυμένη.Είναι πιο γλυκιά από τις φωτο και δεν θυμίζει αυτό το κλασσικό Ρωσικό πρόσωπο.Κορμι μοντέλέ με κωλο ποίημα!!Βυζι 2αρι ,περιποιημένα άκρα και πεντακάθαρη.Λιγη κουβεντούλα στο κρεβάτι με ότι αγγλικά γνωρίζει και πάμε στο ψητό.. Μου ζητησε να σηκωθω ορθιος και αρχιζει τα γλωσσοφιλα ,χάδια ,γραψίματα παντου δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα gfe.η κοπέλα βγάζει πολύ πάθος και ένταση και με εκανε τούρμπο.Πιπα σεμιναριακη, άψογο καραμελωμα, εναλλαγές στα ρουφηγματα και παίξιμο της γλώσσας σε όλο τον κορμό.Πεσαμε στο κρεβάτι για να την περιποιηθώ και εγώ ,δεκτική με αναστεναγμός καβλας και συσπάσεις λεκάνης. Πέρασμα προφυλακτικού και σεξ με πολύ καλή συμμετοχή εκ μέρους της μέχρι που μας βρήκε το τέλος.Μπανακι μαζί και άραγμα στο κρεβάτι. Με είχε με χαδάκια και Φιλάκια σε όλο μου το σώμα και μου ξεκινάει ένα υπέροχο μασάζ μιας και είναι γνώστης της τέχνης.πολυ εύκολα με είχε έτοιμο για ένα εξίσου απολαυστικό 2ο γύρο. Εν κατακλείδι είναι ευχάριστη, κοινωνική, και αδιαφορεί για τον χρόνο.Μου πρόσφερε μια πολύ καλή εμπειρία σεβάστηκε και δουλεψε καθε ευρω και σίγουρα θα το επαναλάβω!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί