Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 2 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Φοβομουνα να διαλεξω Dianna γιατι οι φωτο μου φαινονταν αλλοιωμενες και αφου δεν υπηρχαν κριτικες δισταζα. Τελικα μιας και η πρωτη επιλογη δεν ηταν διαθεσιμη ειπα να κανω κασκαντεριλικι. Τελικα η κοπελα ειδικα προσωπο εχει πιο καλο και γλυκο απο φωτος Μεγάλο χαμόγελο Το βυζι μεγαλουτσικο και σφιχτο . Το μονο μειον οτι απο μεση και κατω εχει τα κιλακια της οποτε δεν ενδείκνυται για αυτους που θελουν λεπτες . Ειναι λιγο πριν τα 30 ρωσοουκρανικη και αρκετα επικοινωνιακη αλλα δεν καθυστερει . Με το που επεσε στο κρεβατι μου ανοιγει τα ποδια χωνεται απο κατω και αρχιζει καλη πιπα με deep και στη συνεχεια γλυψιμο στα @@. Την αφησα κανενα τεταρτο εκει Κουλ. Μετα ανεβηκε πανω μου , χωρις τζελ στενο μουνακι αλλα βεβαια μπουταρες ...στη συνεχεια missionary κανα 10 λεπτο αγαπουλιστικο οπου ηρθε το τελος. Ηταν αργα οποτε την εβαλα να κανει μασαζακι αφου δεν θα μπορουσα δευτερη καταθεση Γερο-μύστης οπου αρχισαμε το μπλαμπλα οποτε φανηκε προσπαθει η κοπελα να βελτιωσει τα αγγλικα της στο τελος τα μπερδεψε και ειπε το κορυφαιο " fuck my english and fuck me please "Προσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ririkonav
Ανώτατος
48