Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 1 10
Call-Girls
7925
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
παιδες,ο τιτλος τα λεει ολα.το κοριτσι ειναι μια ζωγραφια,μια οπτασια,μια ομορφια.πολυ ομορφη με μια επιδερμιδα μικρου παιδιου.στο σωμα τωρα,σχετικα ψηλη κοπελα,με ωραια ποδια,περιποιημενα ακρα,κανονικο βυζακι με ρωγες που οταν τις καυλωσα εγιναν κατακοκινες και πετρα.καθολου κυταριτιδα,με ανοιχτη λιγο περιφερεια.δεν την λες μπαμπατσικη ουτε αδυνατη.εγω θα πω κανονικη γυναικα.ειναι ανοιχτη στην περιφερεια ,η κωλαρα της ειναι τροφαντη αλλα στεκεται πολυ ψηλα.τα καπουλια ειναι στητα και στο υψος τους.τα τιμησα δεοντος με γλειψιμο και σκαμπιλακια.συμπερασματικα στο συνολο ειναι μια κοπελα,γιατι ειναι 21 χρονων,πολυ καλη που ευκολα προσεχεται στο δρομο,στην παρεα και οπου αλλου την συναντησεις.μονο η ομορφια της σου ανοιγει το στομα και λες τι μωρακι εισαι εσυ μανα μου?αυτο ειπα και εγω οταν την ειδα,το ακουσε και μου χαμογελασε.αυτα σαν παρουσια.να πω οτι η βαθμολογια θα ηταν μεγαλυτερη,αν μπορουσα απο το συστημα. παμε παρακατω.ηρθε λοιπον στην ωρα της,αυτο στα συν του γραφειου-οδηγου,κατεβηκα ,την πειρα απο το χερακι και τσουπ μεσα στο ανσασερ.δεν κρατιομασταν και οι δυο και απο εκει αρχισαν τα γλωσσοφιλα και τα μπαλαμουτιασματα.πολυ καυλα το κοριτσι.μεσα δωματιο και λιγο κουβεντα και πολυ αγωνας.δεν λεω λεπτομερειες γιατι θα μελαγχολισω,που δεν την εχω διπλα μου τωρα.λεω μονο οτι η ολη φαση ειχε πολυ παιχνιδι και απο τους δυο με παραληλη κουβεντα σε μπινελικια και βρωμολογα ,εντος εισαγωγικων ολα αυτα.παντα με γλυκα και πολυ καυλα ,με απεριοριστη συμετοχη απο την πλευρα της.η συμετοχη και η διαθεση της,παρα το προχωριμενο της ωρας,ηταν σε υπερθετικο βαθμο.οπως καταλαβατε ειναι για χαλαρες αγαπουλιστικες και αισθησιακες καταστασεις και οχι για σκληρα πραγματα.επισης μην περιμενει κανεις καμμια εμπειρη πεπειραμενη και επαγγελματια γυναικα,που θα σε βαλει κατω να σου αλλαξει τα φωτα.εδω εχουμε μια νεαρη,απειρη κοπελιτσα,που ξεκιναει τωρα,ενδιαφερεται και προσπαθει να κανει πραγματα,να ευχαριστησει και να ευχαριστηθει.απο οτι καταλαβα ομως,πρεπει να της το βγαλεις.με μενα ηταν τελεια σε ολα της .ισως χημεια ,συμπαθεια,μπορει να την εκανα και εγω να παρει φωτια,δεν ξερω.τελος να πω,οτι κακο πραγμα απο το γραφειο να παιρνει τηλεφωνο 10 λεπτα πριν την ωρα και να μου σπαει τα αρχιδια.τρομοκρατηθηκε και το κοριτσι,σπαστικα και εγω,με αποτελεσμα να ξενερωσουμε και να μην τελειωσω δευτερο γυρο,οσο και να προσπαθησε το μωρο.α να χαθουνε πια,δεν αντεχονται.αν θελεται την γνωμη μου,να παει οποιος θελει μικρη απειρη κοπελιτσα,με αγαπουλιστικη διαθεση.οι αλλοι οχι.εγω περασα τελεια μαζι της και θα την δω ξανα.ειναι ερωτευσιμη σε υπερθετικο βαθμο και οχι μονο λογω του παρουσιαστικου της ,αλλα και λογω της προσωπικοτητας της.ρε ,μην την προγγιξεται και οχι καφριλες.της ειπα οτι θα γραψω γιαυτην,αλλα οχι που,και δεν ξερει ποιος ειμαι.πλακα θα εχει να αναρωτιεται.αυτα συναγωνιστες και καλα να περνατε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 27, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2019
Ελπίζω να εισακουσθούν οι παροτρύνσεις σου και να το προσέξουν το κορίτσι, γιατί έχουμε αρκετούς αρσενικούς εδώ μέσα...
Makedonas1971
04 Μαρτίου, 2019
Στα του αγώνα δεν μας είπες κάτι όμως
parpar
05 Μαρτίου, 2019
ρε σεριφηδες,γιατι περιοριζεται την βαθμολογια?για πειτε μου.
F
FRANK63
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3