Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αγιου Βαλεντινου και μαλακιες.
Ειπα σαν ελευθερο παιδι να παιξω μπαλιτσα,κανω κλιση στο γραφειο που με την μια με εξυπηρετησε και κλεινω Αρετη μιας και ειδα οτι δουλευει ελαχιστες μερες.Αρα λεω τωρα ειναι ευκαιρια να φαω το μικρο. ΛΑΘΟΣ.
Ερχεται το κορίτσι ακριβως στην ωρα του και ανοιγοντας βλεπω ενα μικρο που ισως στο δρομο να το κανα για 17-18 αλλα νομιζω ισως περναγε αδιαφορο. Σκεφτηκα οτι ειναι πιτσιρίκα και φαινεται οποτε θα παιχτει μπαλιτσα καλη.Η μικρη φοραει σιδερακια, οποτε παιδες στην ΑΚΑ προσεξτε γιατι μπορει να σας τον μασησει πριονοκορδελα. Οκ με λιγη προσοχη θα την παλεψετε.
Φορουσε ενα ξεκολλε ολοσωμο με side boob και ο κωλος ηταν πραγματικα πεταχτος οπως στις φωτο.Πηρε μπρος που ευκολα και γουσταρει το ζοριλικη αλλα ρε κοπέλα μου οταν μπαινεις και λες "έκανα μπανιο σπιτι" καλο θα ηταν να το εννοεις.
Δεν μπορει να ξεντυνεται να την φιλαω στα κωλομερια και να μυριζει δηλαδη καπου έλεος. Σεβασου οχι τον αλλο, οχι τα λεφτα, τον εαυτο σου ρε πουστη μου.
Δηλαδη εαν η συγκεκριμενη παιρνει 140 ,και δεν εχει σχεση με το σαπουνι, τοτε η Σοφια ας πουμε ή η Φραντζεσκα που μυριζουν σαν την πρωτη μερα της ανοιξης και εχουν σωμα βελουδο και προσωπαρες ποσα πρεπει να παιρνουν? κανονικα 240. Αρα που καταληγουμε? οτι εριξα ενα μπαλακι για το γαμωτο, γιατι ειτε εφευγε ειτε εμενε το βραδυ ειχε παει χαμενο γιατι το ξενοδοχειο θα επρεπε να πληρωθει και γιατι θα επρεπε να μπω σε μια ψυχοφθορα τηλεφωνικη επικοινωνια μετο γραφειο και να πω τι? οτι το κοριτσι πρεπει να κανει μπανιο οταν πηγαινει τουαλετα? Σοβαρα?
Νταξη καλο το μακιγιαζ,καλα τα αρωματα, αλλα το σαπουνι ειναι το καλυτερο. Οχι μονο στην γυναικα αλλα και στον αντρα.
Οπως λοιπον θεωρω εγω απο συνομιλιες και φορουμ τοσα χρονια που διαβαζω καποιους ζωα ορθια που δεν πλενονται και εχουν την απαιτηση να τους κατσει θηλυκη γατα, και κατηγορουν τις κοπέλες.Ετσι λοιπον περιμενω και την καθε κοπελα να ειναι πένα απο αποψη καθαριοτητας. Οχι βαμμενη, φτιαγμενη ή προκλητικα ντυμενη. Καθαρη απλά. Δεν περιμενω ερωτες , οργασμους και λουλουδια. Ξερω τι ζηταω και τι πανω κατω θα παρω. Αυτο λοιπον ειναι το βασικο. Αν τωρα σας κανει καποια κοπελα "κλικ" και της κανετε και σεις και ταιριαξουν οι χημειες τοτε θα κανετε κρεββατι "Star Wars" αν οχι απλα θα περασετε καλα. Αλλα το βασικο θα ισχυει και για τους δυο σας.
Οταν λοιπον υπαρχει καλη εικονα σε 2 βασικα στοιχεια απο εμενα το ιδιο περιμενω απτην εκαστοτε κοπελα.Την επομενη φορα ναι, θα την διωξω και θα κανω τηλεφωνο στο γραφειο οποιο και ειναι αυτο.
Εχω περασει καλα με μερικα κοριτσια του γραφειου αλλα τωρα αυτο ηταν το μελανο σημειο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 14, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
FIDEL Sk
Ανώτατος
Εγγραφή:
9 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
7.512
Πόντοι:
11.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ragmar(2), gpap@13, doc_lin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2019
Φιλε, επρεπε να τη διωξεις, με τη μια...και ας μην εκανες τιποτα μαζι της...εγκρατεια χρειαζεται μονο κ ξεφτιλισμα στο γραφειο...απευθειας ανεβαζεις κριτικη εδω ν ξερουμε τι παιζει μ το κοριτσι κ τελος ! Αφου την πληρωσες με τη βρωμα της θα ξαναπαει κ σε αλλον ! Ενω αν την εδιωχνες, εχει φαει μαυρο απο ολους...ετσι κι αλλιως το φαγε αλλα το δικο σου το ακυρο θα ηταν το πιο σωστο...θα σου μενανε κ τα λεφτα...επρεπε να ντρεπονται τα γραφεια που μας κοροιδευουν με τετοιου ειδους ξεκ.λα και μας κλεβουν...ολα απο μας ξεκινουν ομως, για αυτο την επομενη φορα, Στοπ, συγκρατησου, χωστα κ στο γραφειο χοντρως κ κανονικως και δρομο, σπιτι της !
17 Φεβρουαρίου, 2019
Μία ερώτηση φίλε, γιατί δεν την έστελνες στο ντουζ για να πλυθεί;
17 Φεβρουαρίου, 2019
εχετε σκεφτει να σταματησετε να φωναζετε εσκορτ και κωλγκιρλ την καθε ταπα βιζιτα του 20ρικου;
17 Φεβρουαρίου, 2019
Μια άλλη ερώτηση, γιατι δεν την έστειλα κανονικά...? Αυτη ειναι ερώτηση.
Αλλη μια, γιατι δεν ειχε κάνει μόνη της? ή γιατι μου απάντησε οτι έκανε απο πριν ενω δεν είχε κανει? ή γιατι δεν έκανε οταν τελείωσε το ραντεβου?
Τα πολλα τα "σου πα μου πες" δεν κολλάνε παντου και παντα.
Ειτε την στελνεις πραγμα που έπρεπε να κάνω και ήταν τραγικό μου λάθος ή ριχνεις ενα μπαλακι οπως το ριχνεις και φευγεις.
Αν λοιπον σου τυχει χειρισου το ανάλογα.Αν παλι οντως σου έκατσε καπου τετοιο σκηνικο και το έλυσες ετσι εισαι ωραιος.
Για μένα ζηταει πολλά για αυτα που δείχνει και προσφερει.
(Περα απτο κομματι υγιεινης.Πχ παρε Λιλα μετα Αρετη και έλα πες μου)
17 Φεβρουαρίου, 2019
Μήπως είχε τριχομονάδες...;Χμμμ;
17 Φεβρουαρίου, 2019
Το γραφειο δεν εχει καμμια ευθυνη,αν η αλλη ειναι βοδι και
δεν κανει τα αυτονοητα να παει καθαρη στο πελατη..
Απλα τωρα το γραφειο πρεπει να αναλαβει δραση..
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6