Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 37 10
Call-Girls
42084
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έχουν γραφτεί τα παντα για την Vlada οποτε η κριτική μου δεν θα σας κάνει σοφότερους!
Καταθέτω λοιπόν την προσωπική εμπειρία εν συντομία.
Ήθελα πολλες φορές να την συναντήσω, ειδικά μετά την κριτική του μέγιστου Vlandis , όμως κάτι γινόταν παντα και δεν βρισκόμασταν.
Με το που ερθεται πλακωνόμαστε στα γλωσσοφιλα και παιρνω την αίσθηση οτι θα φάμε καλά
Χαμογελαστή συνεχώς και με φουλ διάθεση να με κάνει να περάσω καλά!
Χάδια συνεχόμενα και φωνούλες (έστω και ψεύτικες) σε λογικά πλαίσια... τόσο όσο χρειαζεται...
Αφου ευχαριστήθηκα να την γλυφω σε όλο της το κορμί προχώρησε σε ένα στοματικο παρα πολύ καλό για τα δικά μου δεδομένα!
Ωραίο ρουφηγμα με τις χειλαρες της και να σε βλέπει μέσα στα μάτια
Ωραίες εναλλαγές με πέρασμα από τα μπαλακια και πάλι πίσω στον κορμό και στο κεφαλάκι...
Μερικές προσπάθειες για deep throat όπου την παραδέχθηκα
Στον αγώνα διάλεγα εγώ τις στασεις και εκείνη με ακολουθούσε... κανενα πρόβλημα...
Δεν προσπάθησε να κλέψει ούτε ένα ποντακι!
Αν και το βάρος της είναι 63κιλα εκείνη συμπεριφέρθηκε σαν να είναι 50κιλα!!
Σε στάση cow girl ενώ μπορούσε απλά να «κάθεται» πάνω στα πόδια μου εκείνη πάτησε στις πατούσες τις
και κάρφωνε το κορμί της επάνω στο οκταποντο μου
Ποσα κορμιά με υψος 182 και βάρος 63 κιλα θα το έκαναν αυτό
Επόμενη τοπ στιγμη το πρωκτικό
Ας είναι καλά ο αγαπητος μου κ. popov που με συμβούλεψε να μην το αμέλησω
Ευτυχώς που δεν μου το αρνήθηκε... την έπεισα ότι θα είμαι «καλό παιδί» και θα μπουκάρω με τρόπο
Εδειξε ότι το απολαυσε όσο και εγώ
Τρίβοντας συνεχώς την κλειτορίδα της...
Πιάνοντας μου τα χέρια και σφίγγοντας τα με δύναμη...
Βλέποντας τις εκφράσεις του προσώπου της..
Γλύφοντας τα δάκτυλά που της έβαζα στο στόμα...
Εκεί κατάλαβα ότι οι (απαραίτητες) «ψεύτικες» κραυγουλες του ραντεβού είχαν αντικατασταθεί από αληθινές
Ανέβηκαν οι χτύποι της καρδιάς και των δυο μας σε υψηλό επίπεδο όπου μόνο ένα χλιαρό ντουζ θα μπορουσε να μας ηρεμήσει
Αν και είμαι λάτρης των πετιτ κορμιών αυτή τη κορμάρα δεν μπορούσα να μην τη χαρώ!!
Με τέτοια συμμετοχή... με τέτοια διάθεση... με τέτοια συμπεριφορά... απλά με κέρδισε!!
Να φέρεστε όμορφα στα κοριτσια γιατί όσες έχουν φιλότιμο θα σας ανταμείψουν
Καταθέτω λοιπόν την προσωπική εμπειρία εν συντομία.
Ήθελα πολλες φορές να την συναντήσω, ειδικά μετά την κριτική του μέγιστου Vlandis , όμως κάτι γινόταν παντα και δεν βρισκόμασταν.
Με το που ερθεται πλακωνόμαστε στα γλωσσοφιλα και παιρνω την αίσθηση οτι θα φάμε καλά
Χαμογελαστή συνεχώς και με φουλ διάθεση να με κάνει να περάσω καλά!
Χάδια συνεχόμενα και φωνούλες (έστω και ψεύτικες) σε λογικά πλαίσια... τόσο όσο χρειαζεται...
Αφου ευχαριστήθηκα να την γλυφω σε όλο της το κορμί προχώρησε σε ένα στοματικο παρα πολύ καλό για τα δικά μου δεδομένα!
Ωραίο ρουφηγμα με τις χειλαρες της και να σε βλέπει μέσα στα μάτια
Ωραίες εναλλαγές με πέρασμα από τα μπαλακια και πάλι πίσω στον κορμό και στο κεφαλάκι...
Μερικές προσπάθειες για deep throat όπου την παραδέχθηκα
Στον αγώνα διάλεγα εγώ τις στασεις και εκείνη με ακολουθούσε... κανενα πρόβλημα...
Δεν προσπάθησε να κλέψει ούτε ένα ποντακι!
Αν και το βάρος της είναι 63κιλα εκείνη συμπεριφέρθηκε σαν να είναι 50κιλα!!
Σε στάση cow girl ενώ μπορούσε απλά να «κάθεται» πάνω στα πόδια μου εκείνη πάτησε στις πατούσες τις
και κάρφωνε το κορμί της επάνω στο οκταποντο μου
Ποσα κορμιά με υψος 182 και βάρος 63 κιλα θα το έκαναν αυτό
Επόμενη τοπ στιγμη το πρωκτικό
Ας είναι καλά ο αγαπητος μου κ. popov που με συμβούλεψε να μην το αμέλησω
Ευτυχώς που δεν μου το αρνήθηκε... την έπεισα ότι θα είμαι «καλό παιδί» και θα μπουκάρω με τρόπο
Εδειξε ότι το απολαυσε όσο και εγώ
Τρίβοντας συνεχώς την κλειτορίδα της...
Πιάνοντας μου τα χέρια και σφίγγοντας τα με δύναμη...
Βλέποντας τις εκφράσεις του προσώπου της..
Γλύφοντας τα δάκτυλά που της έβαζα στο στόμα...
Εκεί κατάλαβα ότι οι (απαραίτητες) «ψεύτικες» κραυγουλες του ραντεβού είχαν αντικατασταθεί από αληθινές
Ανέβηκαν οι χτύποι της καρδιάς και των δυο μας σε υψηλό επίπεδο όπου μόνο ένα χλιαρό ντουζ θα μπορουσε να μας ηρεμήσει
Αν και είμαι λάτρης των πετιτ κορμιών αυτή τη κορμάρα δεν μπορούσα να μην τη χαρώ!!
Με τέτοια συμμετοχή... με τέτοια διάθεση... με τέτοια συμπεριφορά... απλά με κέρδισε!!
Να φέρεστε όμορφα στα κοριτσια γιατί όσες έχουν φιλότιμο θα σας ανταμείψουν
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 11, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Εντάξει, έλιωσα στα γέλια!!!!!!!!
@ steveman7
Έχει ξεκινήσει μαθήματα εδώ και δυο μήνες, θέλει πολύ δουλειά ακόμη αλλά το έχει πάρει ζεστά
Τη βοηθάμε και εμείς στο social time
Ή μπορεί να εννοεί μέγεθος ηρεμίας.
Ή μπορεί να μπέρδεψε πόντους με ίντσες.
τον έχουμε, ως γνωστό, μάξιμουμ 8 πόντους σε πλήρη στύση....
Οπότε δεν θα πρέπει να απορείτε και κάνετε τέτοιες άστοχες υποθέσεις...
@ Geo 1400 πολυ σωστά τα λες! Δυστυχώς όμως επειδή υπάρχουν και οι φολες η δύναμη που μας δίνετε μέσω της κριτικής η των σχολίων είναι είτε να «στρωνουν» κάποιες που το παίζουν τρελίτσα (Kelly) είτε να επιστρέφουν πίσω στη χώρα τους άμεσα (Jeny)
@ jaygatsby στο νήμα των παππουληδων το ανώτατο επιτρεπτο μηκος είναι οι οκτώ πόντοι
Άρτιες, καθαρές... απλά τέλειες!!
Διαβασα την κριτική σου πολύ προσεκτικά και φοβόμουν αυτό το «πιπέρι» που έλειπε.
Η Vlada είναι αυστηρή, συγκρατημένη και έχει απόλυτο έλεγχο των κινήσεων της και των εκφράσεων της!
Πιθανόν να επεσε η επισκεψιμότητα της και αναγκάστηκε να γίνει λίγο πιο γλυκιά, πιο δοτική και έπαψε να είναι πια μουγκή.
Είτε με ψεύτικες κραυγουλες είτε με αληθινές... εκείνη ξέρει
Η συμμετοχή της στο cow girl εδειξε διάθεση να δώσει το κάτι παραπανω
Όσο για την εκτίμηση σου θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θέλει να μείνεις μαζί της περισσότερο χρόνο για να το επιβεβαιώσεις.
Είναι πανέξυπνη και πολύ καλά δασκαλεμενη