Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 10 10
Call-Girls
21309
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η karlina είναι ότι βλέπεις στις φωτο .
Ομορφο πρόσωπο ,μαύρο ίσιο μαλλι λίγο κάτω από τους ώμους ,στρογγυλό πρόσωπο εξαιρετικά ματια κ ωραιο στητό στηθος . Χαμογελαστη μπηκε όλα οκ .σωμα πολύ ωραιο κ πεταχτό κωλαρακι super .
Εδώ σταματάνε τα καλά . Πάω να φιλήσω Τσούκ γυρνάει μάγουλο αλλα προσπαθεί να το μαζέψει με επιφανειακά Φιλια .
Δε με χάλασε εντελώς γιατί σαν κορμί κ πρόσωπο είναι super .
Όλα τα αλλα όμως μέτρια .
Πιπα μέτρια , στησίματα μετρια,κινητό όποτε έβρισκε ευκαιρία στο φουλ .μη ρωτήσετε αν γλύφει εδώ δεν φιλάει καν. Θα έγλυφε αρχιδια η τίποτα αλλα σημεία ? Ξεχάστε το .
Λίγο έτριψε τα βυζια της επάνω μου, λίγο φίλησε στηθος κ 140€ πηγαν Ουκρανία μεριά .
Ωραια γυναικα μέτριες έως κακές υπηρεσιες .
Οπως οι περισσότερες Ουκρανές βέβαια που προσπαθούν αβασάνιστα κ χαλαρά να τ αρπάξουν .
Να τα λεμε οπως έχουν στις κριτικές παιδιά κ αυτό πάει σε αυτούς που την εκτόξευσαν με κριτικεσ κ καλά οτι έχει τρελή όρεξη για να δουλέψει .
Τρελή όρεξη να μας δουλέψει εγώ ειδα .
Ομορφο πρόσωπο ,μαύρο ίσιο μαλλι λίγο κάτω από τους ώμους ,στρογγυλό πρόσωπο εξαιρετικά ματια κ ωραιο στητό στηθος . Χαμογελαστη μπηκε όλα οκ .σωμα πολύ ωραιο κ πεταχτό κωλαρακι super .
Εδώ σταματάνε τα καλά . Πάω να φιλήσω Τσούκ γυρνάει μάγουλο αλλα προσπαθεί να το μαζέψει με επιφανειακά Φιλια .
Δε με χάλασε εντελώς γιατί σαν κορμί κ πρόσωπο είναι super .
Όλα τα αλλα όμως μέτρια .
Πιπα μέτρια , στησίματα μετρια,κινητό όποτε έβρισκε ευκαιρία στο φουλ .μη ρωτήσετε αν γλύφει εδώ δεν φιλάει καν. Θα έγλυφε αρχιδια η τίποτα αλλα σημεία ? Ξεχάστε το .
Λίγο έτριψε τα βυζια της επάνω μου, λίγο φίλησε στηθος κ 140€ πηγαν Ουκρανία μεριά .
Ωραια γυναικα μέτριες έως κακές υπηρεσιες .
Οπως οι περισσότερες Ουκρανές βέβαια που προσπαθούν αβασάνιστα κ χαλαρά να τ αρπάξουν .
Να τα λεμε οπως έχουν στις κριτικές παιδιά κ αυτό πάει σε αυτούς που την εκτόξευσαν με κριτικεσ κ καλά οτι έχει τρελή όρεξη για να δουλέψει .
Τρελή όρεξη να μας δουλέψει εγώ ειδα .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Στη βαθμολογια: Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 6.0
Απ'το 0 στο 6 εχει μια διαφορα...
Το 6 παρτο σαν 0,6 φίλε να σου λύσω την απορία . Έχω σταματήσει να συμβιβάζομαι με ένα απλά ομορφο σωμα κ πρόσωπο .
Το κυριότερο είναι να έχει καλες υπηρεσιες κ αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται από την αρχή του meeting αλλα στην πορεία ...