Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές,
πρώτη δοκιμή στο συγκεκριμένο πρακτορείο και τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Καταρχάς, η επικοινωνία με τους τηλεφωνητές ήταν φανταστική. Ευγενικοί, κατατοπιστικοί και γενικότερα η συνεννόηση μέχρι να συναντήσω την Ναντια κινήθηκε σε άψογα επίπεδα.
Στα του αγώνα τώρα. Συνάντηση σε ξενοδοχείο στον Βαρδάρη, η κοπέλα έτοιμη στην ώρα της και αρκετά ευγενική. Βοηθάει το γεγονός ότι μιλάει αψογα Ελληνικά. Βέβαια, η εμφάνιση απέχει λίγο απο τις φωτογραφίες καθώς εχει μακρύνει το μαλλί και το έχει βάψει ξανθό αφενός, αφετέρου έχει καποια κιλακια παραπάνω. Ντουζάκι και ξεκιναμε με φιλακια ( αρκετά και με γλώσσα) μεχρι να αναψουμε και συνεχεια με μια αρκετά καλή πίπα η οποία κρατησε αρκετά. Προφυλακτικό και με καβαλάει μέχρι που τελείωσα. Η αλήθεια είναι οτι αν και συμμετοχική αρκετά, μου την εσπασε το γεγονός οτι πρώτον οι αντιδράσεις της ειναι αρκετά fake ( πριν καν προλάβω να μπώ μέσα της άρχισε τα βογγητά). Δεύτερον αν και αυτή είναι αρκετά αγρια ( δαγκωματα κτλ), εμένα δεν με άφηνε ούτε να της ρίξω μια μέτριας δύναμης φάπας στον κώλο με την δικαιολογία οτι δεν θέλει μελανιές.
Ντουζακι ξανα και 2ος γύρος. Λίγο η κούραση απο την δουλειά, λιγο οτι τα fake βογγητα με είχαν ξενερώσει δεν μου επέτρεψαν να είμαι όσο ΄΄σκληρός΄΄ ήθελα. Στα θετικά της κοπέλας ειναι οτι το πάλεξε πολύ και μου έλεγε συνεχώς ότι εχουμε χρόνο. Εν τέλει, επεσε αρκετή πίπα, φιλια, την πήδηξα ιεραποστολικά και στα 4 ( λίγο), αλλα το τέλος δεν μπόρεσε να έρθει.
Γενικότερα, προκειται για μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, που το παλεύει γενικα, αλλα τα 120 τα θεωρω υπερβολή. Ειλικρινά σε τετοια εμφάνιση εχω πηδήξει και απο μόνος μου χωρις να χρειαστώ να πληρώσω ( και καλυτερες). Ίσως επειδή όλες οι εμπειρίες μου ήταν σε amature καταστάσεις, το cg το περίμενα αρκετά ανώτερο. Αν και η κοπέλα εχει πολλά θετικά, στην κριτική εβαλα οτι δεν θα την ξανασυντουσα γιατι κατα την γνωμη μου με την πληθωρα των cg , ξανασυναντας κάποια που σε ξετρελαίνει.
Σκεφτομαι να ξαναδοκιμάσω κοπέλα απο το πρακτορείο, λόγω της άψογης συνεργασίας που είχαμε στα διαδικαστικά, αλλα και στο ότι η 2η δοκιμή με διαφορετική κοπέλα θα είναι ακόμα καλυτερη.
Συγνώμη αν σας κούρασα, ελπίζω να σας κατατόπισα και για οτιδηποτε ξέχασα να αναφέρω παρακαλω ρωτήστε με στα σχόλια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
4.365
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leviathan, Elganador, sackatack2 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού