Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Απίστευτο μωρό για να κλείσει αυτή η περίεργη χρονια και σίγουρα θα τη συναντήσω ξανά πριν φύγει.
Να γράψω όμως για το ραντεβού. Καταρχήν επιτέλους ωραία επιλογή ξενοδοχείου η σουίτας για να είμαι πιο ακριβής. Για μένα μετράει πολύ στο ραντεβού αυτό, αν το μωρό είναι και όμορφο και έχει και ορεξουλες τότε είναι το απόλυτο.
Αυτή είναι η Μπέλα, ένα πανέμορφο κορίτσι από Ρωσία στα 20 κάτι της όλο χαμόγελο και διάθεση να σε ευχαριστήσει. Με το που βγήκα από το μπάνιο και την είδα με τα εσώρουχα δεν κρατήθηκα και κατευθείαν άρπαξα και την πήρα στα όρθια μπροστά στον καθρέπτη με πολύ δύναμη και εκείνη να καυλωνει παίζοντας το μουνακι της μέχρι που τελείωσα μέσα της. Δε με περίμενε έτσι και καυλωσε πραγματικά. Στο δεύτερο γύρο την άφησα να με γλύφει για ώρα πριν μου δείξει πόσο καλά ξέρει να γαμιεται όταν έχει τον έλεγχο από πάνω. Τα φιλιά της μοναδικά και ασταμάτητα.
Πέρασα απίστευτα και τις δύο φορές , και κάνα 20 λεπτό που έμεινε καθησα στο κρεββάτι και την χαζευα, κάτι έλεγε στο κινητό της και μετά το μετέφραζε αυτό αλλά δεν μπορούσα να δώσω σημασία. Ούτε καν θυμάμαι τι λέγαμε. Εγώ είχα χαθεί στα μπλε ματιά της και στο κορμί της.
Ευχαριστώ το γραφείο και για το την έκπτωση των 10 ευρώ. Ενώ άλλοι αυξάνουν τιμές. Για μένα μετράει και αυτό. Loyalty.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα