Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κατ'αρχας οπως το Ξ προηγειται του Ο,ετσι κι η Ξενια προηγειται της ηρωιδας του μυθιστορηματος της Ντομινικ Ορι.Η Ξενια ειναι πετιτ,πιο πετιτ πεθαινεις!Καμμια τυχη το 1,62μ,πιο κοντα στο 1,57 και μαξιμουμ 45-46 κιλα.Σωμα εφηβικο,στα ορια του...εισαγγελεαΘυμός Αν γουσταρετε τετοιο στυλ προχωρειστε στην αναγνωση,αν οχι σκιπ.Η Ξενια δεν ειναι γιαΈρωτας,ειναι γιαΚατσικογάμηςκαι ξυλο.Τσο και λο,οσο δεν παιρνει,λεμε.Εγω που ειμαι καιΓερο-μύστης ανθρωπος,δε μου το χα οτι μπορω να ακολουθησω σε τετοιο παιχνιδι.Κι ομως,η μικρη εχει μια τετοια εμφυτη προστυχο-αθωοτητα που σε προκαλει.Παμε λοιπον στα τεκταινομενα.Ξαπλα εγω στο Μπιλ,περιμενω κι εχω ηδη ψιλομετανιωσει,διοτι αφενος γουσταρω καμπυλες κι αφετερου γουσταρω γυναικες κι οχι "κοριτσακια".Βριζω απο μεσα μου τον κολλητο που με προετρεψε(παρε κ δε θα χασεις)και σκεπτομαι οτι αν δεν μου κανει κλικ,ευγενικα θα τη σουταρω και ας μεινω αγαμητου και μαλακα γωνιαΜαλακία.Χτυπαει η πρτα ,ανοιγω κ βλεπω ενα πλασμα,εως και 35 ποντους πιο κοντο απο μενα και σιγουρα κατω απ τα μισα μου κιλα.Θα το σπασω σκεπτομαι...χαμογελαω αμηχανα....το χερι της ειναι ηδη στο καβλι μου "μ αρεσουν οι μεγαλοσωμοι ανδρες μου λεει"......Κεφάλι σε τοίχο!Σκυβω για γλωσσοφιλο(επικυψη ομως!)και τρωω εκπληξη διπλη.Γλωσσα φουλ κινητικη,εξερευνητικη κ αλανιαρα,χωνεται στο στομα μου κι η μικρη ψιθυριζει "θελω να με σκισεις".Αυτο ηταν,εγενετο Βλασσοταυρος!!!Τη βουταω κ τη ριχνω στο κρεβατι(σιγα το δυσκολο)και της τον βαζω στο στοματακι της,γονατιστος απο πανω της.Μαουθφακ σεμιναριο,βοηθαει και τ οτι εχει μικρο στομα,πνιξιμο και δακρυα.Και δωστου να σπρωχνει ο γοριλλας και δωστου μπουκωμα το μικρο.Αφηνιασμενος απ το ....μπερλυ ληγκαλ της φασης τη πλακωνω στο γλυψιμο καιδαχτυλιασμα χωρις αυριο.Δυο μπρος ,ενα πισω κ μετα δυο μπρος δυο πισω και γλωσσα κομπρεσερ!!!Καβλα το μικρο ,ζουμι και ξανα "ξεσκισε με".Τη σηκωνω και τη στηνω Καμενος.Ασαλιωτα παω για το κωλαρακι τηςκι αυτη σκουζει "αααιιιιι".Λιγο σαλακι και εντος,παραδεισος!!!Δυνατες ψωλιες και το μικρο δωστου κοντρα!!!Ημαρτον!!!Δινω ενα σκαμπιλακι στο λιποσαρκο κωλι κι αυτη αμεσως"δειρε με πουστη,γουσταρεις?"Οχι και πουστης,λεω,θα τιμωρηθεις παραυτα!!!Γυρναει κεφαλι με σαρδονιο χαμογελο"αυτο θελω,να μετιμωρησεις".Κυριοι,καπου κει το χασα....Πολυ ξυλο λεμε,πολυ μπινελικι,πολυ ξεκωλιασμα,παει ο Δρ Βλασσης,εγινε κυριος Χαιντ.Μετα απο 15 λεπτα βιαιου και κτηνωδους ξεσκισματος της λεω "θες να σε χυσω?".Αντι απαντησης ,απαγκιστρωθηκε κι αμεσως ξαναμπουκωθηκε,κοιτωντας με τοσο προστυχα,οσο καμμια μιλφαρα δε μ εχει κοιταξει ως τωρα.Καταρακτης τα Βλασσοπουλοα,γεμισαν στομα και ξεχυθηκαν στα Νο1 βυζακια της,αυτη εκει με προσηλωση στη λατρεια του καβλιου ακαθεκτη να γλυφει και να ρουφαει.Μεατ απο ενα 2λεπτο χαθηκε στο μπανιο κι επεστρεψε σε 5 λεπτα...δριμυτερη.Παω να αρχισω τα χαδακια(γουτσου γουτσους γαρ!)τπτ αυτη.Αρχιζει να μου ξυνει την περιοχη κατω απ τ αρχιδια με τα νυχια της και μ ενα αλμα αλα Κομανετσι,νασου το γλυφοκωλι εν αλλαξ με μαλακια!!!!Ρε πουστη λεω μεσα μου,εδω θ αφησεις την τελευταια σου πνοη γερο σατυρε.Σαν να μ ακουσε!!!Θα σε ξεκανω στο τσιμπουκι μου λεει,αλλα θα σου ξανασηκωθει!!!Θες δε θες!!!Αμ επος αμ εργον κανα 7αρι λεπτα μαγικο τσιμπουκι με απ ολα(πνιξιμο,γλυφοκωλι,σαλια,δακρυα)ανορθωση του Γερο-πουτσου αλλα ταυτοχρονα και δημιουργια επιθυμιας να το παιξω ...μπρεηζερς.Αρχιζω λοιπον κι εγω πιασιμο της μουριτσας αγριο,ψιλοχαστουκακια μαζι με γλωσσοφιλα και κωλοσκαμπιλα,οτι μου ρχοταν λεμε!!!!Μουσκεμα το πουτανακι!!!!!μου-σκε-μα!!!Οικτο ρε πουστη μου,αυτη η γενια ιεναι καμμενη!!!!Παμε,λοιπον,ιεραπστολικο και μετα ,χωρις αλλαγη στασης ,τσουπ στη σουφρα και χαστουκο-φτυσιμο-βρισιμο.Τον βγαζω απ τη σουφρα,κ την αρχιζω στα πουτσοσκαμπιλα(με την καποτα,οπως βγηκε απ τον πατο της)και φουλ μουνοδαχτυλο,κ μετα βουτηγμα απ το μαλλι και μπρουμητα τελειως οριζοντια παλι σουφροξεσκισμα....Χυνωωω,λειε το μικρο.Κι εγωωωω,παρτα στα κωλομαγουλα με πεντε εξι ξυλιες για ν απλωσουν σωστα!!!!!Μετα απο 3-4 λπτ κι αφου βρηκα ανασες,παρατηρησα οτι ειχε σηκωθει και μπανιαριζοταν.Γυρισε γελαστη κ φρεσκια και σκεφτηκα οτι οποιος τη δει στο δρομο,ουτε κατα διανοια δε θα σκεφτει οτι τη σοδομιζε ενας πορνογερος προ 5λεπτου.Σηκωθηκα να την αποχαιρετησω κι οπως ηταν ντυμενη γονατισε και μπουκωσε το καβλι μου για δεκα δευτερολεπτα!!!"Θα τα ξαναπουμε"του ειπε και σηκωθηκε κι εφυγε.Τεζα ο Βλασσης εμεινε για μιση ωρα ακομα ξαπλα να σκεφτεται οτι "οπωσδηποτε θα τα ξαναπουμε¨"κι "οτι,παει χαλασε ο κοσμος,που λεγε κι ο πατερας μου!!!".Η μικρη συστηνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για γυρισμα τσοντας και αναρωτιεμαι πως θα ηταν σε παρτουζα με δυο η και τρεις πουτσους γυρω της.Μαλλον τρισευτυχισμενηΠροσκύνημα.
Ευγε πουλακι μου,που λεγε κι ο Νικος Σταυριδης!!!
Καλα να περνατε φιλτατοι και να γαματε οσο και οπως μπορειτε
Ταδε εφη Βλασσης ο πορνοΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 14, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: