Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 15 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Άνοιξα πόρτα στη μικρη κ η πρώτη σκέψη ήταν ...
Βιάζομαι να σε δω γυμνή !!!
Το ντύσιμο της katya ήταν τελείως casual με αθλητικά , στενό μαύρο τζινακι αλλα κ να με χαλούσε που σίγουρα δε με χάλασε σιγα μη το έχανα .
Χαμογελο ανακούφισης κ από αυτη μόλις με είδε .
Μαλλον είπε από μέσα της οκ τύπος φαίνεται νορμαλ .
Παρά το μικρο της ηλικίας της έχει μια ευγένεια κ πολύ καλή διαθεση . Αγγλικα οκ τα βασικά .
Αρχίσαμε γλωσσόφιλα διαρκείας έτσι βγήκε κ μου προτείνει να πάμε μαζί μπάνιο ενώ χουφτωνομαστε κ γδυνομαστε μαζί .
Η μικρη τοχει κ γουστάρει .
Στη Μόσχα ασχολείται με μανικιούρ κ τέτοια κ με ρώταγε μάλιστα αν το επάγγελμα αυτί στην Ελλάδα έχει !
Πως δεν έχει της λεω ! Έλα πιο συχνά για tour κ κανε κ νύχια κ φρύδια κ ότι γουστάρεις .
Στον αγώνα κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα με πιπα μέχρι πνιγμού μου έπαιρνε τα δάχτυλα κ τα έγλειφε κ ταυτόχρονα δαγκωνοταν κ κάτι ελεγε στα ρωσικά (χεστηκα κιόλας ) .
Η καλύτερη στιγμή ήταν το πισσωκολλητο που έσπασε τη μέση της με τόση άνεση που είπα !!!
Δεν έχω να πω πολλά το μικρο είναι κουκλί , σωμα μοντελε κ συνδυάζει σεξουαλικότητα κ εμπειρία .
Εγώ αυτα ειδα από την katya .
Κάτι τελευταίο ...
Της μάθατε πολλά ρε συμπαίκτες της μικρής ... κ μωρό μου έμαθε λέει κ για τα νησιά είναι ενημερωμένη κ το μαλακας κ πολλά αλλα !
Φροντιστήριο ρε την πήγατε ?
Όσο για εσένα glamour μη χαίρεσαι για την κριτικη γιατί στις 10 που φέρνεις οι 9 είναι τελειωμένες η περσινες ξεμπαρκες τουριστριες που ξέμειναν εδώ , ενώ τη 1 καλή την πηδάει όλη η Αθήνα .
Μη χαίρεσαι καθόλου γιατί θα μπορούσα να βαλω αναλυτικά για πολλές από αυτές τις τρίτοτεταρτες που έφερες πάλι .
Ελπίζω τη μικρη να μη την καλομαθετε κ πάρουν αέρα τα μυαλά της αν κ τη βλεπω πανέξυπνη για να φαει παραμύθι !!!
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
98
Πόντοι:
26.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, TOMCRUISE, Karelis69 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2018
Είσαι από τους λίγους πάντως από αυτά που σε έχω παρακολουθήσει που λες τα πράγματα ως έχουν,γεια τις κοπέλες ,αξιωπηστοςΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
A
Argeas
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1