Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
5166
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η olia δεν είναι η γκομενα που θα μπει στο δωμάτιο κ θα το γεμίσει με αέρα ότι θα ακολουθήσει δυνατή μάχη .
Είναι μια κοντουλα σιβηριανη 35αρα με κοντό ξανθό μαλλι κ ματια κουμποτρυπες.
Τίποτα εντυπωσιακό η ενδιαφέρον .
Ύψος γύρω στο 1.65 με σωμα όχι μοντελε αλλα με πιασίματα .
Εάν είχε 10 πόντους παραπάνω αυτα τα κιλά θα είχαν πάει ομοιόμορφα στο σωμα κ θα μιλάγαμε για μουναρο συλλεκτικό .
Η κοπελα δεν είναι άσχημη . Απλά χάνει σε σωμα (γνώμη μου ) κ ίσως γι αυτό κ μπαίνει κ αρκετά κουμπωμένη .
Κουμπωμένη κ σε διαθεση κ σε ντύσιμο .
Κάποτε μια μουναρα Victoria νομίζω τη λέγανε του Aphrodita αν το θυμάστε το πρακτορείο έμπαινε με τέτοιο αέρα που έλεγα βγες κ ξαναμπές 2-3 φορές να συλελθω .
Η olia ναι θα προσπαθήσει να περάσεις καλά θα γλείψει καλά θα στηθεί καλά γενικά τα κανει όλα καλά .
Εμενα παντως δε με τρελάνε .
Ίσως να περίμενα κάτι πολύ καλύτερο έχοντας διαβάσει κριτικές συναγωνιστών τις οποίες κ σέβομαι αφού είναι προσωπικές επιλογές κ προσωπικά γούστα .
Είναι παντως ευγενέστατη , χαμογελαστη κ πολυταξιδεμένη.
Η διαθεση μου δεν χάλασε αλλα ούτε κ απογειώθηκε μετά την olia .
Πάντα υπαρχουν πολύ καλύτερες αλλα κ πολύ χειρότερες επιλογές οπως κ πολλές φορές νομίζουμε
ότι θα περάσουμε super κ περνάμε μέτρια .
Ρουλέτα είναι όλα η ποντάρεις η δεν παίζεις .
Είναι μια κοντουλα σιβηριανη 35αρα με κοντό ξανθό μαλλι κ ματια κουμποτρυπες.
Τίποτα εντυπωσιακό η ενδιαφέρον .
Ύψος γύρω στο 1.65 με σωμα όχι μοντελε αλλα με πιασίματα .
Εάν είχε 10 πόντους παραπάνω αυτα τα κιλά θα είχαν πάει ομοιόμορφα στο σωμα κ θα μιλάγαμε για μουναρο συλλεκτικό .
Η κοπελα δεν είναι άσχημη . Απλά χάνει σε σωμα (γνώμη μου ) κ ίσως γι αυτό κ μπαίνει κ αρκετά κουμπωμένη .
Κουμπωμένη κ σε διαθεση κ σε ντύσιμο .
Κάποτε μια μουναρα Victoria νομίζω τη λέγανε του Aphrodita αν το θυμάστε το πρακτορείο έμπαινε με τέτοιο αέρα που έλεγα βγες κ ξαναμπές 2-3 φορές να συλελθω .
Η olia ναι θα προσπαθήσει να περάσεις καλά θα γλείψει καλά θα στηθεί καλά γενικά τα κανει όλα καλά .
Εμενα παντως δε με τρελάνε .
Ίσως να περίμενα κάτι πολύ καλύτερο έχοντας διαβάσει κριτικές συναγωνιστών τις οποίες κ σέβομαι αφού είναι προσωπικές επιλογές κ προσωπικά γούστα .
Είναι παντως ευγενέστατη , χαμογελαστη κ πολυταξιδεμένη.
Η διαθεση μου δεν χάλασε αλλα ούτε κ απογειώθηκε μετά την olia .
Πάντα υπαρχουν πολύ καλύτερες αλλα κ πολύ χειρότερες επιλογές οπως κ πολλές φορές νομίζουμε
ότι θα περάσουμε super κ περνάμε μέτρια .
Ρουλέτα είναι όλα η ποντάρεις η δεν παίζεις .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί