Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 69 10
Call-Girls
255040
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
της το εταξα κ θα το κανω.......![Χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smile2.png)
επικοινωνια σχεδων ευκολη αφου πεσανε αρκετα τηλεφωνα πριν, βεβαια μου εστηλε μυνημα τι ωρα να την παρω
φτανω λοιπον , μου ανοιγει την πορτα μια υπεροχη γυναικα με πολυ εκπληκτικο σωμα κ ευχαριστη διαθεση.
μπανακι, ντουζακι, πετσετουλα, παντοφλιτσες κ εναρξη του αγωνα. εχει υπεροχο κορμι, εκπλικτικα ποδια κ πανεμορφο στηθος!
υπεροχη πιπα με αρκετες εναλαγες, γλυψιμο της κατω περιοχης κ μετα απο δυο στασεις φτανουμε κ στο ιεραποστολιτικο, το οποιο ειναι το αγαπημενομου για ενα κ μονο λογο....... γλυφω τα πατουσακια/ποδαρακια σα τρελος!!!! τρελο γλυψιμο για κανα 15λεπτο μαζι με πηδημα οπου ηρθε κ το τελος στα ομορφα κ περιποιημενα ποδαρακια της.
στο διαλυματακι λοιπον μου λεει οτι εχει καποιους πελατες που γλυφουν ποδαρακια αλλα κανεις δεν το γραφει εδω....μιας κ το λατρευει κ η ιδια (κ γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε......χαχα
πραγματικα ειναι υπεροχα)
κ εκει επανω στο μπουρου μπουρου της ριχνω το δευτερο παθος μου......κατουρας της λεω?....... κ βεβαια μου λεει
εκκινηση δευτερου γυρου σε σταση 69, αφου εστρωσε το κατοσεντονο, κ μου ριχνει ενα.......ενταξυ...εχυσα αμεσως![Προσκύνημα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
μπανακι λιγο κουβεντουλα κ δρομο για το σπιτι μετα απο μια κουραστικη ημερα!!
(αποδοση τιμης στο 50ευρω για σημερα=ΤΕΛΕΙΑ)![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
υ.γ προσωπικη μου παντα αποψη: ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!
υ.γ εχει κ μια υπεροχη συλλογη απο δονητες κ strap για οσους ενδιαφερονται
![Χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smile2.png)
επικοινωνια σχεδων ευκολη αφου πεσανε αρκετα τηλεφωνα πριν, βεβαια μου εστηλε μυνημα τι ωρα να την παρω
φτανω λοιπον , μου ανοιγει την πορτα μια υπεροχη γυναικα με πολυ εκπληκτικο σωμα κ ευχαριστη διαθεση.
μπανακι, ντουζακι, πετσετουλα, παντοφλιτσες κ εναρξη του αγωνα. εχει υπεροχο κορμι, εκπλικτικα ποδια κ πανεμορφο στηθος!
υπεροχη πιπα με αρκετες εναλαγες, γλυψιμο της κατω περιοχης κ μετα απο δυο στασεις φτανουμε κ στο ιεραποστολιτικο, το οποιο ειναι το αγαπημενομου για ενα κ μονο λογο....... γλυφω τα πατουσακια/ποδαρακια σα τρελος!!!! τρελο γλυψιμο για κανα 15λεπτο μαζι με πηδημα οπου ηρθε κ το τελος στα ομορφα κ περιποιημενα ποδαρακια της.
στο διαλυματακι λοιπον μου λεει οτι εχει καποιους πελατες που γλυφουν ποδαρακια αλλα κανεις δεν το γραφει εδω....μιας κ το λατρευει κ η ιδια (κ γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε......χαχα
![Χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smile2.png)
κ εκει επανω στο μπουρου μπουρου της ριχνω το δευτερο παθος μου......κατουρας της λεω?....... κ βεβαια μου λεει
εκκινηση δευτερου γυρου σε σταση 69, αφου εστρωσε το κατοσεντονο, κ μου ριχνει ενα.......ενταξυ...εχυσα αμεσως
![Προσκύνημα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
μπανακι λιγο κουβεντουλα κ δρομο για το σπιτι μετα απο μια κουραστικη ημερα!!
(αποδοση τιμης στο 50ευρω για σημερα=ΤΕΛΕΙΑ)
![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
υ.γ προσωπικη μου παντα αποψη: ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!
υ.γ εχει κ μια υπεροχη συλλογη απο δονητες κ strap για οσους ενδιαφερονται
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2019
![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μ
Μπακμαν
29 Μαΐου, 2019
μπορουμε να βρουμε τηλεφωνο?
NK
nikos kalas
29 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Νομίζω, ότι τερμάτισε ευδοκιμως την σταδιοδρομία της
I
ickkom
01 Ιουνίου, 2019
![Μαλακία](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![steeve](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/0/479.jpg)
steeve
04 Ιουλίου, 2019
Δεν απαντάει στο τηλ αυτής της αγγελίας αν μπορείς κ ξερεις κατι παραπάνω στείλε Ευχαριστώ
B
Bill1995
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5