Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση σημερα με την Ισμηνη μετα απο προτροπη της τηλεφωνητριας διοτι δεν ειχα ενθουσιαστει ιδιαιτερα με τις φωτογραφιες. Το γνωστο σκηνικο προσμονη στο δωματιο και χτυπημα της πορτας. Ανοιγω και βλεπω μπροστα μου μια πολυ ωραια γυναικα. Ομορφο προσωπο με μεγαλα ματια σαρκωδη χειλια μελαχροινη με χαρακτηριστικα Λατινας. Ωραιο μοντερνο ντυσιμο και πολυ φιλικη επικοινωνια. Πολυ φιλικο κοριτσι με πολυ καλο χαρακτηρα και ευγενικη. Λιγο αγχωδεις κινησεις λογω πρωτων ημερων δουλειας και αρκετα ντροπαλη. Αφου μιλησαμε λιγο περι ανεμων και υδατων αρχισα να την χαιδευω και να την φιλαω στα χειλια της και με γλωσσα. Πολυ ωραια φιλια απο μερους της. Αρχιζω κατεβαινω προς τα κατω γλυφωντας πρωτα ρογες και μετα το ομορφο μουνακι της. Οπως παω να βαλω την γλωσσα μου στην κλειτοριδα της βλεπω οτι μονο απο τα φιλια με γλωσσα το μουνακι της ηδη σταζει. Μιλαμε οτι το μουνι της μοιαζει με παρθενας οταν το φιλας και το βλεπεις απο κοντα. Κραυγες ηδονης και καυλας απο την Ισμηνη. Η γυναικα ειναι πολυ σεξυ και της αρεσει το σεξ. Πιπα νορμαλ οχι τιποτα το ιδιαιτερο και διεισδυση απο μπροστα κρατωντας τα ποδια της ψηλα. Επαθα πλακα οταν μπηκα μεσα της. Πολυ στενο μουνακι που αισθανεσαι πιεση στο πεος σου λες και σε σφιγγει κατι. Η κοπελλα ειχε καυλωσει φωναζε και κουνιοτανε πολυ καυλωτικα. Αρχισα να ανεβαζω στροφες και αυτη φωναζε και ετριβε τα βυζια της ενω μου ελεγε ποιο δυνατα να χυσω. Συνεχεια γυρισμενη πανω σε δυο μαξιλαρια και τουρλωμενη την κωλαρα της για να της μπει οσο ποιο βαθια γινοτανε και πιεση του κεφαλιου της στο κρεββατι. Η κοπελλα ειναι πολυ καυλιαρα οσο ποιο πολυ εσπρωχνα τοσο ποιο πολυ καυλωνε και στο τελος εχυσε με φωνες. Δεν προσποιειται καυλωνει και χυνει αληθινα. Την σφυροκοπησα και στο τελος εχυσα και εγω μεσα της. Οσο αφορα το σωμα της ειναι μετριο πολυ αγυμναστο για την ηλικια της αλλα με δερμα μαλακο σαν μωρου. Πολυ απειρη στο σεξ αλλα το καλυπτει με την σεξυ εμφανιση της και οτι ειναι πολυ καυλιαρα. Αν αποκτησει εμπειρια απο την δουλεια εστω και με μετριο σωμα θα ειναι θανατος γιατι ειναι πολυ σεξυ και πολυ καλος χαρακτηρας. Αρνητικη εντυπωση μου εκανε ο οδηγος της που αρχισε να την παιρνει τηλεφωνα 15 λεπτα πριν τελειωσει η ωρα. Ητανε αγχωμενη γενικα που δουλευει μονο 3 ημερες εγω την χαλαρωσα με συζητηση ποτακι και χαιδεματα και αυτος την εφερε αγχωμενη και την ξανα αγχωσε πριν φυγει. Φιλε η δουλεια σου εκτος να την πηγαινεις ειναι να ειναι χαλαρη για να δουλευει καλα με τον πελατη. Συμπερασμα απειροι και ξενερωτοι μακρια. Εμπειροι και καυλιαρηδες ορμηξτε οταν καυλωνει γινεται παιχνιδι αλλα αυτη η κοπελλα θελει τροπο για να καυλωσει και να δωσει την σεξουαλικοτητα της και την καυλα της. Ειναι δυστυχως ακομη πολυ κουμπωμενη απειρη και αγχωμενη αν δεν την καυλωσεις και χαλαρωσεις την πατησες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα