Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 137 10
Call-Girls 318482
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ιόλη λοιπόν ο επόμενος σταθμός, που απ’ ότι με κόβω, μάλλον θα είναι και το τέρμα του προορισμού μου. Οι υπόλοιποι το λέτε στανταράκι. Ε πες το κι έτσι, που λέει κι ο Αλέφαντος.
Γιατί λοιπόν αυτός ο τίτλος; Μα για τον απλό λόγο του ότι αυτό που κάνει η κοπέλα, το κάνει γιατί της αρέσει, επειδή το ζει μαζί σου, επειδή αποζητά την ηδονή και κατά συνέπεια, στο σέξ ή καλύτερα στον έρωτα μαζί της, φροντίζει να σου ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις. Είμαι σίγουρος ότι δεν το σχεδιάζει. Της βγαίνει από μόνο του, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτή είναι η συνταγή για ποιοτικό σεξ. Καλά τα κουνήματα και οι φωνές του τύπου "σκίσεμαι ν’ αλλάξω ράφτη" και άλλα τέτοια, που κάνουν και λένε οι άλλες, αλλά αυτά εμείς οι μεγαλύτεροι τα περνάμε και λίγο στο ντούκου. Κοινώς δεν πολύ μασάμε. Η Ιόλη μας είναι άλλη περίπτωση. Ντροπαλή αλλά και αυθόρμητη, διότι πόσο να κρύψει κι αυτή την ικανοποίησή της. Απίστευτα γλυκό πλάσμα, όμορφο προσωπάκι, σίγουρα την λες petit, που εμένα μου αρέσει πολύ, υπέροχες ματάρες με έντονο διαπεραστικό βλέμα, ώστε να μπορέσει να αποκωδικοποιήσει το who is who του ανδρός. Μικρό στηθάκι αλλά ρώγα που ανταποκρίνεται εύκολα. Κορμάκι εξαιρετικό, για το κρεβάτι που λένε μερικοί. Μορφωμένο κορίτσι, που το αντιλαμβάνεσαι από την συντακτική τάξη που έχει ο προφορικός της λόγος και που βεβαίως μαρτυρά ότι πρόκειται για Ελληνίδα 100% και όχι κάποιο "εισαγώμενο τεμάχιο" εξ Αλβανίας, όπως έγραψε κάποιος. Εννοείται ότι ταυτότητα δεν είδα αλλά μπορεί στον πορνοστήβο να μην έχω καταγράψει τα απαραίτητα ρεκόρ, αλλά στην στοίβο της ζωής, ολυμπιάδες ολόκληρες. Για το σεξ, τι να πω; Πίπα που τα έχει όλα, εντελώς όμως. Δεν λέει όχι πουθενά (στα λογικά πλαίσια) και πάνω απ’ όλα. ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ, γι αυτό και το γεύτηκα ολόκληρο το κορίτσι.
Εν κατακλείδι, απολύτως επιτυχημένο ραντεβού, που πολύ σύντομα θα επαναληφθεί. και μία τελευταία επισήμανση. Επειδή δεν είμαστε όλοι για όλους, συμπλεγματικοί χαρακτήρες, τύποι με κόμπλεξ κατωτερότητας ή ανωτερότητας, "μαγκάκια" με σεξουαλικά απωθημένα, ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Makedonas1971
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
8.076
Πόντοι:
2.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Demonas, Perier45 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2018
Επειδή το ξέχασα, πρέπει να διορθώσω την βαθμολογία, λόγω του ότι το σύστημα δεν μου επέτρεπε κάτι μεγαλύτερο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΠΡΟΣΩΠΟ: 8 (το 10 οι θεές και το 9 οι ημίθεες)
ΣΩΜΑ: 9 (Απίστευτα σεξουαλικό)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: 9 (Ήταν λίγο μαγκωμένη-ντοπαλή, που εμένα μου αρέσει)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 10
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ: 10
ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ/ΤΙΜΗΣ: 10
Αυτά για την απόδοση της πραγματικότητας!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1