Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Call-Girls 2617
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
καλησπέρα στους φίλους !.

Δεν σας θα τα πρήξω με μπούρου-μπούρου και βλακείες....πάμε στο διαταύτα !!.

Κυριακή σήμερα και τρελές ορέξεις απο το πρωί !. Έψαξα..βρήκα.. τηλεφώνησα. Ευγενέστατο το γραφείο και άψογη συνεννόηση .Αν και ήθελα την Kim με πληροφόρησαν πως δεν δούλευε και έτσι διάλεξα την Sonia.
Όσο η ώρα του ραντεβού πλησίαζε είχα ένα σχετικό άγχος μην φάμε καμμιά φόλα απογευματιάτικοΜατάκι Διαψέυστηκα όταν αντίκρισα ένα πρασινομάτικο ξανθό αδύνατο μωράκι να μου χαμογελά πάνγλυκα προερχόμενο απο το πρώην ανατολικό μπλόκ. Πολύ ευγενική με ευχέρια στην επικοινωνία αφού μιλάει πολύ καλά αγγλικά και δεν μένει κανείς ..χαμένος στην μετάφραση !!.

Είναι πολύ δοτική απο την αρχή θέλοντας να σε κάνει να χαλαρώσεις και να αναλάβει εκείνη το κυρίως πιάτο!!.Αν την αφήσεις να κάνει κουμάντο ..χἀθηκες ( ή για να είμαι πιο ακριβείς ..ΕΧΥΣΕΣ ).Αδύνατο σωματάκι με στηθάκια που δεν υπόκεινται στους νόμους τις βαρύτητας, οι τρυπούλες τις αχόρταγες, υγρές και μοσχομυριστές ξερουν να στραγγίζουν ένα εργαλείο...σε διάφορες στάσεις με κορυφαία την ..᾽᾽στα τέσσερα᾽᾽!. Το στοματάκι της σε βασανίζει ορθόδοξα ρουφόντας άπληστα χωρίς να...ρετάρειΜατάκι να σταματάει με την πρόφαση ότι πιάστηκε το σαγόνι της (Την είχα τουλάχιστον 15 λεπτά μπρούμητα στο κρεβάτι να με λιώνει μόνο με το στόμα και την γλώσσα χωρίς την βοήθεια χεριών....Φιλί βαθύ χωρίς η γλώσσα της να κάνει ανασκαφές στο στόμα σου , σωματάκι όμορφο με πολύ απαλή υφή και διακριτικά αρωματισμένο χωρίς να σου ᾽᾽σπάει᾽᾽την μύτη , αποτριχωμένο μουνάκι και λίγο νάζι που εμένα με φτιάχνει πολύ !!!.

Η συναντησή μας κράτησε 2 ώρες και με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.Σίγουρα θα την ξανάβλεπα άνετα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
18
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 satyrus, kwstasxat, doc_lin και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού