Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 16 10
Call-Girls
34060
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μεγάλη ποικιλία στο γραφείο και κοπέλες για όλα τα γούστα.
Το τι θα σου κάτσει βέβαια και σε τι βραδιά θα είναι η κάθε κοπέλα είναι ένα άλλο θέμα!
Αφού δεν μας εκατσε η Jeila λόγω ρεπό είπα να δοκιμάσω την Alina.
Έχει ήδη 11 κριτικές με διαφορετικες απόψεις οποτε δεν χρειαζεται να γράψω παρά πολλά!
Απλά θα καταγράψω την εμπειρία μου.
Ψηλή (177 - την μέτρησα κάνοντας χαβαλέ μαζί της στην πορτα της εισόδου και είχαμε ακριβως 6 πόντους διαφορά, είναι 183) με πολύ ωραιο πρόσωπο για τα γούστα μου! Το δέρμα της είναι πολύ απαλό
Στήθος σχεδόν ανύπαρκτο, λεκάνη πολύ ανοιχτή και ο κωλαρακος έχει πάρει την κατιούσα
Η ανοιχτή λεκάνη με προϊδέασε ότι θα πιάσω πάτο με το γαριδάκι μου, που λέει και ο NICK TRIVE
Φευ... δεν πιάσαμε τίποτα
Δυο τρίτα από το γαριδάκι εισήλθαν και αυτά με το ζόρι (κρύβω λόγια γιατί διαβάζουν όλοι οι παππουληδες )
Η ιεραποστολικη στάση μπλοκαριζονταν με το σφίξιμο των ποδιών της και η στάση doggy απορρίφθηκε πλήρως
Συμπέρασμα:
Οι βαθμολογίες που βλέπεται σε κάθε κατηγορία αποτυπώνουν την συνεύρεση μου με την Alina.
+ Η πολύ καλή επικοινωνία με απίστευτη ηρεμία στο λόγο της και το πρόσωπο της
- Η απόδοση στο σεξ ΚΥΡΙΩΣ και το σώμα που του λείπουν τα στήθη (δεν μας το έκρυψε η κοπέλα βέβαια αλλά πρέπει να βάλω μια βαθμολογία) και ο πωπός που έριξε και άλλο τον βαθμό.
Δεν ήταν ένα πολύ κακό ραντεβού αλλά όταν περπατάει σαν ένα αιλουροειδές (λόγω ύψους, stretching και μπαλέτου) ε περιμένεις ότι και στο σεξ θα «κινηθεί» το ίδιο.
Καλά να περνάτε παλικαρια...!!!
Το τι θα σου κάτσει βέβαια και σε τι βραδιά θα είναι η κάθε κοπέλα είναι ένα άλλο θέμα!
Αφού δεν μας εκατσε η Jeila λόγω ρεπό είπα να δοκιμάσω την Alina.
Έχει ήδη 11 κριτικές με διαφορετικες απόψεις οποτε δεν χρειαζεται να γράψω παρά πολλά!
Απλά θα καταγράψω την εμπειρία μου.
Ψηλή (177 - την μέτρησα κάνοντας χαβαλέ μαζί της στην πορτα της εισόδου και είχαμε ακριβως 6 πόντους διαφορά, είναι 183) με πολύ ωραιο πρόσωπο για τα γούστα μου! Το δέρμα της είναι πολύ απαλό
Στήθος σχεδόν ανύπαρκτο, λεκάνη πολύ ανοιχτή και ο κωλαρακος έχει πάρει την κατιούσα
Η ανοιχτή λεκάνη με προϊδέασε ότι θα πιάσω πάτο με το γαριδάκι μου, που λέει και ο NICK TRIVE
Φευ... δεν πιάσαμε τίποτα
Δυο τρίτα από το γαριδάκι εισήλθαν και αυτά με το ζόρι (κρύβω λόγια γιατί διαβάζουν όλοι οι παππουληδες )
Η ιεραποστολικη στάση μπλοκαριζονταν με το σφίξιμο των ποδιών της και η στάση doggy απορρίφθηκε πλήρως
Συμπέρασμα:
Οι βαθμολογίες που βλέπεται σε κάθε κατηγορία αποτυπώνουν την συνεύρεση μου με την Alina.
+ Η πολύ καλή επικοινωνία με απίστευτη ηρεμία στο λόγο της και το πρόσωπο της
- Η απόδοση στο σεξ ΚΥΡΙΩΣ και το σώμα που του λείπουν τα στήθη (δεν μας το έκρυψε η κοπέλα βέβαια αλλά πρέπει να βάλω μια βαθμολογία) και ο πωπός που έριξε και άλλο τον βαθμό.
Δεν ήταν ένα πολύ κακό ραντεβού αλλά όταν περπατάει σαν ένα αιλουροειδές (λόγω ύψους, stretching και μπαλέτου) ε περιμένεις ότι και στο σεξ θα «κινηθεί» το ίδιο.
Καλά να περνάτε παλικαρια...!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Χμμμμ...
Αποβολή
Ακριβως το ιδιο μου εκανε και εμενα η Jia. Μη,ειναι μεγαλο, ποναω, ξεχνα το doggy, εκλεινε τα ποδια
Κριμα
Τη σκαπουλαρα λόγω προτέρου εντίμου ερωτικού βίου
@ mrstudiotherapyy
@ mysterious
Έτσι είναι η πορνοζωη... έχει τις θετικές και τις αρνητικές συναντησεις... ψάξιμο και έρευνα και προχωράμε παρακάτω!