Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 18 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση με Ruslana: Καταρχην πηγαινα για 2ο ραντεβου με Olia αλλα ειχε ηδη φυγει. Ζηταω Arina αλλα δεν ηταν διαθεσιμη εκεινη την ωρα και με προτειναν την συγκεκριμενη. Η ορεξη μου τοτε ειπε ας κανουμε και τον κασκαντερ. Ειχε πει και ο Surious στο forum οτι ηταν καλη περιπτωση. Παω στο ξενοδοχειο, μου λενε τον αριθμο δωματιου και ανοιγει η κοπελα με χαμογελο. Η πρωτη μου εντυπωση ηταν να κανω μεταβολη γιατι ναι μεν ειναι η ιδια κοπελα στις φωτος αλλα χωρις το glam των φωτογραφιων. Η κοπελα ειναι μεταξυ 27-30 ετων πιστευω. Χαμογελαστη με ορεξη, αγγλικα επιπεδου lower, αρα γινεται συζητηση, φρυδια δεν εχει αλλα αυτην γραμμη μακιγιαζ (γιατι το κανετε αυτο κοπελες). Η σωματοδομη της είναι ιδια σαν την Sandra2 απο EC οποιος την θυμαται. Λεπτο σωμα, μικρο στηθος 1,5 και πεταχτες ρωγες, κωλαρα στυλ βραζιλιανα. Στον αγωνα πολυ καλη συμμετοχη, πιπα καλη και deepthroat, φιλαει με παθος και γλωσσα. Δεν λεει οχι σε τπτ εκτος αναλ. Δακτυλα παντου αφηνει. Αρνητικο σημειο είναι η χρηση τζελ αν και το νινακι της δεν ηταν σφικτο. Αλλαξαμε διαφορες στασεις, 1ος γυρος τελειωμα μεσα της στα 4 με θεα την κωλαρα. Καθαρα GFE φαση, παιρνει και πρωτοβουλιες. Λιγη συζητηση, δεν σε τρωει το χρονο σου, και παμε για 2ο γυρο. Αν και δυσκολευτηκα να τελειωσω 2η φορα η κοπελα προσπαθουσε μεχρι να ερθει το τελος και ηρθε πανω της. Τα λεφτα δεν πανε χαμενα παντως. Εγραψα ισως θα την ξανασυναντουσα λογω συμμετοχης αλλα από εμφανιση δεν μπορω να πω οτι ηταν του γουστο μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί