Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 42 10
Call-Girls
116756
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο του κέντρου. Εμφανίστηκε ένα milf τσέπης με λίγα παραπανίσια κιλά, γενικότερα όχι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, αλλά τέλος πάντων λέω θα τα βολέψουμε.
Εκτός από τα βασικά social υπήρχε μια αμηχανία στην επικοινωνία. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι πιο πολύ δουλειά έκανα εγώ παρά αυτή, λίγα χάδια, λίγο γλύψιμο εκατέρωθεν και μια αγωνία από πλευράς της σχετικά με το τι θέλω.
Το συμπέρασμα για τη δική μου συνάντηση είναι ότι δεν πήρε σχεδόν καμία πρωτοβουλία από πλευράς της και ήθελε συνεχώς καθοδήγηση. Αυτό μπορεί κάποιοι να το γουστάρουν (το σέβομαι) αλλά δεν μπορεί να είναι προαπαιτούμενο όταν συναντάς milf. Ένας σημαντικό λόγος που συναντάς milf είναι η εμπειρία. Αρχικά αισθάνθηκα ότι πάμε για GFE φάση όταν μου ζήτησε γλειψίματα κτλ αλλά τελικά μου φάνηκε ερασιτεχνική η φάση εξού και ο τίτλος.
Δεν θα έκλαιγα τα λεφτά διότι δεν ζητά και καμία περιουσία αλλά δεν μου άφησε κάτι.
Εκτός από τα βασικά social υπήρχε μια αμηχανία στην επικοινωνία. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι πιο πολύ δουλειά έκανα εγώ παρά αυτή, λίγα χάδια, λίγο γλύψιμο εκατέρωθεν και μια αγωνία από πλευράς της σχετικά με το τι θέλω.
Το συμπέρασμα για τη δική μου συνάντηση είναι ότι δεν πήρε σχεδόν καμία πρωτοβουλία από πλευράς της και ήθελε συνεχώς καθοδήγηση. Αυτό μπορεί κάποιοι να το γουστάρουν (το σέβομαι) αλλά δεν μπορεί να είναι προαπαιτούμενο όταν συναντάς milf. Ένας σημαντικό λόγος που συναντάς milf είναι η εμπειρία. Αρχικά αισθάνθηκα ότι πάμε για GFE φάση όταν μου ζήτησε γλειψίματα κτλ αλλά τελικά μου φάνηκε ερασιτεχνική η φάση εξού και ο τίτλος.
Δεν θα έκλαιγα τα λεφτά διότι δεν ζητά και καμία περιουσία αλλά δεν μου άφησε κάτι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2018
.....και ομως!Πριν χρονια η συγκεκριμενη γαμιοτανε σαν το σκυλι στη διδυμου 20 και Αγκυρας 12α και β.Ηταν πιο λεπτη με μπανικο κωλαρακι και καλες υπηρεσιες.Κριμα που κωλογριεψε ετσι.
koulamaria
04 Σεπτεμβρίου, 2018
Θα μπορούσες να μου παραθέσεις το τηλ. της κυρίας σε προσωπικό μνμ εάν ΔΕΝ σου κάνει κόπο ;;
msakis
04 Σεπτεμβρίου, 2018
πότε την σεντόνιασες παίχτη πρόσφατα
TK
TASSOS karipidis
04 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Επειδή δεν μπορώ να στείλω ακόμα pm σου βάζω το link. https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/alexandra-kavlova-6/
M
mitsakos821
05 Σεπτεμβρίου, 2018
Διδύμου παλιότερα, 20 ευρώ μάξιμουμ. ..Πόσα να της έδωσε άραγε ο συναγωνιστής;
fluffy
05 Σεπτεμβρίου, 2018
Που τη θυμηθηκες; Θα χει παχυνει αρκετα αλλιως καλη ηταν.
PV
Peter Van Norden
05 Σεπτεμβρίου, 2018
την ειδες προσφατα που λες οτι χοντρυνε παιχτη εχω πολυ καιρο να την δω για αυτο ρωταω
TK
TASSOS karipidis
07 Σεπτεμβρίου, 2018
Προχτες.
PV
Peter Van Norden
07 Σεπτεμβρίου, 2018
παιχτη καλο ειναι να μας απαντησει ο συναγωνιστης αν την ειδες εσυ προχθες οκ
TK
TASSOS karipidis
08 Σεπτεμβρίου, 2018
Όχι παιδιά δεν είναι ιδιαίτερα πρόσφατο το ραντεβού, δεν ξέρω από έχετε να τη δείτε. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν στα κιλά επικεντρώθηκα στην κρητική, δεν είπα ότι ήταν χοντρή.
M
mitsakos821