Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 37899
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νοιώθω περίεργα που γράφω για πρώτη φορά σχόλιο για μία τέτοια εμπειρία, αλλά η εικόνα της Νόρας και όσα γεύτηκα μαζί της με ώθησαν να το κάνω…
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι οι φωτογραφίες θα είχαν υποστεί κάποιου είδους φωτομοντάζ, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισα να την επιλέξω. Οκ. Λέω στον εαυτό μου… πόσο πολύ να έχουν επεξεργαστεί τις φωτο … θα πάω και ελπίζω να περάσω καλά…
Όταν όμως άνοιξα την πόρτα βλέπω μπροστά μου μια πανέμορφη κοπέλα με ένα σούπερ καταπληκτικό γυμνασμένο κορμί φορώντας ένα λευκό μίνι φορεματάκι που αναδείκνυέ τέλεια τα σφριγηλά κωλομέρια της και το στήθος της που ξεχείλιζε , σκέφτηκα ότι δεν την πάτησα προς το παρόν για την επιλογή μου…

Την πλησίασα και την έπιασα από την μέση απαλά δίνοντας της φιλάκια στο λαιμό και σιγά σιγά πιο πάνω έως ότου καταλήξω στο στόμα της. Απίστευτα χείλη όμορφα βαμμένα ζεστά και υγρά με μια γλώσσα φτιαγμένη για ερωτικά μονοπάτια! Γλωσσόφιλλα με πάθος και μικρά πνιγμένα βογκητα ολοκλήρωσαν το πρώτο κομμάτι του ερωτικού παζλ. Τα χέρια μας δουλεύουν παράλληλα με τα δικά της να μου ξεκουμπωνουν το παντελόνι ενώ τα δικά μου να μαλαζουν τα φυσικά και πληθορικα της στήθη. Μπορούσα να βυζαινω τα βυζιά της για ώρες με τις θηλές της να βγάζουν μάτι.
Σύντομα τα ρούχα μου με εγκατέλειψαν και βρέθηκα ξαπλωμενος στο κρεβάτι με τη Νόρα να είναι γονατιστή και να μου χαρίζει ένα στοματικό σκέτη απόλαυση. Βαθύ λαρύγγι το κορίτσι επιβεβαιώνει την φήμη των Ουγγρικών γυναικών όσο αφορά στο πάθος και την προσήλωση στην ευχαρίστηση του πελάτη. Μπόλικα σάλια και καραμελωμα των αρχιδιών με ρούφηγμα της βαλάνου και γλυψιμο. Το παίρνει όλο το καυλι μέσα της και με καύλωσε τόσο πολύ που ένιωθα την ψολη μου να χώνεται στο λαιμό της προκαλοντας μικρά πνιξιματακια και γκουρλωματα. Με τα δύο μου χέρια της έπιασα το κεφάλι όταν έχυνα μέσα στο στόμα της. Με κοίταξε με πονηρό βλέμμα και πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει να πλυθεί και να έρθει για το 2ο γύρο.
Το κορίτσι είναι σωστό. Χωρίς καθυστέρηση και κλέψιμο χρόνου ήρθε στο κρεβάτι και μου πρόσφερε το μουνάκι της όπως της ζήτησα, να κάτσει δηλαδή πάνω στο πρόσωπο μου σε στάση 69. Μυροδατο και καλοφτιαγμένο μουνάκι με σφιχτή τρυπουλα μούσκεμα από καύλα. Σε κάθε άγγιγμα ή ρούφηγμα μικρά βογκητα με έφτιαχναν άγρια ενώ το στόμα της φιλοξενούσε λαίμαργα τον πρησμένο μού πούτσο. Δεν άντεξα στον πειρασμό και της έδωσα μισό δαχτυλακι στο κόλο καλά σαλιομενο βέβαια. Αυτό μου φάνηκε ότι το γουσταρε περισσότερο, αλλά ως εκεί με μάλωσε γλυκά.
Της ζήτησα να μου φορέσει προφυλακτικό και να καθήσει πάνω μου σε στάση ιππασίας για να γουστάρω τα βυζιά και τις καυλιαρικη εκφράσεις της.
Οι κινήσεις της ρυθμικές και γλυκές. Τα βυζιά της στο στόμα μου και συχνά γλωσσόφιλλα παθιασμένα με έφτιαχνα συνέχεια φτάνοντας με στο αμήν . Προσπαθώντας να μην χύσω την έστησα στα τέσσερα και μπήκα μέσα της όμορφα αλλά σφηνωτα. Είναι σφιχτό το μωρό. Τώρα την γαμώ και βλέπω την κολάρα, την λεπτη μεσουλα της το πλούσια μαλλί της και ακούω κραυγουλες και βογκητα. Πόσο να κρατηθώ ο άνθρωπος. Ο ρυθμος της γρήγορος αλλά καλός όσο πρέπει με φτάνει ξανά στο αμήν.
Την σταματώ, βγαίνω και της το δίνω στο στόμα. Αφού μου έβγαλε το προφυλακτικό άρχισε μια τρελή πίπα με τα μαύρα μάτια της να με κοιτάζουν. Έχυσα στο πρόσωπο της, απόλαυση.
Αφού με καθάρισε καλά με την γλώσσα της πήγε στο μπάνιο για λίγο. Παρόλο που είχα λίγο χρόνο ακόμη την άφησα να ξεκουράσει το κορμί και το μυαλό της για τον επόμενο υπερτυχερό.
Το κορίτσι αξίζει και μπράβο στο γραφείο για την άψογη συννενόηση που είχαμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Alex_Born
Σπουδαίος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.185
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, petergsp, Alex.Xen. και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2018
Εάν είναι όντως έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τότε ναι, μιλάμε για γυναικάρα!
review reaction 1 hornyasfuck
07 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι φίλε και θα την απολαύσεις με όλες τις αισθήσεις σου... Θα γεμήσει η αγγαλιά σου γυναίκα... γυναικάρα..
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2