Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 9 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν γράψω την εμπειρία μου με το κορίτσι να αναρωτηθώ αν πήγε με την ίδια κοπέλα ο από κάτω ο Arouet και ο πιο κάτω Basketakias γιατί δεν έχουν καμία σχέση οι αξιολογήσεις τους με την πραγματικότητα!!

Στα της συνάντησης τώρα, το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα και η Έλλη έφτασε στο δωμάτιο με καθυστέρηση 1 λεπτού!!
Λόγω του ότι την βλέπω χρόνια τώρα να ανεβάζει την κωλάρα της δεν άντεχα και την έκλεισα μόλις επέστρεψε από διακοπές για να εκπληρώσω επιτέλους την επιθυμία της πούτσας μου να μπει μέσα σε αυτόν τον κώλο!!
Με το που μπαίνει φορώντας ένα πολύ λεπτό φορεματάκι έμεινα με τις βυζάρες τις, με ένα τεράστιο χαμόγελο μου είπε γεια σας (λες και είμαι 45) αλλά μου πε πως το λέει από ευγένια και μετά μόνο στον ενικό μίλαγε!!
Με την μια με φίλησε και μπήκε για ντουζάκι!!
Μόλις βγήκε φορώντας μόνο την πετσέτα της, εγώ είχα ήδη αρχίσει να καυλώνω και μόλις το είδε άρχισε να μου τον χαϊδεύει και να μου τον γλύφει με την μία κάνοντας παράλληλα και αστειάκια για να σπάσει ο πάγος του τύπου: αν καυλώνεις έτσι μόνο που με είδες με φόρεμα να δω τι θα κάνεις μόλις στηθώ στα 4...Ναι!Ναι!
Άρχισε να τον γλύφει και να τον βάζει όλο στο στόμα της και δεν άντεξα και πολλά λεπτά για να τελειώσω και την έχυσα στο πρόσωπο μιας και το ήθελε και η ίδια πριν καν το ζητήσω!!! (κάνοντας πάλι αστειάκι, αν τελειώνεις έτσι εύκολα έχουμε πολλά να κάνουμε οι δυο μας) Ναι!Ναι!Ναι!

Τα είπαμε για 15 λεπτά μιας και είναι πολύ ευχάριστη στην κουβέντα και μόλις είδε να αρχίζει να επανέρχεται η όρεξη μου, άρχισε να μου τον γλείφει μέχρι που έγινε πέτρα και στήθηκε στα 4 για να δω αυτό που ονειρευόμουν...ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!
Δεν περίμενα να το πάθω αλλά κόμπλαρα μόλις ήμουν έτοιμος να μπω αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, το μουνί της Έλλης ήταν στενό αλλά πολύ υγρό και ήταν όπως ακριβώς το φανταζόμουν!!!
Μόλις ένιωσα δυνατός, της ζήτησα να μπω από πίσω, και αμέσως χάρηκε μιας και της αρέσει, στην αρχή σιγά σιγά για να συνηθίσει και μετά έμπαινε τόσο ευχάριστα που τα ουρλιαχτά της, αληθινά ή ψεύτικα δεν με ένοιαζε, με καύλωνε απίστευτα!!!
Μετά από 10 λεπτά σφυροκόπημα τον έβγαλα και την έχυσα πάλι στην μούρη!!

Δεν ξέρω πως κάποιοι λένε πέρασαν μέτρια ή άσχημα πάντως τέτοια εμπειρία σίγουρα θα την ξαναπεράσω σύντομα!!!

Υ.Γ. Αχ αυτή η ΚΩΛΑΡΑ, αλλά....ΑΧ αυτές οι ΒΥΖΑΡΕΣ!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, makhswrx, mad_max και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2018
Γιατί αμφισβητείς τις κριτικές των άλλων παιδιών ... και γιατί η δική σου είναι ποιο κοντά στην πραγματικότητα... λέω εγώ τώρα που δεν έχω πάει με την συγκεκριμένη κοπέλα .Χμμμ;
28 Αυγούστου, 2018
απ αυτα που ειδα στο βιντεακι μαλον εσενα δεν ξερεις τι σου γινεται
28 Αυγούστου, 2018
Κορμάρα,δε λέω,αλλά φάτσα σκατά.Τα δε πλαστικά βυζιά είναι χάλια στο σωματότυπό της.Και όλα αυτά με 210 ευρώ/ώρα;Επειδή έπαιξε σε μια χάλια τσόντα;Ο καθένας φυσικά κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του και δε θα του πει κανείς τίποτα,αλλά θεωρώ ότι είναι υπερβολικά.Στα 150€ το συζήταγα.Η κωλάρα της μου αρέσει τρελά,αλλά 210€ γι'αυτή δε δίνω...
28 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικά την συνάντησα γιατί άλλοι λέγανε πολύ καλά λόγια και άλλοι πολύ κακά, αποφάσισα να την συναντήσω για να έχω δική μου γνώμη και πάνω στο μπλα μπλα την ρώτησα για τις αξιολογήσεις και όπως μου επιβεβαίωσε και το γραφείο, οι αξιολογήσεις έγιναν σε περίοδο που δεν δούλευε η κοπέλα και όντως είδα και στα κοινωνικά δίκτυα πως ήταν διακοπές.
Άρα μάλλον έχουμε να κάνουμε με fake αξιολογήσεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
review reaction 1 giannSL
28 Αυγούστου, 2018
Δηλαδή τώρα εσύ μας λες ότι οι άλλες κριτικές είναι ψεύτικες και η δική σου αληθινή.
Με βαθμολογία 7 στο πρόσωπο και 8 στο σώμα! Για την Χρύσα!
Μάλιστα!!!
Αλήθεια τώρα, σε τι ηλικίας άτομα νομίζετε ότι απευθύνεστε?
29 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι λόγο έχω ρε φίλε να πω ψέματα???
Γκόμενα μου είναι και με νοιάζει αν θα την προωθήσω???
Έσκασα 210 γιατί ήθελα να την γαμήσω από πάντα και στην τελική άξιζε!!
Και να λίγο ήταν το 8 στο σώμα γιατί τέτοια κωλάρα δεν έχει άλλη ειδικά αν κάτσεις και την δεις ποτέ στα 4 θα σου φύγει η μαγκιά!!!
Όσοι την κράζουν στα σχόλια όπως κι εσύ είστε μάλλον κακεντρεχείς γιατί πραγματικά πέρασα τόσο ωραία που απορώ με τέτοια λάσπη που της ρίχνετε κάποιοι...
Και δεν είμαι ο μόνος που πέρασε καλά αλλά και φίλοι μου που την πήραν μετά από μένα, και πέρασαν το ίδιο καλά!!
Τώρα ο καθένας άμα θέλει να έχει γνώμη, ας δοκιμάσει πρώτα και μετά να κράξει και όχι από κακία και ζήλια!
31 Αυγούστου, 2018
Δηλαδή στις δύο ψεύτικες δεν δούλευε αλλά στην καλή ενδιάμεσα δούλευε
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7