Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 27 10
Call-Girls 66863
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασα υπέροχα με την Αλίσα και ένοιωσα κάποιο είδος υποχρέωσης να μοιραστώ μαζί σας την μοναδική εμπειρία αυτή.
Μετά από ψάξιμο και ανάγνωση πολλών κριτικών έπεσα πάνω στις φωτογραφίες της Αλίσα. Είναι η εντυπωσιακή φοιτήτρια που μένει στο διπλανό διαμέρισμα και σε τρελαίνει κάθε φορά που θα την δεις. Θέλεις να την κάνεις δική σου να την κατακτήσεις. Σχημάτισα γρήγορα τον αριθμό του κινητού και σύντομα είχα ορίσει το ραντεβού μου για μια ώρα σε ξενοδοχείο της επιλογής μου. Άψογη εξυπηρέτηση από το γραφείο οφείλω να ομολογήσω.
Η ώρα έφτασε και η φαντασία μου οργιάζει. Έχω σχετική εμπειρία με συνοδούς και για αυτό μου κάνει εντύπωση ότι έχω λίγο τρακ.
Η πόρτα χτυπά και στο άνοιγμα της την αντικρίζω από κοντά για πρώτη φορά. Οι φωτογραφίες την παρουσιάζουν όπως ακριβώς είναι χωρίς παραποιήσεις και ρετουσαρισμα.
Φορά ένα εκπληκτικά απλό μακρύ φόρεμα κολλητό προκλητικό που αναδεικνύει υπέροχα την καλιγραμμη σιλουέτα της. Στητό στήθος με τις ρίγες να διαγράφονται καθαρά , μακριά πόδια ίσια , ανεβασμένη πάνω σε πλατφόρμες 15ποντων . Πανύψηλη με ωραίο σώμα όμορφα μαλλιά απαλά και μπλέ ματάκια. Έχει μια πονηρή αθωότητα το βλέμμα της και οι κινήσεις της ερεθιστικές αργές με αυτοπεποίθηση. Ερεθιστικα, φτιάχτηκα γρήγορα. Μετά την χειραψία την αγκάλιασα τρυφερά και την φίλησα στο λαιμό. Απαλή επιδερμίδα με υπέροχο διακριτικό άρωμα. Ανταποκρίθηκε όμορφα στα χάδια μου και με αργές σχεδόν χορευτικές κινήσεις με χάιδεψε και αυτή. Με τα δύο μου χέρια χουφτωσα με πάθος τον υπέροχο κόλο της. Σφιχτός και τουρλωτός ήθελε τις μπατσουλες του και του τις έδωσα απαλά καυλιαρικη. Μικρά γελακια και σύντομοι αναστεναγμοί με την γλυκιά φωνουλα της με καύλωσε περισσότερο. Της έβγαλα το φόρεμα αποκαλύπτοντας το στήθος της και ένα τιγρε στρινγκ όλα τα λεφτά! Εγλυψα τις ρόγες της που σκληρηναν αρκετά και μετά από λίγο είμαστε στο κρεβάτι με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από το λαιμό μου και την γλώσσα μου να εξερευνά το τρυφερό μουνάκι της χωρίς τριχουλες και με το χαρακτηριστικό της άρωμα. Την σηκώνω λίγο για να εξερευνήσω την κολοτρυπίδα της που είναι καθαρή και λιμπιστερη. Η ανταπόκριση της στα φιλιά μου είναι πολύ ρεαλιστική, με έπεισε ότι καύλωσε και ότι γουσταρε τρελά τα παιχνίδια μας.
Αφού χόρτασα και ξεδιψασα με τους χυμούς της έδωσα τον πουτσο μου στο γλυκό της στοματάκι. Πρόθυμη, με απαλές κινήσεις, μπόλικα σάλια ναζιαρικο βλέμμα που σε καρφώνει όσο ρουφά, πολυ γρήγορα με έφτασε σε σημείο να την σταματήσω πρίν χύσω. Μου φόρεσε το προφυλακτικό και πήρε ιεραποστολική στάση τραβώντας με σχεδόν βίαια να την πάρω δυνατά. Μουσκεμένη η σφιχτή τρυπουλα της δέχθηκε τον πρησμένο πούτσο μου χαρίζοντας μου μοναδικές στιγμές ηδονής. Μόνο που έβλεπα τέτοιο μουνι να είναι ξαπλωμένο μπροστά μου και εγώ να το γαμώ, φτιαχνόμουν όλο και περισσότερο. Κινείται υπέροχα στο γαμησι με την λεκάνη της , τα χέρια της χαϊδεύουν ποτέ το κορμί της και πότε το δικό μου, φιλιά με γλώσσα παθιαρικα και άκρως αληθινά. Το ξέρει το αντικείμενο παιδιά...
Την σταματώ και την γυρίζω γιατί θέλω να την γαμησω και στα 4. Το καταλαβαίνει και γυρίζοντας σπάει την λεπτή μεσουλα της τουρλωνοντας την κολάρα της μπροστά μου. Δεν ήξερα τι θέλω, να το γλύψω πάλι η να το γαμησω από όλες τις τρύπες. Δίλημμα ! Χώνω τον πούτσο μου στο μουνι της και με αρκετό σάλιο παίζω με την κολοτρυπίδα της χώνοντας που και που μισό δαχτυλακι μέσα χαρίζοντας της περισσότερη ηδονή. Η Αλίσα τελείωσε με δυνατές συσπάσεις αλλά εγώ κατάφερα να κρατηθώ, ήθελα να χύσω στο στόμα της . Γύρισε και με τουρλωμενο κολάρακι μου αφαίρεσε την καπότα και άρχισε ένα ζουμερο τσιμπούκι με ωραίο ρυθμό λικνίζοντας ταυτόχρονα τον κόλο της στον οποίο με άφησε αρκετές φορές να του ρίξω χαλαρά σκαμπιλάκια.
Δεν πήρε πολύ ώρα που εκτονώθηκα μέσα της με δύναμη και αρκετή ποσότητα που σχεδόν την έπνιξα. Σίγουρα κατάπιε κάποια ποσότητα, τυχερά του επαγγέλματος.
Πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί και σε λίγα λεπτά επέστρεψε να με ηρεμήσει με απαλά φιλάκια και χαδακια.
Συζητήσαμε λίγο για την Ελλάδα μας και που μπορεί να διασκεδάσει αφού είναι πολύ καινούρια στη χώρα μας. Τα Αγγλικά της είναι αρκετά καλά και χαίρεται να συζητά καθιστοντας την μια καλή παρέα και για συνοδεία σε γεύματα κλπ.
Μου άρεσε και θα ξανακάνω ραντεβού μαζί της σύντομα, έχω μια εκκρεμότητα με την κολοτρυπίδα της. Αν δεν την πάρω θα το έχω βάρος και με μόνο 50€ επιπλέων για τέτοια γυναίκα είναι από δώρο έως κλοπή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
1.046
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, eridon1877, malkotto_94 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2018
Ακομα και αν δεν εχει πεσει φωτοσοπ, ακομα και αν ειναι σε αυτο το υψος και οντως ειναι ζεστη και γουσταρει το αθλημα, 150 θα ηταν ηδη αρκετα για μια ωρα και εννοειται με ΟΛΑ μεσα!Εδω σου λεει 140 και αν θες CIM τοτε + 20 ενω αν βαλεις και πρωκτικο + 50 (και εξαρταται απο το μεγεθος λεει...). Δλδ. 210 στις εποχες που ζουμε....
Τεσπα, οτι γουσταρει ο καθενας.
24 Αυγούστου, 2018
με εξαίρεση μία ή δύο φορές (δεν είμαι σίγουρος) που είδα άναλ στα 100, όλα τα άλλα είναι από 20 έως 50.
άρα δώρο ή κλοπή δεν το λές...
J
john100
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2