Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από το λύκειο ακόμα είχα αποθημενα σεξουαλικά με κάποιες συμμαθήτριες οι οποίες ήταν δυνατά μουνιά και όλοι απορούσαν ποιοι τις πηδούσαν. Με αυτές τις βαθιά κρυμμένες εικόνες και απορίες πέρασαν τα χρόνια και τώρα κοντά στα 50 επιθυμώ να κλείσω αυτές τις εκκρεμότητες.
Στην εικόνα της Μιλανα ξύπνησαν όλα αυτά και ήρθαν στο προσκήνιο σπρώχνωντας με να στείλω μήνυμα στο γραφείο για να κλείσω ραντεβού για μια ώρα μαζί της.
Διάβασα με προσοχή όλες τις κριτικές και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό, και αποφάσισα ότι αυτό το κορίτσι το θέλω έστω και για μια ώρα.
Η εξυπηρετική υπάλληλος του γραφείου μου έκλεισε το συντομότερο δυνατόν ραντεβού και σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκα να χτυπώ την πόρτα του ξενοδοχείου που θα φιλοξενούσε την απόλυτη έλπιζα εμπειρία.
Η πόρτα άνοιξε και ένας μελαχρινός άγγελος με υποδέχθηκε με σπαστά Αγγλικά αλλά με ζεστό χαμόγελο. Φορούσε τζιν κολλητό και αμανικη μπλουζιτσα που διέγραφε τέλεια τα βυζάκια τις αφού δεν φορούσε σουτιέν.
Πρώτη εντύπωση άριστη, δεν είναι ψιλή αλλά έχει ωραία μακριά πόδια. Τα χειλάκια της συνάντησαν τα δικά μου σε ένα αργό γλωσσοφιλο ενώ της χάιδευα την πλάτη και τον κόλο που ακόμα και πάνω από το τζιν ήταν σκέτη καύλα.
Τα δόντια της έχουν μια ψιλό γκρίζα απόχρωση αλλά εγώ δεν κολλάω σε τέτοιες λεπτομέρειες απλά το αναφέρω.
Φιλά όμορφα και τα χέρια της ανυπομονούν να σε γδυσουν . Κάθησα στο κρεβάτι και την τράβηξα κοντά μου να την χαρώ χουφτωνοντας με πάθος και αγκαλιάζοντας την. Μου άρεσε όμως η ανταπόκριση της στα χάδια μου , δεν κάθεται σαν αγγούρι, συμμετέχει το κορμί!!
Της ζήτησα στριπτίζ και με ένα χαμόγελο πονηρό άρχισε αμέσως να γδύνεται ηδονικά και πότε πότε πλησιάζοντας με μου αφαιρούσε και τα δικά μου ρούχα με τέχνη. Η καύλα ήρθε και ενώ ήμουν καθισμένος στο κρεβάτι αυτή γονάτισε και μου έκανε ένα τσιμπούκι όλο τρέλα. Μπόλικα σάλια σε όλη την επιφάνεια αλλά κυρίως παιχνίδια με τη γλώσσα και πολύ καραμελωμα στα αρχιδια! Το απόλαυσα πραγματικά αλλά το μυαλό μου ήταν στο ξυρισμένο μουνάκι της. Την έβαλα να ξαπλώσει και βούτηξα κυριολεκτικά. Τι υπέροχη γεύση και άρωμα. Σε κάθε γύρισμα της γλώσσας μου άφηνε μικρά βογκητά και έδειχνε να το απολαμβάνει. Της εγλειψα και την κολοτρυπίδα που επίσης ήταν ολοκαθαρη (θα την προτιμούσα πιο λευκή). Εκεί ήταν που μου χάρισε ένα οργασμό που με καύλωσε ακόμη πιο πολύ. Ήθελα να μπω μέσα της άμεσα. Με ένα μου νεύμα πήρε πάλι τον πούτσο στο στόμα και αφού τον κοκκαλωσε πέρασε τη καπότα σχετικά γρήγορα.
Ξάπλωσε και μου άνοιξε τα πόδια. Το μουνι της μούσκεμα και έτοιμο να με δεχθεί, το στόμα της μισάνοιχτο και τα μάτια της είχαν αυτή την έκφραση "σε παρακαλώ , γάμησε με τώρα ". Μπήκα μέσα της σχετικά ζορικα γιατί είναι στενή, αλλά μετά από 5 με 10 κινήσεις άρχισε να κουνιέται και να μουγκρίζει σαν ευχαριστημένη γατούλα. Φιλιά στο λαιμό και στο στόμα τα πόδια της να δίνουν τον γρήγορο Ρυθμό και τα νύχια της να μου πιέζουν τους γλουτούς. Πόσο να αντέξει κανείς. Όταν καταλάβαινα ότι πλησιάζω στην κορύφωση την σήκωσα όρθια μμ ε μέτωπο στον τοίχο και την πήρα από πίσω (δεν δίνει κόλο είπαμε) . Ήθελα τα κολομαγουλα της να χτυπιουνται στην λεκάνη μου καθώς την δάγκωνα πολύ απαλά στην πλάτη. Όταν άρχισε να σπαρταράει από καύλα την γύρισα την έβαλα να γονατίσει έβγαλα γρήγορα το προφυλακτικό και την άφησα να μου τον παίξει μεχρι να χύσω.
Το τέλος ήρθε πολύ δυνατά με εμένα να τρέμω χύνοντας μέσα στο στοματάκι της κρατώντας το κεφάλι της με τα δύο μου χέρια.
Η καλύτερη θεραπεία για όλα τα σεξουαλικά αποθημενα μου. Σηκώθηκε ευγενικά και πήγε στο νιπτήρα να τα φτύσει και να πλυθεί. Όταν γύρισε είχα λίγη ώρα ακόμη και της ζήτησα να μου τον γλύψει απαλά και τρυφερά. Το έκανε πολύ ωραία χωρίς ατσαλες κινήσεις, άψογα.
Δυστυχώς η ώρα είναι αμιληκτη και έπρεπε να αδειάσω τον χώρο για τον επόμενο τυχερό.
Αποχαιρετισμός με ένα φιλί και μια υπόσχεση, i will see you again asap ! Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Alex_Born
Σπουδαίος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.185
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, Sproxe Garsia, chris1955 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού