Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Άν και διαβάζω εδώ και πολλά χρόνια τις κριτικές και τα σχόλια στο site, αυτή είναι η πρώτη μου κριτική. Ελπίζω να είμαι κατατοπιστικός και να μην παραβιάσω κάποιον κανόνα.
Η συνάντηση έγινε στον γνωστό χώρο όπου διαμένουν οι κοπέλες του γραφείου αυτού. Η Veronika είναι ένα μικροκαμωμένο σφιχτό 24χρονο (καπου εκεί) Ουκρανεζάκι. Είναι συνέχεια χαμογελαστή και δέιχνει να απολαμβάνει και αυτή κάθε στιγμή της συνάντησης. Στο πρόσωπο είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, αν αφαιρέσεις το μακιγιάζ και ένα 10% επεξεργασία. Βυζάκια στητά, απαλά με ωραίες ρόγες. Κωλαράκι τούμπανο που δεν ρώτησα αν δίνει
Αμέσως μετά το ντούζ έναρξη με βαθιά και παθιασμένα γλωσόφιλα και χουφτωματάκια. Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο κρεβάτι, όπου ξάπλωσα και απήλαυσα μια ωραία και αισθησιακή πίπα. Λίγο πριν η στοματοφαρυγγική της κοιλότητα γεμίσει με τους απογόνους μου τη σταμάτησα και την πήρα ανάσκελα, όπου σε λίγη ώρα επήλθε το τέλος.
Ακολούθησε mutual ντουζάκι και συζήτηση για διάφορα οτι να'ναι θέματα για λίγο ( τα Αγγλικά της είναι Άριστα!!!)
ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με γλέιψιμο στο πεντακάθαρο και λαχταριστό μουνάκι της. Συνέχεια με 69, το οποίο απολάμβανε ιδιαίτερα και μετά στήσιμο στα 4 (κολάρααααα) όπου τον έτρωγε με ευχαρίστηση για κανα εικοσάλεπτο. Μουσκεμένοι από τον ιδρώτα όπως ήμασταν ανεβαίνει πάνω μου και πάλλονταν ρυθμικά με τη γλωσίτσα της συνεχώς χωμένη μέσα στο στόμα μου, μέχρι που σε κάποια φάση την πήραν τα ζουμιά. Το τέλος Νο. 2 επήλθε στα υπέροχα βυζάκια της μέσα σε αποθέωση θα έλεγα. Ξάπλα μετά για 2-3 λεπτά να χαλαρώσουμε από την ένταση και εναλλάξ επίσκεψη στο ντούζ. Ακολούθησε λίγο ακόμα χαλαρή συζήτηση μέχρι να ντυθώ και να αποχωρήσω, ακριβώς στη 1,5 ώρα.
Συμπερασματικά, χωρίς να είναι κάτι το εξωπραγματικό παρέχει στο ακέραιο όλες τις δηλωθείσες υπηρεσίες και περνάς πολύ καλά μαζί της. Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω αν ξανάρθει. Αν με άφηνε το σύστημα οι βαθμοί θα ήταν όλοι +1, εκτός της επικοινωνίας που θα ήταν 10
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός, καλά γαμήσια σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
117
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, foxio, THV και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού