Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 6 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση πριν 11 μήνες περίπου και γράφω τώρα που έγινα μέλος στο site.Κρίμα που δεν το είχα ανακαλύψει τότε για να διαβάσω κριτικές και να γλιτώσω το χρόνο και τα λεφτά μου.Από το γραφείο δεν είχα παράπονο,ήταν τυπικό και η κοπέλα έφτασε τη συμφωνημένη ώρα.
Εμφανισιακά μόλις την είδα απογοητεύτηκα πάρα πολύ.Στο πρόσωπο πάρα πολύ άγρια και χωρίς κάτι όμορφο,ενώ το σώμα δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες καθώς η κοπέλα φαίνεται να τα χτυπάει τα πιτόγυρά της.Το χειρότερο όμως είναι ότι μπαίνοντας καθήσαμε λίγο να μιλήσουμε και άναψε τσιγάρο.Στην ομιλία δεν είχε σταματημό και έτσι μου έφαγε πάνω από 20 λεπτά στην πάρλα και στο κάπνισμα Κεφάλι σε τοίχο!.Στη συνέχεια μου ζήτησε να πάει στο μπάνιο,όπου έφαγε κι εκεί 5-10 λεπτά.Ήρθε και άρχισε μία άνω του μετρίου πίπα χωίς όμως κάτι αξιομνημόνευτο.Τα φιλιά της ρηχά.Εγώ (καλός ηλίθιος) της προσέφερα και περιποίηση στη συνέχεια και έτσι καταλήξαμε να τελειώσω με handjob από μέρους της.Έμεναν άλλα δέκα λεπτά.Έφαγε τον υπόλοιπο χρόνο στον μπάνιο και μόλις βγήκε ντυμένη μου λέει "Τελείωσε το ραντεβού,φεύγω".Εγώ έχω μείνει χαζός και της λέω ότι έφαγε πάνω από τη μισή ώρα σε άκυρα πράγματα.Τέλος πάντων,πλήρωσα εκατό ευρώ για 20 λεπτά μετριότητας και για μια κοπέλα που δε θα γτρνούσα στο δρόμο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό